Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (343. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.881
Cevap
53
Favori
652.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah Mez Otoyla görüştüm ve benimkinde de ücretsiz değişim yapılacağı söylendi. Cuma sabahına randevumuzu aldık bakalım değişimi yapacağız. Hazır o gün bakımı da yaptıracakken yakıt filtresi masrafı olan 70 TL cepte kalmış olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Arkadaşlar,

Şu ana kadar forumda Polo BM ile ilgili pek çok paylaşımda bulunmaya çalıştım. Ancak ev almak amacıyla Polo'mu satmaya karar verdim. Öncelik forumdaki arkadaşlarındır.

Aracı özetlemek gerekirse;
    - 2012 model (2012 Temmuz trafiğe çıkış)
    - Şeker beyaz
    - 47.000km (Bursa'da, çoğu uzun yolda yapılmıştır)
    - devam eden 4 uzatılmış garanti
    - hiç bir kaza, boya, değişen vs kesinlikle yoktur.
    - ön-yan camlar 1 numara, arka yanlar ve bagaj Kapağı camı 2 numara Llumar cam filmi
    - Navimex HD 9902 double DIN navigasyonlu, BT'li teyp
    - Lassa Snoways kış lastikleri (4 adet)
    - zaten diğer bluemotion özelliklerini yazmıyorum.

Fiyat olarak 42.000 düşünüyorum. Ilgilenen arkadaşlar özelden iletişime geçirseler sevinirim.

Fiyat gerçekten uygun, bu fiyatla elinizde çok durmaz zaten, keşke 3 ay önce satsaydınız da ben alsaydım

Şimdiden hayırlısı olsun, forumdan kopmamanız dileğiyle..

• quote:

Orijinalden alıntı: mitxen

Size tavsiyem mini stepne alin. Hem yer kaplamaz, hemde agirlik yapmaz

mini stepne derken ? pek konu ile alakam olmadığı için yani mini lastik midir nedir bu ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: executiv

Akü ölçümü yapıldı akünün durumu iyi dediler doğuşta. Alternatör nasıl bişeyse o olabilir, veya sensörlerden olabilir diye düşünüyorum.

Lambda sensoru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar mesajımda da belirtmiştim sağ farın arkasındaki filtre, silecek su kabının sol kısmındaki.

Rolantide dalgalanma sorunu yaşıyorum bu aralar. DPF kaynaklı diye düşündüm fakat başka bir sorun var sanki. Çok alakasız ama kısa farlar açıkken normal, park lambaları veya gündüz farları açıkken dalgalanma oluyor. Sadece motor sıcakken yapıyor.

Dalgalanma ses düzeyinde hissediliyor, devir saati sabit. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Ariza tamen elektriksel

Arac şase alıyor farları yakınca

• arkadaşlar servise gittim ve garanti kapsamında yakıt filtre değişmi yapıldı.
    merak ettiğim başka bir konu var, özellikle yüksek km yapan arkadaşlar bilgi verebilirlermi, enjektör veya yakıt pompa sorunu yaşayan oldu mu hiç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neco59 -- 13 Mart 2015; 15:55:11 >
  • neco59 N kullanıcısına yanıt
    18 ayda 71000km yol yaptım hocam. Enjektörle ilgili bir problem yaşamadım. Fakat yaklaşık 1-1,5 ay evvel Mahmutbey gişelerde sıkışık trafikte araç tekleyerek motor arıza ışığı yaktı. Bu başlıkta da paylaştım bu durumu. Kontak kapa-aç yapınca arıza ışığı söndü. Eve geçince vagcomla aracı taradım. Yakıt sistemi düşük basınç hatasını gördüm. Servise gittim, hatayı onlar da gördü. Çözüm olarak güncelleme yaptık dediler. Ben internette araştırdığımda hatanın çoğunlukla yüksek basınçlı yakıt pompası denilen parçadan kaynaklandığını okudum. İkinci bir sefer benzer bir olay da yaşamadım ama.

• Evet mesajınızı okumuştum, bugün servis teki elemanardan biri bazen enjektor sorunu cikabildigini söyledi, merak ettim bende.

• quote:

Arkadaşlar,

Şu ana kadar forumda Polo BM ile ilgili pek çok paylaşımda bulunmaya çalıştım. Ancak ev almak amacıyla Polo'mu satmaya karar verdim. Öncelik forumdaki arkadaşlarındır.

