|
DH Halkı merhaba, 2 sene önce aldığım arabayla çok şükür kazaya bulaşmadım. Ama ne olduysa arabam park halindeyken zarar geliyor. geçen sene yanlış parktan arabama 3-4 tane çizik attılar. evet benim hatam asla yadırgamıyorum ilk aldığım zamanlardı acemiydim yanlış yere parkettim ama çizmek yerine polis çağırabilirlerdi aracımı alsalar daha iyiydi. neyse hatamı anladım artık o kadar dikkat etmeme rağmen bu sefer de birisi kapıyı açarken arabada kapıya vurmuş yine 1 çizik daha. arabam durdukça çizik topluyor ben anlamıyorum arabamdan soğudum artık satmayı bile düşünüyorum. hiç boyası hatası yok çizikler dışında, lütfen bana rötüş boyası yapın demeyin bu ülkede o boyaya bile takılıp fiyat düşürenler olucak. satıcaksam çizikli satarım Ankara'da bildiğiniz çizik gideren çelik rötüş vs nasıl yapılıyorsa beni bilgilendirir misiniz. gerçekten çok can sıkıcı arabamdan soğudum satmayı düşünüyorum Eski konulara baktım ama belki yeni ustalar bilen vardır diye güncel olarak konuyu açmak istedim. Çok teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeniBoşverSenNasılsın -- 11 Mayıs 2023; 9:22:11 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt