Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (345. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.881
Cevap
53
Favori
652.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fresher

Arkadaslar dun farkli bir ozelligini kesfettim aracin. Yaklasik 100 km ile giderken yola aniden bir kopek firladi, ben de freni kokledim ve arabayi durdurdum bir anda dortluler yanmaya basladi. Hareket edinceye kadar da yanmayi surdurdu. Vag-com'la bu ozelligi actirmistim gibi hatirliyorum ancak daha once hic bu kadar ani bir frenleme yapmamistim, dolayisiyla aktif olup olmadigini test edememistim.

Bu arada her ne kadar aracin genel kullanimda fren performansini pek begenmesem de panik frenlemede gayet basariliydi, pedalin resmen ustune ciktim, durus mesafesi olarak tatmin ediciydi. Tabi ki bunda lastiklerin de katkisi buyuk, yeni lastiklerimden cok memnunum.

Not: merak edenler icin kopege carpmadim ve hala yasiyor

Surduğum bmw 116i sonrası kendi polomun freni mi patladı diye suphe duyuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunun cozulmesine sevindim. Resim paylasirsaniz memnun olurum. Bende kontrol etmis olurum.
    Selamlar

• volkan_gazi V kullanıcısına yanıt
    Hocam eklediginiz resme zoom yapinca farkettim olayi hemen kartal dogus oto ya yapisip degistirteyim.

Bilgilendirme icin cok tesekkurler

• neco59 N kullanıcısına yanıt
    Hocam selam,

ekteki resimde görüldüğü üzere kırmızı ile çizdiğim yerleri japon yapıştırıcı yapıştırdım. Titreme sesi tam olarak oradan geliyordu.
     Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R)
  • kapaktaki gri ve siyah kısım 2 parçadan oluşuyor demekki. ilk fırsatta bende kontrol edeceğim bakalım titreşim veya ses geliyormu.

resim için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy_hlm

quote:

Arkadaslar dun farkli bir ozelligini kesfettim aracin. Yaklasik 100 km ile giderken yola aniden bir kopek firladi, ben de freni kokledim ve arabayi durdurdum bir anda dortluler yanmaya basladi. Hareket edinceye kadar da yanmayi surdurdu. Vag-com'la bu ozelligi actirmistim gibi hatirliyorum ancak daha once hic bu kadar ani bir frenleme yapmamistim, dolayisiyla aktif olup olmadigini test edememistim.

Bu arada her ne kadar aracin genel kullanimda fren performansini pek begenmesem de panik frenlemede gayet basariliydi, pedalin resmen ustune ciktim, durus mesafesi olarak tatmin ediciydi. Tabi ki bunda lastiklerin de katkisi buyuk, yeni lastiklerimden cok memnunum.

arkadaşlar abartmayın. Polo'nun frenleri oldukça güzel ve tatmin edici. Tabiki 116 ile karşılaştırma mantıksız ancak sürdüğümüz aracın 116 olmadığının da farkına varıp sürmeliyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmnder16

quote:

quote:

arkadaşlar abartmayın. Polo'nun frenleri oldukça güzel ve tatmin edici. Tabiki 116 ile karşılaştırma mantıksız ancak sürdüğümüz aracın 116 olmadığının da farkına varıp sürmeliyiz.

Bu aracın en çok eleştirdiğim yanlarından birisi de frenleri. Vw gibi bir marka çok daha net çalışan ve tedirgin etmeyen bir fren yapabilirdi. Nitekim aynı eleştiriyi polo gti için bile yapıyorlar test surusu incelemesine bakarsanız. Ciddi anlamda abartılacak kadar bir fark bulunuyor 116 ile :) tamam bmw surmuyoruz fakat bu kadar da fark olmamalı diye düşünmekteyim. Özellikle fren servosu bozulup garantiden değiştiği için de bu konuda ekstra hassasım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu aracın en çok eleştirdiğim yanlarından birisi de frenleri. Vw gibi bir marka çok daha net çalışan ve tedirgin etmeyen bir fren yapabilirdi. Nitekim aynı eleştiriyi polo gti için bile yapıyorlar test surusu incelemesine bakarsanız. Ciddi anlamda abartılacak kadar bir fark bulunuyor 116 ile :) tamam bmw surmuyoruz fakat bu kadar da fark olmamalı diye düşünmekteyim. Özellikle fren servosu bozulup garantiden değiştiği için de bu konuda ekstra hassasım.