- Şeker beyaz
    - ön-yan camlar 1 numara, arka yanlar ve bagaj Kapağı camı 2 numara Llumar cam filmi
    - Sis farları statik dönüş farı olarak programlıdır

Fiyat olarak 42.000 düşünüyorum. Ilgilenen arkadaşlar özelden iletişime geçirseler sevinirim.

SAHIBINDEN.COM LINKI:
    http://goo.gl/wLCzSu

İlan Numarası:
    204567151

Hayırlı olsun şimdiden , konuya büyük katkınız oldu bugüne kadar. Fiyatı bence de çok uygun tutmuşsunuz :) Çok durmadan satılır aracınız. Ben de ev alıyorum bu arada ama kıyamadım polomu satmaya , bu yüzden krediyi biraz abarttım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Akü ölçümü yapıldı akünün durumu iyi dediler doğuşta. Alternatör nasıl bişeyse o olabilir, veya sensörlerden olabilir diye düşünüyorum.

Lambda sensoru

Yarın baktırıcam aksilik çıkmazsa. Sonucu yazarım buraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Arkadaşlar mesajımda da belirtmiştim sağ farın arkasındaki filtre, silecek su kabının sol kısmındaki.

Rolantide dalgalanma sorunu yaşıyorum bu aralar. DPF kaynaklı diye düşündüm fakat başka bir sorun var sanki. Çok alakasız ama kısa farlar açıkken normal, park lambaları veya gündüz farları açıkken dalgalanma oluyor. Sadece motor sıcakken yapıyor.

Dalgalanma ses düzeyinde hissediliyor, devir saati sabit. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Ariza tamen elektriksel

Arac şase alıyor farları yakınca

Hocam kısa farları yakınca rolantide dalgalanma olmuyor. Söndürünce sıkıntı başlıyor.

• Hocam merhaba. filtre kontrolü için bana da randevü verdiler.
    nelere dikkat etmeliyiz?
    başka güncellemeler varmı dır?
    teşekkürler

• Burada ki yorumları okuyunca sakarya yetkili servisi otokur'u aradım ama yakıt filtresi ile ilgili hiç bir bilgi gelmediğini gelirse arayacaklarını söyledi. Diğer illerde bu kadar geri çağırma yaşanırken bizim servisin daha haberi bile olmaması çok ilginç.

• Arkadaşlar yakıt filtresi için bugün servise gittim filtrenin yeni tip olduğunu ve değiştirmediklerini söylediler. Yazılım guncellemesi de yokmuş. Bu arada aracım 2013 mayıs çıkışlı. Bilginiz olsun

• ben kendim sormuştum, plakadan bakıp, randevü verdiler haftaya c.tesi.
    yakıt filtre kontrolü yapılacakmış. araç imzamda ki 2012 ekim trafik çıkışlı, 30.000 bakımını aralıkta aynı yetkili servis de yaptırmıştım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seastar76 -- 14 Mart 2015; 14:56:32 >
  • seastar76 kullanıcısına yanıt

Filtreniz fotoğraftaki gibiyse değiştirmiyorlar. Yani aracın ön tarafına doğru olan çıkışın etrafındaki metal parça varsa değiştirmiyorlar çünkü eskisinde o metal parça olmadığı için çatlak oluşuyormuş orada.

• mmnder16 kullanıcısına yanıt
    maaşallah hocam çok güzel gözüküyor kazasız belasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtl_lgn

quote:

Arkadaşlar,

- Şeker beyaz
    - Sis farları statik dönüş farı olarak programlıdır

SAHIBINDEN.COM LINKI:
    http://goo.gl/wLCzSu

İlan Numarası:
    204567151

Hayırlı olsun şimdiden , konuya büyük katkınız oldu bugüne kadar. Fiyatı bence de çok uygun tutmuşsunuz :) Çok durmadan satılır aracınız. Ben de ev alıyorum bu arada ama kıyamadım polomu satmaya , bu yüzden krediyi biraz abarttım :)

Teşekkür ederim.

Bakalım girdik bir yola, ama Polo'mu sattigimda bile pesinati tam karşılaşmıyorum. Malum %25 şartı var.

Ev işi bir şekilde olmazsa da DOD vb. ile BMW 1.16D alabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hayırlı olsun. 1.16 nın da yeni kasası çok guzel gorunuyor bu arada;

https://www.youtube.com/watch?v=yqJzhc_Vvag
  • 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.