Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (344. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.881
Cevap
53
Favori
652.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mitxen

Hocam hayırlı olsun. 1.16 nın da yeni kasası çok guzel gorunuyor bu arada;

https://www.youtube.com/watch?v=yqJzhc_Vvag

Evet ama fiyatı iyice yükselir tahminim.

76-77 bandında 10.000 km civarı temiz mevcut kasadan bulmak mümkün iken sıfırı 98'e satılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Arkadaşlar,

Şu ana kadar forumda Polo BM ile ilgili pek çok paylaşımda bulunmaya çalıştım. Ancak ev almak amacıyla Polo'mu satmaya karar verdim. Öncelik forumdaki arkadaşlarındır.

Aracı özetlemek gerekirse;
    - 2012 model (2012 Temmuz trafiğe çıkış)
    - Şeker beyaz
    - 47.000km (Bursa'da, çoğu uzun yolda yapılmıştır)
    - devam eden 4 uzatılmış garanti
    - hiç bir kaza, boya, değişen vs kesinlikle yoktur.
    - ön-yan camlar 1 numara, arka yanlar ve bagaj Kapağı camı 2 numara Llumar cam filmi
    - Navimex HD 9902 double DIN navigasyonlu, BT'li teyp
    - Lassa Snoways kış lastikleri (4 adet)
    - Sis farları statik dönüş farı olarak programlıdır
    - zaten diğer bluemotion özelliklerini yazmıyorum.

Fiyat olarak 42.000 düşünüyorum. Ilgilenen arkadaşlar özelden iletişime geçirseler sevinirim.

SAHIBINDEN.COM LINKI:
    http://goo.gl/wLCzSu

İlan Numarası:
    204567151

Hocam inşallah aracın değerini bilen birine gider. Temiz bakmışınız aracınıza. Ancak fiyatını birazcık uygun tutmuşunuz gibi. Bence bu fiyattan kesinlikle pazarlık yapmayın. hatta 44.000TL den açabilirdiniz ilanı.

• Yakıt filtresi değişiminden mi yoksa bakımdan mı bilemiyorum ama cuma gününden sonra motor arıza ışığı yaktı. Bununla ilgili Mez Florya ile pazartesi görüşmeye gideceğim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtl_lgn

quote:

Arkadaşlar,

Şu ana kadar forumda Polo BM ile ilgili pek çok paylaşımda bulunmaya çalıştım. Ancak ev almak amacıyla Polo'mu satmaya karar verdim. Öncelik forumdaki arkadaşlarındır.

- Şeker beyaz
    - ön-yan camlar 1 numara, arka yanlar ve bagaj Kapağı camı 2 numara Llumar cam filmi

Fiyat olarak 42.000 düşünüyorum. Ilgilenen arkadaşlar özelden iletişime geçirseler sevinirim.

SAHIBINDEN.COM LINKI:

İlan Numarası:
    204567151

Hayırlı olsun şimdiden , konuya büyük katkınız oldu bugüne kadar. Fiyatı bence de çok uygun tutmuşsunuz :) Çok durmadan satılır aracınız. Ben de ev alıyorum bu arada ama kıyamadım polomu satmaya , bu yüzden krediyi biraz abarttım :)

Teşekkür ederim.

Bakalım girdik bir yola, ama Polo'mu sattigimda bile pesinati tam karşılaşmıyorum. Malum %25 şartı var.

Ev işi bir şekilde olmazsa da DOD vb. ile BMW 1.16D alabilirim.