Ben de katiliyorum. Tabi ki bmw ile kiyaslamak dogru olmaz ama frenler cok vasat.

Hic zor durumda birakti mi? Hayir, ama daha kuvvetli olabilirdi, hatta olmaliydi. Kampanalarin etkisi ciddi anlamda hissediliyor.

Disklerin degismesi gerekirse sayet ileride daha buyuk disklerle degistiririm muhtemelen.

• Arkadaşlar,yardım lütfen.
    jant ve lastikleri değiştirdim.17 inç 205/45. Kumho Ecsta spt...(1000 jant+750 tl lastikler). yakıtta artış gözlemledim 3 günde, aslan-yem diye bakıyorum ))

yay konusunda bilgiye ihtiyacım var.
    gerekli mi? faydaları?
    ne önerirsiniz? varsa resimleri.
    Şimdiden teşekkür ettim. Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R)https://store.donanimhaber.com/8c/43/24/8c43245c9a0782c671ea1748d71cddf8.jpghttps://store.donanimhaber.com/1e/f9/87/1ef9874aa2179715d02daae4b5873bd2.jpg Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R)https://store.donanimhaber.com/52/89/7e/52897ea204caf357fb044f36cb89da4a.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seastar76 -- 23 Mart 2015; 19:58:07 >

• Arkadaşlar,

Bugün itibariyle yaklaşık 2.5 yıldır Polo Bluemotion'la olan birlikteliğim sona ermiş bulunuyor. 1.2 TDI gitmem demedi, çok kahrımı çekti, ben de iyi bakmaya çalıştım.

Gördüğüm kadarıyla, alan kişi de benim gibi araca iyi bakacak biri. Ör: kasko işlemleri tamamlanmadan yerinden oynatmadı, araçta dizel hırıltısının hiç rahatsız etmediğini ve ailesiyle gezmek için özellikle ESP'li olan bu modeli aldığını belirtti.

Alan kişiye hayırlı olmasını, buradaki siz diğer BM sahiplerine araçlarına kazasız belasız sürüşler devam etmenizi dilerim.

Eskisi kadar katkım olamayacak olsa da, yine sıklıkla bu başlığa gireceğim.

Ev kredisi veya başka araç alma konusu halen netleşemedi, bakalım bekleyip göreceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seastar76

Arkadaşlar,yardım lütfen.
    jant ve lastikleri değiştirdim.17 inç 205/45. Kumho Ecsta spt...(1000 jant+750 tl lastikler). yakıtta artış gözlemledim 3 günde, aslan-yem diye bakıyorum ))

gerekli mi? faydaları?
    Şimdiden teşekkür ettim. Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R)https://store.donanimhaber.com/8c/43/24/8c43245c9a0782c671ea1748d71cddf8.jpghttps://store.donanimhaber.com/1e/f9/87/1ef9874aa2179715d02daae4b5873bd2.jpg Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R)https://store.donanimhaber.com/52/89/7e/52897ea204caf357fb044f36cb89da4a.jpg

hayırlı olsun.
    Jant acayip yakışmış. Bm'nin beyaz haricinde hoşuma giden diğer rengini kullanıyorsunuz. Allah kazasız belasız sürmenizi nasip etsin inşallah.
    Ben de jant almayı planlıyorum ancak yakıt artışı konusu beni frenliyor. 17 inc bi jant gerçekten çok cesurca bir karar olmuş. Ben 16 düşünüyorum ancak yakıt kosunu korkutuyor. Sonuçta az yakıta alıştık :) 17 inc jant performansı ve yakıt artış miktarını (örneğin 100km'de 15 de neydi 17'de kaç oldu gibi) paylaşırsanız sevinirim.

Bu arada jantı nereden aldınız, internet adresi varsa yollar mısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmnder16 -- 23 Mart 2015; 20:39:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Arkadaşlar,

Bugün itibariyle yaklaşık 2.5 yıldır Polo Bluemotion'la olan birlikteliğim sona ermiş bulunuyor. 1.2 TDI gitmem demedi, çok kahrımı çekti, ben de iyi bakmaya çalıştım.

Gördüğüm kadarıyla, alan kişi de benim gibi araca iyi bakacak biri. Ör: kasko işlemleri tamamlanmadan yerinden oynatmadı, araçta dizel hırıltısının hiç rahatsız etmediğini ve ailesiyle gezmek için özellikle ESP'li olan bu modeli aldığını belirtti.

