Arkadaşlar iyi akşamlar. Geçtiğimiz perşembe Ankara Mamak'ta bir istasyondan yakıtı fulletip (dizel) Konya'ya yola çıktım. Bugün aracı silerken fark ettim ki oradaki arkadaş deponun iç kapağını takmandan dış kapağı kilitleyip bırakmış. İç kapağın yayı kopuktu, büyük ihtimal arabanın tavana bıraktı sonra takmadı ben de göremedim. O günden beri 400 km yol yaptım yaklaşık ve Konya'ya gelirken bazı bölgelerde şiddetli yağış vardı. Depoya su ve ya toz vs. girmesi sonucu bir sıkıntı olmuş mudur sizce? Bugün çıkma bir kapak bulup taktım tekrar ama herhangi bir sorun olmaz inşallah. |
Pompacı depo iç kapağını takmamış

-
-
İnşallah sorun olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir sonrakı bakımda yakıt filtreni değişirsen sorun olmayabilir.
-
lpg tüp kapağını anlarım ben alıp takıyorum onlar takmıyorda
Benzin kapağını takmamak nedir
-
Dış kapak kapalı olduğu sürece bir sıkıntı çıkmaz. Korkacak bir durum yok.
-
Valla ben her zaman benzin doldurup bitene kadar bekliyorum sonra gidip kredi kartını çekiyorum. Böyle bir alışkanlık kazandım niyeyse.
-
Dis kapak kapaliysa yagmur suyunu almaz.
Focusa kapak da koymamislar diye tuhaf karsilardim bi konuda fayda olacagi aklima gelmemisti.
Ben ozellikle pompayi alana kadar beklerim yanlis yakit koymasin diye.
Gecen Clioyla yakit almak icin durdum bilerek benzin demedim
Adamlar sartlanmis Clio 4 görünce dizel koymaya.
Beklenen cumle geldi pompaci arkadastan ' Abi euro dizel mi koyayim'
Yok dedim benzin olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bende başında bekliyorum geçen gittiğimde benimde depo kapağını takamadı uğraşıyordu herif aldım kendim taktım, bakmasam alıp atacaktı.
Bişi olmaz ama sıcak havalarda tehlikeli
Ben de opetten aldım, adam dış kapağın kablosunu kıstırmış insan görür de içine sokar. Eve gittim bi baktım kablo dışarda iki tarafı da aşınmış, cidden pompacılae çok sorumsuz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Valla ben her zaman benzin doldurup bitene kadar bekliyorum sonra gidip kredi kartını çekiyorum. Böyle bir alışkanlık kazandım niyeyse.
İşlek yerlerde hoş bir davranış değil.
Geçen biriyle takıştık hatta. Adam sizin gibi bekliyor, dolum bitince yanındakine marketten sandviç istiyor musunuz deyip kart çekmeye gidiyor.
Arkadaki de öyle bekliyor. Anladım yanlış yakıt koyma durumu olabilir diye dolum başına kadar beklemek istenebilir, sorun yok. Ama depo dolana kadar da beklenmez ki.
-
Ben her zaman yakıt alırken pompacının yakıtı doldurmayı bitirmesini bekler depo kapağını kendim kapatırım , öküz gibi kapatıyorlar tırrrtt diye ses gelir normalde kapatırken , bu ayılar tırrrrrrttttttt diye çeviriyor gıcık oluyorum , o yüzden yakıt alırken arabannın başından ayrılmayın
-
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawkİşlek yerlerde hoş bir davranış değil.
Geçen biriyle takıştık hatta. Adam sizin gibi bekliyor, dolum bitince yanındakine marketten sandviç istiyor musunuz deyip kart çekmeye gidiyor.
Arkadaki de öyle bekliyor. Anladım yanlış yakıt koyma durumu olabilir diye dolum başına kadar beklemek istenebilir, sorun yok. Ama depo dolana kadar da beklenmez ki.