Bmw 1.16 gönlümüzden geçen seçenek olsa da mantığın sesini dinleyip inşallah ev işiniz olur diyorum. Bankanın gönderdiği eksper bir şekilde bağlantı kurabileceğiniz biriyse sıkıntı olmaz bence kredi işi, bizimki gerçek fiyattan 40 bin tl daha fazla değer biçmişti :) Poloyu satabildiniz mi ? Muhtemelen çıkartmışsınızdır gerçi elinizden, uygun ilanlar 3 günden fazla durmuyor gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mmnder16

quote:

Arkadaşlar,

- Şeker beyaz

SAHIBINDEN.COM LINKI:

İlan Numarası:
    204567151

Hocam inşallah aracın değerini bilen birine gider. Temiz bakmışınız aracınıza. Ancak fiyatını birazcık uygun tutmuşunuz gibi. Bence bu fiyattan kesinlikle pazarlık yapmayın. hatta 44.000TL den açabilirdiniz ilanı.

Yok artik sifiri bayi lde 54.000 lira olan araci olmadi 60.000 liraya satalim... Onlarca araba varken 40 lira altina boyasiz 1.2 blue bu nasil bir zihniyetdir... Aracim var bende saticam sen dusmezsen bende dusmem mantigi sanirsam...daha gecen hafta bursada tek parca boyalisi 36.500 e satildi ss li...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 15 Mart 2015; 21:01:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: mmnder16

quote:

Arkadaşlar,

- Şeker beyaz

SAHIBINDEN.COM LINKI:

İlan Numarası:
    204567151

Yok artik sifiri bayi lde 54.000 lira olan araci olmadi 60.000 liraya satalim... Onlarca araba varken 40 lira altina boyasiz 1.2 blue bu nasil bir zihniyetdir... Aracim var bende saticam sen dusmezsen bende dusmem mantigi sanirsam...daha gecen hafta bursada tek parca boyalisi 36.500 e satildi ss li...

44 yazar 42'ye satar :) bizde mantık bu şekilde işliyor malesef :(40 yaz adam bu sefer 38 olmaz mı diye dayatacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

- Şeker beyaz

SAHIBINDEN.COM LINKI:

İlan Numarası:
    204567151

Hayırlı olsun şimdiden , konuya büyük katkınız oldu bugüne kadar. Fiyatı bence de çok uygun tutmuşsunuz :) Çok durmadan satılır aracınız. Ben de ev alıyorum bu arada ama kıyamadım polomu satmaya , bu yüzden krediyi biraz abarttım :)

Teşekkür ederim.

Bakalım girdik bir yola, ama Polo'mu sattigimda bile pesinati tam karşılaşmıyorum. Malum %25 şartı var.

Bmw 1.16 gönlümüzden geçen seçenek olsa da mantığın sesini dinleyip inşallah ev işiniz olur diyorum. Bankanın gönderdiği eksper bir şekilde bağlantı kurabileceğiniz biriyse sıkıntı olmaz bence kredi işi, bizimki gerçek fiyattan 40 bin tl daha fazla değer biçmişti :) Poloyu satabildiniz mi ? Muhtemelen çıkartmışsınızdır gerçi elinizden, uygun ilanlar 3 günden fazla durmuyor gibi.

40'a alıcı var iki tane. Açıkçası 41'e vereyim noktasındayım. Artık 40'a da düşmek istemiyorum.

Ev / kredi ve eksper konusunda bazı gelişmeler var gibi. Yarın daha net olacak. Kısaca aktarırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

- Şeker beyaz

SAHIBINDEN.COM LINKI:

İlan Numarası:
    204567151

Teşekkür ederim.

40'a alıcı var iki tane. Açıkçası 41'e vereyim noktasındayım. Artık 40'a da düşmek istemiyorum.

Ev / kredi ve eksper konusunda bazı gelişmeler var gibi. Yarın daha net olacak. Kısaca aktarırım.

Bence 40'a düşmeyin hocam, araba çok temiz km si az, bir de ekstraları var. Arkadaşım 1.4 tüplü 2010 poloya 36.500 istiyor araba 65bin km de. Siz bu şekilde çok ucuza vermiş olacaksınız. Buraya gelip de yok şu kadara aldım yok burda şu kadar diyenlere kulak asmayın. Dolar nerdeyse 3 lira olmuş, her şey zamlanmışken 42 bin gayet güzel bir fiyat bence.

