Şimdi Ara

polo 1.2 tsi dsg nasıl kullanılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk araç nelere dikkat edilmeli teknik aksam sağlığı için neler yapılmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dur kalklarda frene tam basmaya ve start stopun devreye girmesine dikkat edin. Frene tam basmazsanız şanzıman kavramada kalmaya çalışır balatayı yer. Eğer çok aşırı dur kalklı bir yerdeyseniz orta konsoldan start stopu kapatsanız iyi olur.

Bana aldığımda sadece d ve s modda değil arada bir manuel modda da kullanın vites yolları otursun demişlerdi ama benim pek işime gelmedi.

Yokuş aşağı veya yukarı parkediyorsanız, park ederken, önce n'deyken el frenini çekin, ayağınızı frenden çekin yük boşalsın sonra vitesi park konumuna alın. Bu tüm otm şanzımanlı araçlarda şanzımana yük binmemesi için önemlidir.

Dsgnin sağlığı açısından ilk kalkışı çok ani, çok gaza yüklenerek yapmamalısınız.

Her araçta olduğu gibi soğuk motoru çalıştırıp hemen hareket etmemeli ve 30-60sn bekleyip motorun kendisine gelmesini, rölantinin uygun devre düşmesini bekleyip hareket etmelisiniz.

Motor yağ sıcaklığı kıvama gelmeden, soğuk motoru zorlamayın, çok devir çevirmeyin.

İlk 1000km 4bin devri geçmeyin fazla, çok zorlamayın ani dip gaz yapmayın.

Başka da birşey yok, ki bunlar yeni alınan hemen her araç için ortak geçerli maddelerden. Benim yaklaşık 1litreye yakın bir ortalama tüketim düşüşüm olmuştu ilk 1000km sonrası tahminen sizde de öyle olur.

Bir de araca serviste cam filmi öneririm çok yakışıyor. Benim lounge arkalar karatılmış olmasına rağmen ön cam hariç hepsine 1 numar ailave film yaptırmıştım. Hem ön arka daha dengeli olmuştu, hemde beyaz araca koyu cam şekil duruyordu, güneşi kesmesi de cabası.

Benim araçta hankook kinergy lasitkelr vardı yol tutuşlarını beğenmiyordum, bir de araç b sınıfı olduğundna genel yol tutuşu da c sınıfı araçlar gibi değil. Motor iyi gittiğinden fazla abanmayın önce arabanın fren ve tutuş tepkilerini öğrenin. Benim araçta ilk 500km lastikler oturana kadar baya tutuş sorunlarıu vardı sert frende arka hafif yalpa hareketi yapıyordu, lastikler oturduktan sonra problem kalmasa da gene çok abartmıyordum, sonuçta b sınıfı araç. Polo b sınıfında pek yol tutuşuyla meşhur bir araba değil.

• sıfır galibaşefkatli bebek gibi davran unutma premium markaya terfi etmişsin.

hergün yıkayıp karşısına geçip bi cigara tüttür

hayırlı olsun

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Dsg'yi sök, yokuş aşağı sal gitsin

İPhone 8 Plus 128GB 3GB RAM Apple A11 Bionic
    Renault Symbol 1.5 dCI 90 Hp Joy
  • Önerim burdaki bilgileri değil kitaptaki kullanım uyarılarına uymanız.

Bu arada hayırlı olsun ne kadara geldi opsiyonlar nasıl

VW JETTA 1.2 TSi ALINMALI MI ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kurallara uyarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Dur kalklarda frene tam basmaya ve start stopun devreye girmesine dikkat edin. Frene tam basmazsanız şanzıman kavramada kalmaya çalışır balatayı yer. Eğer çok aşırı dur kalklı bir yerdeyseniz orta konsoldan start stopu kapatsanız iyi olur.

Bana aldığımda sadece d ve s modda değil arada bir manuel modda da kullanın vites yolları otursun demişlerdi ama benim pek işime gelmedi.

Yokuş aşağı veya yukarı parkediyorsanız, park ederken, önce n'deyken el frenini çekin, ayağınızı frenden çekin yük boşalsın sonra vitesi park konumuna alın. Bu tüm otm şanzımanlı araçlarda şanzımana yük binmemesi için önemlidir.

Dsgnin sağlığı açısından ilk kalkışı çok ani, çok gaza yüklenerek yapmamalısınız.

Her araçta olduğu gibi soğuk motoru çalıştırıp hemen hareket etmemeli ve 30-60sn bekleyip motorun kendisine gelmesini, rölantinin uygun devre düşmesini bekleyip hareket etmelisiniz.

Motor yağ sıcaklığı kıvama gelmeden, soğuk motoru zorlamayın, çok devir çevirmeyin.

İlk 1000km 4bin devri geçmeyin fazla, çok zorlamayın ani dip gaz yapmayın.

Başka da birşey yok, ki bunlar yeni alınan hemen her araç için ortak geçerli maddelerden. Benim yaklaşık 1litreye yakın bir ortalama tüketim düşüşüm olmuştu ilk 1000km sonrası tahminen sizde de öyle olur.

Bir de araca serviste cam filmi öneririm çok yakışıyor. Benim lounge arkalar karatılmış olmasına rağmen ön cam hariç hepsine 1 numar ailave film yaptırmıştım. Hem ön arka daha dengeli olmuştu, hemde beyaz araca koyu cam şekil duruyordu, güneşi kesmesi de cabası.

Benim araçta hankook kinergy lasitkelr vardı yol tutuşlarını beğenmiyordum, bir de araç b sınıfı olduğundna genel yol tutuşu da c sınıfı araçlar gibi değil. Motor iyi gittiğinden fazla abanmayın önce arabanın fren ve tutuş tepkilerini öğrenin. Benim araçta ilk 500km lastikler oturana kadar baya tutuş sorunlarıu vardı sert frende arka hafif yalpa hareketi yapıyordu, lastikler oturduktan sonra problem kalmasa da gene çok abartmıyordum, sonuçta b sınıfı araç. Polo b sınıfında pek yol tutuşuyla meşhur bir araba değil.

cevabınız için çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

sıfır galibaşefkatli bebek gibi davran unutma premium markaya terfi etmişsin.

hergün yıkayıp karşısına geçip bi cigara tüttür

hayırlı olsun

evet araç sıfır teşekkür ederim ama benim değil araç şahin alacak param yok benim(işssizim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Önerim burdaki bilgileri değil kitaptaki kullanım uyarılarına uymanız.

Bu arada hayırlı olsun ne kadara geldi opsiyonlar nasıl

teşekkür ederim araç benim olmadığı için kaç liraya geldiğini bilmiyorum tek bildiğim liste fiyatı üzerinden dost drive kampanyası ugulanmış
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.