Alıntıları GösterEvet boyle dusununce hos bir davranis degil katiliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pompayı depodan çekene kadar başında beklerim öyle kredi kartı çektirmeye girerim içeriye. Geldikten sonra da elimle kapak sıkıca kapanmış mı diye kontrol eder öyle binerim arabaya. Bu ülkede babama bile güvenmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 14 Ekim 2020; 10:55:55 > -
focusta iç kapak yogh
-
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawkİşlek yerlerde hoş bir davranış değil.
Alıntıları Göstersiz de haklısınız ancak şöyle durumlar da olabiliyor. pompacıya soruyorum misal yapıkredi world card kampanyası var mı diye.
adam dünyadan bi haber. bu yüzden önce gidip karttan çektiriyorum sonra gelip dolum yaptırıyorum.
önce doldurursam yok internet çekmiyo, yok pos bozuk, yok bizde kampanya geçerli değil vb. bi sürü bahane.
e yakıtı da almış oluyorsun. geçmiş olsun.
çoğu kez marketteki elemana pompacılara 1.5 ay sürecek olan kampanyanın bilgisini neden vermiyorsunuz diyorum.
suratıma bön bön bakıyor.
arkadaş kampanya süresince sen bu soruyla binlerce kez karşılaşacaksın, işine biraz saygın olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 14 Ekim 2020; 12:3:50 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Valla ben her zaman benzin doldurup bitene kadar bekliyorum sonra gidip kredi kartını çekiyorum. Böyle bir alışkanlık kazandım niyeyse.
niye acaba ? türkiyede herkes işini şeyinin ucuyla yaptığı için olabilir mi ? iki defa kontrol etmezsen ya kazık yiyorsun ya malın ziyan oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erka1907siz de haklısınız ancak şöyle durumlar da olabiliyor. pompacıya soruyorum misal yapıkredi world card kampanyası var mı diye.
adam dünyadan bi haber. bu yüzden önce gidip karttan çektiriyorum sonra gelip dolum yaptırıyorum.
önce doldurursam yok internet çekmiyo, yok pos bozuk, yok bizde kampanya geçerli değil vb. bi sürü bahane.
e yakıtı da almış oluyorsun. geçmiş olsun.
çoğu kez marketteki elemana pompacılara 1.5 ay sürecek olan kampanyanın bilgisini neden vermiyorsunuz diyorum.
suratıma bön bön bakıyor.
arkadaş kampanya süresince sen bu soruyla binlerce kez karşılaşacaksın, işine biraz saygın olsun.
Alıntıları GösterÖnce karttan çektirip işlem tamamlanınca pompaya yanaştırırsınız arabayı sorun olmaz bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawkÖnce karttan çektirip işlem tamamlanınca pompaya yanaştırırsınız arabayı sorun olmaz bence.
Alıntıları Göstero zaman da benim için iki kez in bin oluyor araca.
bunun yerine pompacıları bilgilendirseler daha mantıklı değil mi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erka1907o zaman da benim için iki kez in bin oluyor araca.
bunun yerine pompacıları bilgilendirseler daha mantıklı değil mi.
Alıntıları GösterSpor olur eğilip kalkarken, sıkıntı yapmayın böyle ufak şeyleri.
Pompacı onu bilmek zorunda değil (eğer pos cihazı taşımıyor ise).
En Beğenilen Yanıtlar

TheCaliph_ demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
İşlek yerlerde hoş bir davranış değil. Geçen biriyle takıştık hatta. Adam sizin gibi bekliyor, dolum bitince yanındakine marketten sandviç istiyor musunuz deyip kart çekmeye gidiyor. Arkadaki de öyle bekliyor. Anladım yanlış yakıt koyma durumu olabilir diye dolum başına kadar beklemek istenebilir, sorun yok. Ama depo dolana kadar da beklenmez ki. |
Dış kapak kapalı olduğu sürece bir sıkıntı çıkmaz. Korkacak bir durum yok. |
Benzer içerikler
- motora segman atmak fiyatı 2025
- honda crz alınır mı
- araç klima kompresörü devreye girip çıkıyor
- trafikte kaynak yapmanın cezası
- klimadan gelen gıcırtı sesi
- renault kardian
- skoda slavia
- peugeot fiyat listesi 2025
- 2024 en çok satan arabalar
- bmw 2022
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X