Şimdi Ara

Pokemon SS/HG DSi Özel Paketi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
8.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 490TL civari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lobb

490TL civari

Para olsa 1 dk durmam alırım
  • güzel oyun
  • poşet
  • inceleme için teşekkurler butun merak ımı giderdi :D
  • İzlerken ben bile heyecanlandım harika bir paket fakat 3ds duyurusu beklenirken dsi almak bence mantıksız şuan için.
  • Eline sağlık hocam, kutulardan birini bana yollayabilir misin çok özendim
  • yaw erdinç abi biraz çocuk oyunları incelemeseniz olmazmı :D mario pokemon tarzı :) mario ya bile incelemenizde 9 veya 9.5 puan verdinizi gördüm bari puanları oyunun hakettiği puanı verinde bizde size puan konusunda güvenimiz artsın dimi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf yavuz

yaw erdinç abi biraz çocuk oyunları incelemeseniz olmazmı :D mario pokemon tarzı :) mario ya bile incelemenizde 9 veya 9.5 puan verdinizi gördüm bari puanları oyunun hakettiği puanı verinde bizde size puan konusunda güvenimiz artsın dimi :D

Bence bu mesajını sil de cahilliğini daha fazla ortaya serme
  • quote:

yaw erdinç abi biraz çocuk oyunları incelemeseniz olmazmı :D mario pokemon tarzı :) mario ya bile incelemenizde 9 veya 9.5 puan verdinizi gördüm bari puanları oyunun hakettiği puanı verinde bizde size puan konusunda güvenimiz artsın dimi :D

Animeler sadece çocuklar için değil.Tüm dünya çapında özellikle Japonya'da çok büyük hayran kitleleri var.Türkiye'de anime bilgisi çok az olduğundan Pokemon deyince hemen çocuk çizgi filmi deniliyor.

Pokemon'da bir anime olduğu için bu yorumunuz benim için bir şey ifade etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Bence bu mesajını sil de cahilliğini daha fazla ortaya serme

Bir Pokemon veya Mario konusunda da çıkıp, "Çocuk oyunu la bu, ehehe" diyerek dalga geçtiğini zannedenler olmasa olmaz sanki.

Halbuki bilmezler ki Pokemon en iyi RPG'lerden biridir.

• Arkadaşların da dediği gibi kutu açma videosu bile insana zevk veriyor :) Oyunu alma para verme meselesine gelince zevk meselesi sen sevmezsin başkası sever o kişisel tercihdir.
  • Kutusu kendisi herşeyi çok güzel de 499 tl deyince afalladım..
  • Param olsa kesinlikle alırdım çok güzel birde o figürlere charizard veya mewtwo felan ekleselar çok güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Animeler sadece çocuklar için değil.Tüm dünya çapında özellikle Japonya'da çok büyük hayran kitleleri var.Türkiye'de anime bilgisi çok az olduğundan Pokemon deyince hemen çocuk çizgi filmi deniliyor.

Pokemon'da bir anime olduğu için bu yorumunuz benim için bir şey ifade etmedi.

Arkadaşı anime bölümüne bekleriz.

• quote:

En azından senden önceki yorumlara baksan olmaz mıydı? Neden cahilliğini göz göre göre ortaya koyuyor ve hatta bu işi bile bu kadar kendinden emin şekilde nasıl yapıyorsun aklım almıyor.. Garip adamlarsınız gerçekten..
  • Yav herşey iyi hoşta birazda oyunu tanıtsalarmış.
  • Elinize sağlık güzel olmuş fakat oyun gene aynı oyun. Bu fark göremedim 5-6 snlik görüntüden baktığım kadarıyla

Ayrıca Lugia çıktı ek olarak
  • quote:

Vay be ds forumuna girmeyeli uzun zaman olmasına rağmen hala böyle tipler dolaşıyor demek ki burada...
    Sen oynama emi mario'yu pokemonu çocuk oyunu onlar onun için çok satıyorlar zaten dünyada çok çocuk varya(!!)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.