Bildirim
PES 4 online nası oynanır???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Kısa ve Öz Cevap : OYNANMAZ ! _____________________________ -
biz bilgisayarları biraraya getirip lan dan oynadık pes4 ü.online da oynanır heralde."lan"ı anlatmamın yardımı dokunurmu bilmiyorum ama aynı IP yi girdik arkadaşımla o sayede başlatabildik oyunu.ama o şekilde oynayınca bidolu özelliği seçemiyosun çok zayıf olmuş "lan"ı. IP mizde 192.212.0.1 miydi neydi atıyomuyum yoksa? _____________________________ -
Deneyin bakalım netten... Host ile Guest arasındaki farkı ben buray 1000 defa yazsam yine soracaksınız bu soruyu... OYNANMAZ!
_____________________________ -
Arkadaslar Bu oyunda Faul Off varmi? _____________________________ Herkes Kendine Yakışanı Yapar...!!! -
Musakka sen inek gibi ucmaya devam et! Arkadasinin birine söle Host olsun ve beklesin ip sini sana versin daha sonra sen o ip al Client a gir D tusuna bas ip yi gir ve onayla oynayamazsanda gel yüzüme tükür biz takir takir oynuyoruz hahaha :) _____________________________ -
dostum 256 da nasıl oynanıyo isorun oluyomuquote:
Orjinalden alıntı: aNtifuNky
Musakka sen inek gibi ucmaya devam et! Arkadasinin birine söle Host olsun ve beklesin ip sini sana versin daha sonra sen o ip al Client a gir D tusuna bas ip yi gir ve onayla oynayamazsanda gel yüzüme tükür biz takir takir oynuyoruz hahaha :)
quote:
Orjinalden alıntı: sober122
dostum 256 da nasıl oynanıyo isorun oluyomu
Vallaha download yapmassan sorun olmuyor arkadasim cokta iyi oynaniyor biz arkadasla cafede kapisioduk ama artik evde yiyoruz birbirimizi kahvemiz yanimizda bence pes4 den anlamayanlar online oynanmiyor demesinler... bal gibide oynaniyor..._____________________________ -
musakka bu laf kavgada söylenmez
keşke bu kadar kesin konuşmasaydın neyse olur böyle şeyler
_____________________________ "Yakında imzalarda maaş bordroları görmeye başlarsam hiç şaşırmayacağım"
Çin atasözü -
quote:
Orjinalden alıntı: kontendoo
musakka bu laf kavgada söylenmez
keşke bu kadar kesin konuşmasaydın neyse olur böyle şeyler
Ben ilk defa sizden duyuyorum oynandığını... Ben kendim çok denedim ama iinanılmaz yavaşlık vardı... Ayrıca forumdan bir sürü kişi de bunu denedi aynı sorunu yaşadı... Yarın yine deneyeceğim... Ama arkadaşın lafları sanki o uçan İNEK'ten çıkmış gibi..._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
Musakka bu ne? İşlemcini mi yaktın, yoksa... Ne???_____________________________ AMD Athlon XP 2500+ - MSI K7N2 Delta - 2 GB Kingston DDR400 - Sapphire X1650 Pro AGP - 320 GB Samsung HDD - 19" Philips LCD - Aopen B28 (400W) - US Robotics 9110 - 650W UPS - M-Audio Revolution 5.1 - Logitech X540 -
Yakmadım, satmak gibi bir hata yaptım... Stok fanla 3.92 çalışan işlemciydi o ya...
quote:
Yakmadım, satmak gibi bir hata yaptım... Stok fanla 3.92 çalışan işlemciydi o ya...
biraz topic kirletme gibi oluyor ama kaça gitti sorması ayıp
_____________________________ "Yakında imzalarda maaş bordroları görmeye başlarsam hiç şaşırmayacağım"
Çin atasözü -
quote:
Orjinalden alıntı: kontendoo
quote:
biraz topic kirletme gibi oluyor ama kaça gitti sorması ayıp
"Artık 3.6" dediğim işlemci + 50 dolar...._____________________________ -
quote:
Ben ilk defa sizden duyuyorum oynandığını... Ben kendim çok denedim ama iinanılmaz yavaşlık vardı... Ayrıca forumdan bir sürü kişi de bunu denedi aynı sorunu yaşadı... Yarın yine deneyeceğim... Ama arkadaşın lafları sanki o uçan İNEK'ten çıkmış gibi...
musAKka : Deneyin bakalım netten... Host ile Guest arasındaki farkı ben buray 1000 defa yazsam yine soracaksınız bu soruyu... OYNANMAZ!
Ben anliyamadim simdi Hem online oynamadim diyorsun sorada yavaslik vardi diyorsun kafami buluyorsun bizle kardesim ? Oynaniyorsa oynanir ama yavas de o zaman oyunu neden karaliyorsunki
bal gibide oynaniyor internet baglantini kontrol et 

kınıyorum seni
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler