Şimdi Ara

1.4 tsi golf 7 comfortline ağır hasarlı alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  1.4 tsi golf 7 comfortline ağır hasarlı alınır mı?

golf 7 1.4 tsi comfortline 122hp manuel 66 bin kmde bir tane hasar kaydı var ağır hasarlı görünüyor. aracın fiyatı 51bin. aracın içi dışı tertemiz sadece kaputun ön tarafında boyadan dolayı sararma oluşmuş arkada stop lambasının altında ufak çizik var.

eksper raporunda;

sağ ön çamurluk boyalı
    sol ön çamurluk lokal boyalı
    kaput sökülüp takılmış boyalı
    sağ arka çamurluk işlem görmüş boyalı
    sağ arka kapı lokal boyalı yani toplam 5 parça da boya var.
    Bu rapor satıcının elindeki rapor ben almaya karar verirsem ekspere göstereceğim.ekspere ilave ayrıca motor ve kaporta ustalarına da gösterip ayrıntılı incelemeden geçireceğim

volkswageni lise yıllarından beri takip eder beğenirim. bendeki yeri her zaman ayrı olmuştur. benim gözümde lamborghini ferrari gibi süpersporları ve audi mercedes ile bmwyi ayrı tutarsak en iyi otomobil firmasıdır yorum yaparken buna da dikkat ederseniz sevinirim

bu konuda değerli fikirlerinizi almak istiyorum cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

• 51 bin kadar bir rakama satıyor,az buz değil fiyat farkı.bence alma,başına iş alırsın hiç gerek yok.onun yerine golf 6 ysi tercih edebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    Detaylı incelemeden sonra alinmaz mi? Ne gibi olumsuz durumlar ile karşılaşırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergen383

Detaylı incelemeden sonra alinmaz mi? Ne gibi olumsuz durumlar ile karşılaşırım

Herşey ile karşılaşabilirsin.Benimde ağır hasarlı (pert) polo classic aracım vardı,dedemin verdiği,olmadık zamanlar olmadık arızalarla karşılaşabiliyordum.Genelde elektriksel oluyor arızalar,bazen motordan bazen bilmemneden her yerden beklemediğin birşey çıkıyor.Birde şasesinde direğinde işlem varsa zaten beş para etmez,güvenlik açığı gibi birşey olmuş oluyor.O yüzden hasarsız araç tercih et,hasarlı olsa bile mümkünse ağır hasarlı olmasın,ya da iila alacaksan bu söylediklerimi de göz önünde bulundur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değil golf ağır hasarlı broadway bile almam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almam cok şükür kafayi bu kadar yemedim.sende alma vazgeç su patlak olmuş gömeni olmayan golflerden Az buz para değil.

Hala daha illa ww diyorsan ayagini yorganina gore uzat temiz polo al. yada eski kasa al.

• Hocam 51bin tl. az para değil. Bu aracın fiyatı piyasadan düşük olabilir ama olayı para olarak düşünürsek 51 bin tl. yi ağır hasrlı bi araca vermiş olacaksın bu iş mantıklı gelmiyor bana. 50-60 bin bandında temiz araçlar bulabilirsin biraz sabır işi bekle temiz araç al hasarlı aracın derdi bitmez çok yakın bi tanıdığımda yaşadık gördük bize de güzel bi tecrübe oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 Tsi Araç Alınır Mı
    12 yıl önce açıldı
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pertli bir araba almisti arkadas megane dizel 19-20 bin kmlerde , aldiktan bir sure sonra stop etmeye , cekmemeye falan başladı.

Meğer perte çıktıktan sonra motor pompasi enjektörler birkaç hatirlamadigim parca daha , hepsini söküp çıkma arızalı parcalar takmışlar.

Ancak işin ilginç tarafi arac arkadan pertliydi ve ön tarafta hasar yoktu , aracı sigortadan satın alan galerici değiştirmiş bu parçaları.

Bu olayda benim şahit oldugum bir olaydir , arkadas yaklasik 10 bin tl masraf yapti toplamda

• Golfse her türlü alınır. Golf bu boru değil.

İnsanda nasıl bir vicdan olmalı ki, alsam mı diye şüpheye düşsün!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 6 Şubat 2017; 9:11:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01tuğra01

Hocam 51bin tl. az para değil. Bu aracın fiyatı piyasadan düşük olabilir ama olayı para olarak düşünürsek 51 bin tl. yi ağır hasrlı bi araca vermiş olacaksın bu iş mantıklı gelmiyor bana. 50-60 bin bandında temiz araçlar bulabilirsin biraz sabır işi bekle temiz araç al hasarlı aracın derdi bitmez çok yakın bi tanıdığımda yaşadık gördük bize de güzel bi tecrübe oldu.

ayrıntılı incelemeden geçirdikten sonra alınmaz mı? sonuçta vw golf bu basit bir marka ve model değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Golfse her türlü alınır. Golf bu boru değil.

