Şimdi Ara

Midem bulanıyor nasıl KUSARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
74.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler midem çok kötü oldu kusmak istiyorum internetten araştırdım limon su tuz karışımı kusuluyormuş denedim olmadı limon almak için 3 bakkal gezdim. Var mı bildiğiniz yöntemler yardım edin

• Yapay Zekanın Yanıtı

Midem Bulanıyor Ama Kusamıyorum: Nasıl Kusabilirim?

Mide bulantısı yaşamak rahatsız edici bir durum olabilir ve kusma isteği uyandırabilir. Mide bulantısı çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve kusamamak bu durumu daha da kötüleştirebilir. İşte mide bulantısı yaşadığınızda kusmanıza yardımcı olacak bazı yöntemler:

• Bol Sıvı Tüketin: Dehidrasyon mide bulantısını şiddetlendirebilir. Su, elektrolit içeren içecekler veya bitkisel çaylar gibi berrak sıvılar tüketmek mide bulantısını hafifletmeye yardımcı olabilir.
    • Zencefil Çayı İçin: Zencefil, mide bulantısını azaltan ve kusmayı teşvik eden doğal bir ilaçtır. Zencefil çayını sıcak suda demleyerek ve azar azar yudumlayarak tüketebilirsiniz.
    • Nane Şekerleri veya Damlaları Kullanın: Nane, mideyi yatıştırmaya ve mide bulantısını azaltmaya yardımcı olabilir. Nane şekerleri veya damlaları mide bulantısı sırasında rahatlama sağlayabilir.
    • Parmak Köküne Basınç Uygulayın: Parmak kökünü (el bileğinde başparmağın hemen altındaki nokta) birkaç dakika boyunca dairesel hareketlerle bastırmak mide bulantısını hafifletmeye yardımcı olabilir.
    • Soğuk Kompres Uygulayın: Mide üzerine soğuk kompres uygulamak mide bulantısını azaltabilir. Bir havluya sarılı buz torbasını midenize yerleştirin ve 15-20 dakika bekletin.

Yukarıdaki yöntemler mide bulantısını hafifletmeye yardımcı olabilir, ancak kusmanıza neden olmayabilir. Mide bulantısı devam ederse veya şiddetliyse, tıbbi yardım almanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hamilesin.

Elini sok
  • Parmağını sokabildiğin kadar sok içeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirli99

Hamilesin.

Elini sok
    Parmağını sokabileceğin yere kadar sok boğazına kusarsın
  • Klasik mankenlerin yaptığı elini ağzına sokarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

Parmağını sokabileceğin yere kadar sok boğazına kusarsın

Alıntıları Göster
    elini içeri sok ve mideni bi çalkala
  • ağzına uzun bir şeyler sokarak boğazına dokundur
  • beyler elimi sokmaya çalıştım olmuyor elim hep salya oldu. Elma kabuğu soktum ileriye doğru soktum ama hemen geri çekiyorum yapmaya çalışırken gerilim mod:ON
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirKoR

beyler elimi sokmaya çalıştım olmuyor elim hep salya oldu. Elma kabuğu soktum ileriye doğru soktum ama hemen geri çekiyorum yapmaya çalışırken gerilim mod:ON
    parmağı sok boğaza sokabildiğin kadar. Eğer işe yaramıyorsa "2girls1cup" idealdir
  • Aşırı tuzlu bi ayran iç. Ya kusturur yada mide bulantısını geçirir. En son denediğimde geçmişti. Kusturmasına garanti veremem o yüzden. Ama tuzu bol olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jysoff.

Parmağını sokabildiğin kadar sok içeri

• 10 numara yağ iç.
  • Sakın elini agzina sokma kusmada . 2 dakika ciddi olun troller . hocam maden suyu bulabilirseniz icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nl_ztrk

10 numara yağ iç.
    Şundan iç biraz direk kusarsın.

Midem bulanıyor nasıl KUSARIM
  • hocam gittim bakkaldan sütaş ayran aldım içine 3 tatlı kaşığı tuz attım karıştırdım içtim. Sonuç, hem tadı iğrençdi hemde ne kustum nede ağrı gitti
  • 10 dakika etrafinda don araliksiz
  • ya yanlış yönlendirmeyin motor yağı bu biliyorum
  • Abi ben kusan adamların videolarını izleyip kusmuştum dene yani çok lazımsa izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

10 dakika etrafinda don araliksiz
    Yav ne kadar korkaksın, orta parmağını sok sokabildiğin kadar. Sonucunda kusacaksın, korkup geri çekme
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirKoR

ya yanlış yönlendirmeyin motor yağı bu biliyorum
    Diş fırçasını köküne kadar aban.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.