Alan kişiye hayırlı olmasını, buradaki siz diğer BM sahiplerine araçlarına kazasız belasız sürüşler devam etmenizi dilerim.

Eskisi kadar katkım olamayacak olsa da, yine sıklıkla bu başlığa gireceğim.

Ev kredisi veya başka araç alma konusu halen netleşemedi, bakalım bekleyip göreceğiz.

Hayirli ugurlu olsun, umarim iyi bir fiyata ve iyi insanlara gitmistir.

Hersey gonlunuzce olsun..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seastar76

Arkadaşlar,yardım lütfen.

gerekli mi? faydaları?

hayırlı olsun.
    Jant acayip yakışmış. Bm'nin beyaz haricinde hoşuma giden diğer rengini kullanıyorsunuz. Allah kazasız belasız sürmenizi nasip etsin inşallah.
    Ben de jant almayı planlıyorum ancak yakıt artışı konusu beni frenliyor. 17 inc bi jant gerçekten çok cesurca bir karar olmuş. Ben 16 düşünüyorum ancak yakıt kosunu korkutuyor. Sonuçta az yakıta alıştık :) 17 inc jant performansı ve yakıt artış miktarını (örneğin 100km'de 15 de neydi 17'de kaç oldu gibi) paylaşırsanız sevinirim.

Bu arada jantı nereden aldınız, internet adresi varsa yollar mısınız.

teşekkürler, darısı sizlerin başına.
    katalog rengi bluemotion az raslanır genelde.
    16 için değişmeye değmez diye düşündüm.bu renk metal gun diye geçiyor.16 üretmezler gibime geliyor.
    18ide vardı , Antalya Erpaz Lastik te gördüm, beğendim. Arkadaşlara sorarım internetten temin edilir mi(yazarım ayriyeten).
    yakıta gelince, ilk izlenimler 0,5 lt ortalama artış var diye düşünüyorum.
    her sabah 4,3- 4,5 lt ile geçerim genelde iş yolunu 15 km , varıncaya kadar anca ısınıyor motor , 4,9 çıktı bugün. bir kaç gün daha detaylı bakarım aynı güzergaha.
    1 lt bile yaksa önemsemem, kattığı hava, aldığım yorumlara değer...
    P.S.
    ileride Durbanlı Golf 7 hayal ederdim. bunu satmaya kıyamadığımdan jant değişikliğine gittim, yeni jantlarla Golf 8 i beklerim gibime geliyor.
    neredeyse golf sanacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seastar76 -- 24 Mart 2015; 22:08:30 >

• seastar76 kullanıcısına yanıt
    Bence mukemmel olmus, arac cok hirsli bir goruntuye sahip olmus. Bence aradaki yakit farkina deger

• Hayirli olsun hocam, umarim hersey gonlunuzce olur. Yeni araba alirsaniz yine buradan yorumlarinizi bekleriz

• Arabanızı hayırlı bir iş için satmışınız. Umarım gönlünüzdeki evi alırsınız ve bir ömür boyu mutlu mesut bir şekilde yaşarsınız. Rabbim İnşallah en kısa zaman içerisinde polo'dan daha iyi arabalar almanızı nasip eder. Burada çok güzel paylaşımlarınız oluyordu. Sizi özleyeceğiz :)
  • Arkadaşlar bugün arkadan aracıma çarptılar resimdeki gibi bir durum oluştu, tutanak filan da tuttuk da sizce ne yapmalıyım ? Hiç hasar kaydı da oluşturmak istemiyorum kendim bi yere götürüp baktırsam diyorum sizce doğru mu? Kavşak içinde yaklaşık 15 -20 km hızla hafifçe çarptı ben araç önüme çıktığı için duruyordum.
     Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R)

• mtl_lgn kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Ben olsam kayıt oluştururdum. Bence doğru olan bu. Satacağınız zaman da bu fotoğrafı gösterirsiniz, zaten görünürde fazla bir hasar yok , bir problem kalmaz.
  • çok geçmiş olsun.

bencede aracınızı sigortadan yaptırın, hasar kaydı çıksada aracınız doğru düzgün onarılmış olur. fazla bir hasar görünmüyor ama tamponu söktükten sonra arka panelde de hasar olabilir.
  • Bana sorarsan karsi tarafin sigortasindan yaptiracakda olsan elleme sigortadanda yaptirma hendinde yaptirma birak kalsin eutuslat yeter

• 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.