Şimdi Ara

Poker nasıl oynanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teorik olarak biliyorum fakat bana şöyle oyuncu ağzından anlatabilirseniz çok iyi olur

Hatta mümkünse bir yerde oynayabilirsek.

Sadece heves

• Kağıtla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ρѕусhо

Kağıtla

Harbimi?
  • quote:

Kağıtla

Netten de mousela oynanıyor hatta dimi komikmisinne
  • quote:

Kağıtla

Harbi mi?
  • Ben de öğrenmek istiyorum da internette çok karışık anlatmışlar ya şöyle "yeni başlayanlar için poker" diye birşeyler yok mu ?
  • flush royal en iyi eldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Batak Nasıl Oynanır..
    8 yıl önce açıldı
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .DragonFly.

Ben de öğrenmek istiyorum da internette çok karışık anlatmışlar ya şöyle "yeni başlayanlar için poker" diye birşeyler yok mu ?

Aha benden bi tane daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

quote:

Kağıtla

Harbi mi?

herkeze bi halley oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DesertEagLe_

flush royal en iyi eldir.

Facede texas oynuyorum başıma geleni aanlatayım..

Los angeles serverlarından birindeyim, maça floş yakaladım, artık isk ettim, herkes kaçtı, bir adam gördü ve verdi, dedim aha oturdu, tekrar risk ettim tekrar geldi, ortada kaç yüz bin dolar vardı.. Sonra elleri bi açtık ben maça floş adam kupa floş yapmış..

Sonra en baştan para kazanmaya başladım, bütün parayı orada bırakmıştım
  • Harbi ya şöyle internetten oynamak istiyorum ama hiçbir fikrim yok. Kartları bile pek bilmiyorum.
  • poker'i hoyle card games oyunu vardı bende orda oynardım genelde kazanırdım ama epey uzun sürerdi zor bir oyun gerçekten tam bir kumar oyunu gerçek hayat'da uzak durmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

quote:

Los angeles serverlarından birindeyim, maça floş yakaladım, artık isk ettim, herkes kaçtı, bir adam gördü ve verdi, dedim aha oturdu, tekrar risk ettim tekrar geldi, ortada kaç yüz bin dolar vardı.. Sonra elleri bi açtık ben maça floş adam kupa floş yapmış..

2 farklı flush aynı elde mi oldu ben anlayamadım. normalde imkanı yok aynı anda tek renkten fazla flush yapılamaz. adamda maçadan flush yapmıştır ama kartları daha büyüktür.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Harbi ya şöyle internetten oynamak istiyorum ama hiçbir fikrim yok. Kartları bile pek bilmiyorum.

Facebookta var öyle, çok basit öğrenmesi, ben izleyerek öğrenmiştim..

Mesela sana 2 kağıt veriyorlar, bu iki kağıtta gelebilecek en iyi eller; vale kızlı, 2 as, veya yüksek sayılardır, papazlarda olabilir tabi, kartların türleri de olmalı..

Mesela renk denilen olay vardır, sana 2 kağıt verirler ortaya ayrıetten 5 kağıt açarlar, senin elinde örneğin 2 sinek varsa, ortada da 3 sinek açılmışsa renk olur..

Veya kent vardır, buradada sayılar sıra halinde bulunmalıdır..

Çok karışık gelecek, ama çok zevkli ve uzun süren bir oyun.. Bu işi öyle adamlar yapıyor ki, senin 1 snlik gecikmenden elindeki kağıtları tespit ediyorlar..

• Facebookta poker uygulaması var, ben ordan basladim, suan fenada oynamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre3458

quote:

Kağıtla

Harbimi?

Hayır

Poker nasıl oynanır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ρѕусhо -- 7 Ekim 2009; 23:17:14 >
  • Ölümden döndüm bu oyun yüzünden.Genç yaşta kumara başlayıp genç yaşta bıraktım ama sayesinde.

Öyle zaman geçirmek için oynanacak bir oyun değil bence.Zor birşey de değil pişti daha zor aslında

Kurallarını açıklayamıyorum çok karışık oynanarak öğrenmek daha mantıklı.Bir yandan tecrübe kazanırsın bir amacın olursa ilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrightDaggers

quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

quote:

2 farklı flush aynı elde mi oldu ben anlayamadım. normalde imkanı yok aynı anda tek renkten fazla flush yapılamaz. adamda maçadan flush yapmıştır ama kartları daha büyüktür.

Yok ya hatırladığım benimki maça floştu, sanırım kent yapmıştı gene benim almam gerekliydi, garip bir şekilde o aldı sanırım senin dedğin gibi o da floş yapıp kartları yüksekti

O gün bugündür memleketimin serverlarındayım zaten, sütten ağzım yandı bir kere..

Bir şey soracam, hiç chip satın almadım, ne kadar olduğuınu biliyormusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF_Viper -- 7 Ekim 2009; 23:16:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: loodyeyes

Ölümden döndüm bu oyun yüzünden.Genç yaşta kumara başlayıp genç yaşta bıraktım ama sayesinde.

Öyle zaman geçirmek için oynanacak bir oyun değil bence.Zor birşey de değil pişti daha zor aslında

Kurallarını açıklayamıyorum çok karışık oynanarak öğrenmek daha mantıklı.Bir yandan tecrübe kazanırsın bir amacın olursa ilerde

Kumarı severim ama kendimi kumarhanelere vurmucam hocam sakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 7 Ekim 2009; 23:17:39 >

• facebookta oynayın mesela hold em
    http://fdaa.wordpress.com/2008/07/30/poker-el-ustunlukleri/
    burdada ellerin sıralaması var öğrenin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.