Şimdi Ara

1.2 Tsi Araç Alınır Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Skoda Yeti 1.2 105 Hb Manuel vites benzinli bu aracı almayı düşünüyorum. Yılda uzun yol 5 bin km ve sehir ici 5 km kullanırım. 4 kişilik aile aracı olarak kullanılacak. 1.2 tsı motorun performansı olmadıgı özellikle yokuşlarda ve uzun yolda sıkıntılar çıkardığı söylenmekte. Sizler ne düşünüyorsunuz acaba.

• Söylenenleri fazla takmayin gidin test sürüşü yapın ve karar verin. Ibiza 1.2 tsi motor gayet yeterli geliyor, yokuslardada öyle dediginiz gibi zorlanma vs. Yok, gayet rahat çıkıyor yokuslarda.dedigim gibi gidip bi test edin ve karar verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyizbizler

Skoda Yeti 1.2 105 Hb Manuel vites benzinli bu aracı almayı düşünüyorum. Yılda uzun yol 5 bin km ve sehir ici 5 km kullanırım. 4 kişilik aile aracı olarak kullanılacak. 1.2 tsı motorun performansı olmadıgı özellikle yokuşlarda ve uzun yolda sıkıntılar çıkardığı söylenmekte. Sizler ne düşünüyorsunuz acaba.

Bizim 1.33 100hp lik corolla 5 kişi + bagaj keçi gibi rampa tırmanırken 105 hp turbo takviyeli bir motora rampa çıkmaz diyorlar demek.
    kim size o lafları söylediyse buraya getirin,biz itinayla ilgileniriz kendisiyle.
    Nasıl çıkamıyormuş rampayı ehliyeti nereden almış bir anlatsın bakalım.
  • Kesinlikle pişman etmez sonucta piyasadaki dizel araçlar kadar performansı var yokuşuda cıkar ne arabalar yokuş çıkıyor ama vites küçültmen gerekir illaki ben 160 beygir arabayla vites küçülterek çıkıyorum. 1.2TSI çok güzel bir motor.
  • Yokuslardaki sikinti vites dusurmeniz olur. Onun disinda ben yokusu tirmanamayip kalan bis bile gormedim su ana dek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyizbizler

Skoda Yeti 1.2 105 Hb Manuel vites benzinli bu aracı almayı düşünüyorum. Yılda uzun yol 5 bin km ve sehir ici 5 km kullanırım. 4 kişilik aile aracı olarak kullanılacak. 1.2 tsı motorun performansı olmadıgı özellikle yokuşlarda ve uzun yolda sıkıntılar çıkardığı söylenmekte. Sizler ne düşünüyorsunuz acaba.

TSI motor kullanmayan bağnaz insanlar der genelde 1.2 TSI motora çekmez, kalır, sıkıntı çıkartır diye. Bazı insanlarda, ki bu insanlar genelde arabadan zerre kadar anlamıyor ya da akılları kuş serisinde takılı kalmış, 1.2 motor arabayı çekmez en aşağı 1.6 motor olmalı derler genelde. Arkadaşımda 1.2 TFSI Audi A3 var ve canavar gibi motor. Şahsen bende de 1.4 TFSI S-tronic olanı mevcut. Kısacası TSI motor anlatılmaz yaşanır. Performansı süper, dikkatli kullanımda ise gayet ekonomik.

Not: Siz sormadan söyleyeyim, TSI motor ile TFSI motor aynı şey. VAG grubu sadece AUDI markasında TFSI olarak yazıyor motora.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [H.E.E] -- 1 Temmuz 2013; 23:32:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    1.3 multijet alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.