Ayrıca daha dün yolda gördüm adam 95 model corallaya 17 bin tl istiyor !! 96 doğumlular bu sene üniversite sınavına girdi, gerisini siz düşünün :)

• mtl_lgn kullanıcısına yanıt
    bence de az fiyat .
    alırken araçlar 23.000 $ civarıydı .yıl da 1.000' er düşsen X 2,20 reel ortalama kurdan , 44.000 tl yapar.
    ekstralar da bonus alana .
    forumdan birine gitse bari
  • Bu sabah gidip görüştüm. Aracımı cihaza bağladılar iki tane arıza verdi. Bağlantı soketinde bir sıkıntı vardı onla ilgili gerekli düzetmeyi yapıp hatayı sildi ve bir problem olmadığını söyledi.

Bu arada aracımın bakımını da mobil oto serviste yaptırmış bulunuyorum geçen cuma. Parçalar hava ve polen filtresinde Bosch. Yağ filtresinde Mann kullanıldı. Yağ olarak fark ödeyerek Castrol Edge kullandırdım. Yalnız yanlış yağ getirmişler 0w30 değerli yağ koydular ancak ben bunu istemediğimi söyleyince cumartesi günü gelip 5w30 yağ ile ücretsiz değiştirdiler. Bu konuda + puan aldılar benden. Yakıt filtresini de şansıma VW ücretsiz değiştirdi. Bakım bana 165 TL+ 50 TL yağ farkı ödeyerek 215 TL'ye maloldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: executiv

quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: executiv

Akü ölçümü yapıldı akünün durumu iyi dediler doğuşta. Alternatör nasıl bişeyse o olabilir, veya sensörlerden olabilir diye düşünüyorum.

Lambda sensoru

Yarın baktırıcam aksilik çıkmazsa. Sonucu yazarım buraya.

Özel servisimle görüştüm, teste çıktık. Hiç dalgalanma olmadı. Çok fazla yardımcı sistem olduğu için o esnada birisi bir işlem yapıyordur, dert edilecek bir durum değil dedi. Arıza kaydı da yoktu bilgisayarda. Şimdilik aynen kullanmaya devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: seastar76

bence de az fiyat .
    alırken araçlar 23.000 $ civarıydı .yıl da 1.000' er düşsen X 2,20 reel ortalama kurdan , 44.000 tl yapar.
    ekstralar da bonus alana .
    forumdan birine gitse bari

Aracınızın arkadaşların dedikleri gibi 44 civarında edeceğini düşünüyorum ben de satıyorum saçma sapan fiyatlar teklif ediyorlar maalesef , olmadı satmayıp rcd510 takıp kullanmaya devam

• Bluemotion'ların temiz olanları,yani (boyalı olmayan ve kozmetik olarak da iyi durumda olanları;yaptığı km'ye göre ve ekstra donanıma göre,Ör:Uzatılmış garanti,multimedia,alarm,kış lastiği vs)41.000-44.000 arasında değişmektedir.Sahibinden com'a ilan açtığınızda özellikle galericiler saçma ötesi tekliflerle geliyorlar.Ancak kulak asmamak lazım.Sonuçta bahsettiğim fiyatlar direkt binicisine satılabilecek fiyatlardır.Bu işin ticaretini yapanlar en az 3.500 TL daha düşüğünden almaya çalışıyorlar.İnşallah aracınıza direkt binecek olan ve BM meraklısı bir talip çıkar.İyi satışlar,umarım gönlünüze göre bir ev ya da BMW alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: bhsoz

