Şimdi Ara

silecek camı tam silmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
43.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskisi de camı tam silmiyordu,değiştirdim bu da öyle.solda ki silecek camı tam silmiyor fotoğrafta ki gibi silinmemiş bölüm bırakıyor. neden yapar ?nasıl tamir edilir ?silecek camı tam silmiyorsilecek camı tam silmiyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Silecek Camı Tam Silmiyorsa Nedenleri ve Çözümleri

Sileceklerin camı tam olarak silmemesi, yağmurlu havalarda görüşü engelleyebilecek ve sürüş güvenliğini tehlikeye atabilecek yaygın bir sorundur. Bu sorunun birkaç nedeni olabilir:

• Silecek Kolu Tam Basmıyor: Silecek kolu camın üzerine tam olarak basmıyorsa, silecekler etkili bir şekilde silinemez. Silecek kolunun yayını veya bağlantısını kontrol etmeli ve gerekirse ayar yapmalısın.
    • Sileceğin Ortası Silmiyor: Sileceğin ortasının silmemesi genellikle silecek gergi yayının zayıflamasından veya hasar görmesinden kaynaklanır. Yayın değiştirilmesi veya ayarlanması sorunu çözebilir.
    • Silecek Cama Tam Basmıyor: Sileceklerin cama tam olarak basmaması, silecek kolunun germe yayının zayıflamasından kaynaklanabilir. Yayın değiştirilmesi veya ayarlanması sorunu giderebilir.
    • Silecek Kolu Germe Yayının Hasar Görmesi: Silecek kolu germe yayının hasar görmesi, sileceklerin camın üzerine tam olarak basmasını engelleyebilir. Yayın değiştirilmesi gerekir.
    • Sileceklerin Eski veya Aşınmış Olması: Eski veya aşınmış silecekler camı etkili bir şekilde silemeyebilir. Silecekleri düzenli olarak kontrol etmeli ve gerekirse değiştirmelisin.

Bu sorunları çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Silecek kolunun bağlantısını ve yayını kontrol et.
    • Silecek gergi yayını kontrol et ve gerekirse değiştir veya ayarla.
    • Sileceklerin cama tam olarak bastığından emin ol.
    • Silecek kolunun germe yayını kontrol et ve gerekirse değiştir veya ayarla.
    • Silecekleri kontrol et ve eskiyse veya aşınmışsa değiştir.

Bu adımları takip ederek, sileceklerinin camı tam olarak silmesini sağlayabilir, görüşünü iyileştirebilir ve sürüş güvenliğini artırabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • silecek kolu yamulmuş olabilir tam basmıyordur
  • bim de kalmış olabilir
    tanesi 4 tl
    çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet3534

silecek kolu yamulmuş olabilir tam basmıyordur

anlamanın yolu var mı ?nasıl düzeltiliyor? içe veya dışa bükerek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

bim de kalmış olabilir
    tanesi 4 tl
    çok iyi

sorun kol da herhalde ,eski sileceklerde aralık bırakıyordu eskidiler ondan herhalde dedim. bunu şoktan aldım. sessiz ve iyi siliyor tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

quote:

bim de kalmış olabilir
    tanesi 4 tl
    çok iyi

sorun kol da herhalde ,eski sileceklerde aralık bırakıyordu eskidiler ondan herhalde dedim. bunu şoktan aldım. sessiz ve iyi siliyor tavsiye ederim.

aynı sorunu bimin sileceğini ilk taktığımda farkettim hatta iade edecektim sileceğin ortalarına yakın bir bölgesi cama temas etmiyordu
    ama sonradan farkettim iç mekanizma yerinden oynamış
    biraz uğraşınca hemen yerine oturdu
  • quote:

quote:

quote:

bim de kalmış olabilir
    tanesi 4 tl
    çok iyi

aynı sorunu bimin sileceğini ilk taktığımda farkettim hatta iade edecektim sileceğin ortalarına yakın bir bölgesi cama temas etmiyordu

iç mekanizma nasıl bir şey? silecek kolunun iç mekanizması mı ? sileceğin mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silecek kaldırmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bim de kalmış olabilir
    tanesi 4 tl
    çok iyi

iç mekanizma nasıl bir şey? silecek kolunun iç mekanizması mı ? sileceğin mi ?

muz tip sileceğin iç mekanizması

• silecekleri değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

silecekleri değiştir.

zaten değiştirdim.
  • ön cam mı yamuk diyeceğim olmayak şimdi :)

yeterli baskı yok sanırsam. belki silecek koluna bi ayar falan gerekiyor olabilir. elektirkçiye gitmenizi öneririm.
  • quote:

ön cam mı yamuk diyeceğim olmayak şimdi :)

yeterli baskı yok sanırsam. belki silecek koluna bi ayar falan gerekiyor olabilir. elektirkçiye gitmenizi öneririm.

:D yok daha neler . sağ tarafta sıkıntı yok o güzel siliyor,sol taraf böyle . içindeki yay bozulmuştur diyen oldu,kol yamuk diyen oldu,kol yamukluğunu nasıl anlar nasıl düzeltirim bilemiyorum
  • quote:

quote:

ön cam mı yamuk diyeceğim olmayak şimdi :)

:D yok daha neler . sağ tarafta sıkıntı yok o güzel siliyor,sol taraf böyle . içindeki yay bozulmuştur diyen oldu,kol yamuk diyen oldu,kol yamukluğunu nasıl anlar nasıl düzeltirim bilemiyorum

bence lastikçiye gidin. sorun silecek lastiğinde gibi

• Gergi yayı bozuksa tam basmaz ve böyle silmeme durumu olur. Kolun değişmesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Arabayı değiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Arabayı değiştir.

motoru açtıracağız mecbur. şanzıman da sıfırıyla değişecek. bakalım inşallah düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

Gergi yayı bozuksa tam basmaz ve böyle silmeme durumu olur. Kolun değişmesi lazım

tek yay değişiyor mu ?
  • Eski sileceklerde de aynı sorun var mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qnedim

Eski sileceklerde de aynı sorun var mıydı?

evet bunu yapan tek silecek,o da düzgün silmiyordu,o yüzden değiştirdim.
  • Komple silecek motorunu değiştir gitsin kaç kuruş ki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.