Şimdi Ara

Pokemon SS/HG DSi Özel Paketi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
8.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özürdilerim arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz !
  • İnceleme için teşekkürler.
  • fiyat pahalı diyenlere şaşırıyorum.kaç olmasını bekliyordunuzki?ds+oyun+figür+pokewalker. özelliksiz cihazlara bugüne kadar dünyanın parasını verdik.onların yanında fiyat/performans olarak bence gayet uygun.ben cihazın rengini beğenmedim sadece.siyah yada koyu renk birşey olsa düşünebilirdim.
  • oldukça başarılı bi video olmuş,psp go incelemeside yapın tam olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

@yusuf yavuz

Mario Galaxy dünyanın en iyi oyunları arasında 2.mi 1.mi neydi hatırlamıyorum. Puan ortalaması %98. Şimdi düşün bakalım bu oyunları inceleyen 20-50 yaşındaki insanlar, kıdemli oyun sitesi, dergisi sahipleri, ünvan sahipleri çocuk mu ki o kadar puan vermiş? Bu oyunu sadece çocuklar mı oynamış ki özel paketi çıkmış? Gerçekten cahilliktir bu.
    quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf yavuz

yaw erdinç abi biraz çocuk oyunları incelemeseniz olmazmı :D mario pokemon tarzı :) mario ya bile incelemenizde 9 veya 9.5 puan verdinizi gördüm bari puanları oyunun hakettiği puanı verinde bizde size puan konusunda güvenimiz artsın dimi :D

Animeler sadece çocuklar için değil.Tüm dünya çapında özellikle Japonya'da çok büyük hayran kitleleri var.Türkiye'de anime bilgisi çok az olduğundan Pokemon deyince hemen çocuk çizgi filmi deniliyor.

Pokemon'da bir anime olduğu için bu yorumunuz benim için bir şey ifade etmedi.

Arkadaşı anime bölümüne bekleriz.

Anime bölümüne mesaj atacak sende banlayacaksın dimi çakaal

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf yavuz

yaw erdinç abi biraz çocuk oyunları incelemeseniz olmazmı :D mario pokemon tarzı :) mario ya bile incelemenizde 9 veya 9.5 puan verdinizi gördüm bari puanları oyunun hakettiği puanı verinde bizde size puan konusunda güvenimiz artsın dimi :D

1- Bu paketin özel içeriği Pokemon olduğu için başka şekilde incelenmesi mümkün değil,
    2- Bahsettiğiniz oyunlar her yerde yüksek puanlar almıştır ve klasikler arasına girmişlerdir
    3- Hiç biri zaten çocuk oyunu değildir bunu diğer arkadaşların tepkisinden de anlayabilirsin

Son olarak güzel bir inceleme olmuş. Paketle ilgili aklımıza takılan soruların cevapları burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanta -- 21 Nisan 2010; 16:24:08 >

• Çok güzel bir oyun şuan nakit olsa alıcam birikimdeyiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Çok güzel bir oyun şuan nakit olsa alıcam birikimdeyiz :)

Aynen kanka.
  • Pokemon dünyada Mario'dan sonra en fazla oyunu satılan seridir. En beğenilmeyen oyunu bile 5 milyon barajını geçmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Kutu açma videosu bile insana zevk veriyor gerçekten.
    Teşekkürler paket incelemesi için.

• chinpokomon aklıma geldi
  • güzel...
  • Arkadaşlar videolarınız çok yavaş açılıyor bilginize !
  • Coca Cola Hastası kardeişm bu oyunu dünyada oynayan milyonlarca insan var hepside çocuk mu sanıyorsun bu bir anime oyunudur ve anime de japon animasyonudur ve animeler çocuklar için değildir biraz anime hakkında bilgi sahibi ol cahilliğinle fena halde batıyorsun!!!!

Mc Carty kardeş ne kadar beleşçisin sen bi kere dsi nin kendisi 499 tl o figür nerden baksan 50 tl eder oyun zaten 110 tl kutuda arşivci koleksiyoncular olduğundan o da 50 tl eder yani adamlar 710 tl lik malı 499 a satıyor yani gayet uygun

LÜTFEN ARKADAŞLAR MANTIKLI YORUMLAR YAZALIM!!

Bu arada video harika üründe harika paylaşım için teşekkürler
  • iki oyun arasında ne fark var arkadaşlar?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 16 Ocak 2011; 9:53:27 >
  • bu paketi Ankara'da bugün Media Markt ve D&R'da bulamadim, hala satiliyor mu acaba?
  • bu oyunların yanından geçemeyecek olsada kendi yapımım olan pokemon oyununu deneyebilirsiniz

http://www.pokemoncraft.com/
  • gayet güzel bsi ama bn pc de oynorm oyuna hem para wermiorm hamde hiçbi farkı olmuo :D
  • dsi yi geçtik bide pokewalker haa para sen nelere kadirsin bizim de hakkımız bunu alıp oynamak arkadaşlar pokemonla büyüdük biz pokemon için cipsteki tasoyu alıp yemeden attık o cipsleri bişeyler yapalım lütfen ya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.