Bluemotion'ların temiz olanları,yani (boyalı olmayan ve kozmetik olarak da iyi durumda olanları;yaptığı km'ye göre ve ekstra donanıma göre,Ör:Uzatılmış garanti,multimedia,alarm,kış lastiği vs)41.000-44.000 arasında değişmektedir.Sahibinden com'a ilan açtığınızda özellikle galericiler saçma ötesi tekliflerle geliyorlar.Ancak kulak asmamak lazım.Sonuçta bahsettiğim fiyatlar direkt binicisine satılabilecek fiyatlardır.Bu işin ticaretini yapanlar en az 3.500 TL daha düşüğünden almaya çalışıyorlar.İnşallah aracınıza direkt binecek olan ve BM meraklısı bir talip çıkar.İyi satışlar,umarım gönlünüze göre bir ev ya da BMW alırsınız.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Bir kişiyle anlaştık büyük ölçüde. Bir terslik olmazsa Pazartesi satışını verecegim. :'(

Neyse ki ev almak gibi güzel bir nedenden ötürü satıyorum.

• volkan_gazi V kullanıcısına yanıt
    bendeki de metal filtreydi, 30.000 bakımını da 3 ay önce yaptırmıştım.
    kontrol ettiler ve değiştirdiler.
    bence bilerek duyurmuyorlar.nasılsa bakıma geldiklerinde değiştiririz algısı sezdim.
    saygılar

• seastar76 kullanıcısına yanıt

Yanlış anlaşılma olmasın. Bir önceki mesajda üşendiğim için paintle çizmek yerine yazı ile ifade etmeye çalıştım. Benim demek istediğim resimde hortumun dibindeki, kırmızı daire içine alınan metal parça var ise değiştirmiyorlar. Yani servisin dediği o. O metal ek olmadığı zaman hortum dibinden çatlama olabiliyormuş.
    Tabi resimdeki parça olsun ya da olmasın servise gitmekte fayda var.
    Benim filtre de Ocak ayında 60000 bakımında değişmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_gazi -- 22 Mart 2015; 0:19:19 >

• volkan_gazi V kullanıcısına yanıt
    @volkan_gazi

Ekteki resimde ki yakit filtresi 30bin bakiminda degismisti. Sanirim benim ki metal oldugu icin degismesine gerek yok.

Bu arada baska bir BM i olan arkadasda mazot filtresinde catlama oldugu icin ve mazotunda disari akmasi sonucu tehlike atlatmisti. Bu nedenle herkesin kontrol etmesinde fayda var

• neco59 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sonunda hareket halinde iken gelen zirilti sorununun kaynagini buldum. Ilk olarak. Torpidan, on cam ile plastik aksam arasinda gorunsede, ziriltinin kaynagi;

* motor ustunu kapatan plastik kisimdan geliyor
    * vw logosu olan kisim ile altinda ki plastik kisimda cok az bir bosluk var ve gaza basinda motor titremesi sirasinda buradan ses geliyor.
    * cozum olarak iki parca arasini japon ile yapistirdim ve ses kesildi.

Isteyene resimde paylasabilirin

• mitxen kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinki değiştirilecek. Filtre herkesin metal zaten. Iyileştirilmiş filtrelerde bi önceki mesajımdaki kırmızı işaretli metal parça eklenmiş. Sizin filtrede o parça yok. Servisi arayın, değiştirsinler filtrenizi.

• Arkadaslar dun farkli bir ozelligini kesfettim aracin. Yaklasik 100 km ile giderken yola aniden bir kopek firladi, ben de freni kokledim ve arabayi durdurdum bir anda dortluler yanmaya basladi. Hareket edinceye kadar da yanmayi surdurdu. Vag-com'la bu ozelligi actirmistim gibi hatirliyorum ancak daha once hic bu kadar ani bir frenleme yapmamistim, dolayisiyla aktif olup olmadigini test edememistim.

Bu arada her ne kadar aracin genel kullanimda fren performansini pek begenmesem de panik frenlemede gayet basariliydi, pedalin resmen ustune ciktim, durus mesafesi olarak tatmin ediciydi. Tabi ki bunda lastiklerin de katkisi buyuk, yeni lastiklerimden cok memnunum.

Not: merak edenler icin kopege carpmadim ve hala yasiyor

• 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.