İnsanda nasıl bir vicdan olmalı ki, alsam mı diye şüpheye düşsün!

ironi mi yapıyorsun ciddi mi konuşuyorsun anlamadım madem öyle sen neden opel aldın? rica ediyorum adam akıllı yorumlar yapın yada yapmayın! canım burnumda 2 aydır araç bakıyorum ilk aracım olacak tecrübesi olan arkadaşlardan fikir almaya çalışıyorum millet işin dalgasında
  • quote:

quote:

Hocam 51bin tl. az para değil. Bu aracın fiyatı piyasadan düşük olabilir ama olayı para olarak düşünürsek 51 bin tl. yi ağır hasrlı bi araca vermiş olacaksın bu iş mantıklı gelmiyor bana. 50-60 bin bandında temiz araçlar bulabilirsin biraz sabır işi bekle temiz araç al hasarlı aracın derdi bitmez çok yakın bi tanıdığımda yaşadık gördük bize de güzel bi tecrübe oldu.

ayrıntılı incelemeden geçirdikten sonra alınmaz mı? sonuçta vw golf bu basit bir marka ve model değil

Golfun sasesi yamulmussa kendi kendini mi onariyor. Nasil mantiktir golf bu demek.

Arabanin ellenmedik bir yeri kalmamis. Ben almazdim.

Illa golf alacaksaniz 3-5 yas yasli olsun hasarsiz olsun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Şubat 2017; 11:50:13 >

• sergen383 S kullanıcısına yanıt
    Hocam o aracı detaylı incelemeye sokarsan kimbilir daha neleri çıkacaktır sonuçta hasar görmüş bi araç ne olursa olsun sadece motor, şanzımanla bitmiyor bu iş ummadık yerden arıza çıkartıyor bizim başımıza geldi onun için söylüyorum. Ben yerinizde olsam sabırlı davranır temiz araç almaya bakarım size tavsiyem budur vereceğiniz para az değil.
  • quote:

Hocam o aracı detaylı incelemeye sokarsan kimbilir daha neleri çıkacaktır sonuçta hasar görmüş bi araç ne olursa olsun sadece motor, şanzımanla bitmiyor bu iş ummadık yerden arıza çıkartıyor bizim başımıza geldi onun için söylüyorum. Ben yerinizde olsam sabırlı davranır temiz araç almaya bakarım size tavsiyem budur vereceğiniz para az değil.

teşekkür ederim yorumunuz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

quote:

Golfun sasesi yamulmussa kendi kendini mi onariyor. Nasil mantiktir golf bu demek.

Arabanin ellenmedik bir yeri kalmamis. Ben almazdim.

Illa golf alacaksaniz 3-5 yas yasli olsun hasarsiz olsun derim.

şasesi yamulmuşsa değil vw audi mercedes dahi olsa almam.ayrıntılı incelemeden geçirdikten sonra diye yazdım okuduysanız

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

quote:

Al da umarım elinde patlar

seninde aracın inşallah kısa sürede perte çıkar mecbur olursun öyle binmek zorunda kalırsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

seninde aracın inşallah kısa sürede perte çıkar mecbur olursun öyle binmek zorunda kalırsın

inş canım

• Sadece 5 parça kaporta hasarı ile hiçbir araç perte çıkmaz, ben buna kesinlikle inanmıyorum. 5 parçayı komple değişip boyatsan 10bin lira yine tutmaz, o araç perte yine çıkmaz.

Araç ağır hasarlı yani pert olduğuna göre kaporta hasarının ötesinde mekanik hasar almıştır, motor aksamı da öyle, aynı zamanda airbag durumlarını kontrol etmek lazım.
    Bu ülkede pertten toplanan araçlar %99 oranla bir garibanı kazıklamak üzere yarım yamalak toplanıp, güzelce makyajlanıp birine iteleniyor.
    Bizim millet de arabanın motoruna vites kutusuna aktarmasına bakacağına kaportasına bakıyor alıyor, sonra ağlıyor.

Ben olsam pertten toplanmış bir arabaya kesinlikle 51bin TL yatırmazdım. Bu paraya 2.el tertemiz bir çok araç alabilirsiniz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 6 Şubat 2017; 12:38:32 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

inş canım

adam gibi yorum yazmak çok mu zor geliyor sana

• 20 bin lira olsa almam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.