Teğmen
09 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 47 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba;Google Chrome'da yaşadığım bir problemi size danışmak istedim.Bölüm Sonu Canavarı'da dahil çoğu internet sitesinde (youtube hariç) videoları açamıyorum,genellikle şu yazı ile karşılaşıyorum ''Stream not found''.Fakat Firefox'da bu sorunu yaşamıyorum,problem nedir sizce?
Arkadaşlar merhaba;Google Chrome'da yaşadığım bir problemi size danışmak istedim.Bölüm Sonu Canavarı'da dahil çoğu internet sitesinde (youtube hariç) videoları açamıyorum,genellikle şu yazı ile karşılaşıyorum ''Stream not found''.Fakat Firefox'da bu sorunu yaşamıyorum,problem nedir sizce?
Merhaba arkadaşlar,benim tarayıcılarımla(Chrome,Firefox) ilgili bir problemim var,sorun sunlar;
-Herhangi bir sitede geziyorken başka bir sekmeye geçtiğim de,önce ki sekme donuyor,takılıyor.
-Herhangi bir videoyu (youtube vb.) full ekrana aldığım zaman ses devam etmesine rağmen video donuyor,eski haline çevirdiğim zaman da site komple takılmış,donmuş oluyor.
Bana bu konularda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.
Arkadaşlar selam,Bölüm Sonu Canavarındaki hiç bi videoyu Google Chrome'da açamıyorum fakat Firefox yada IE da açabiliyorum problem nedir yardımlarınızı bekliyorum...
Merhaba arkadaşlar,toshiba laptopum maalesef hdd problemi yüzünden açılmıyor tek çarenin yeni hdd almak olduğunu öğrendim fakat içinde 200 GB'a yakın video,müzik,resim var ve bunları kurtarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim,hdd recovery programları var olduğunu duydum fakak bilgisarayımı daha masaüstüne kadar açamazken bunu nasıl yapabilirim,yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler...
Kuzenimin Amerika'dan aldığı ve Amerikan PS3'te bitirdiği MGS4'ü bende Türkiye'den aldığım PS3üm de oynamak istedim.Yarım saat oynanıştan sonra oyun hep aynı bölümün loading kısmında takılıyor ve kesinlikle devam etmiyor.CD'de en ufak bi çizik yok...Sizce sorun ne olabilir?İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi;her açıdan düşünürsek hangisi daha güzel.Rock müzik severim o yüzden kafam brutal legenda gidiyor ama kısa diyorlar,crack in time da güzel bir oyunmuş.Bu oyunları oynamış arkadaşlar lütfen fikirlerini söyleyebilir mi,hangisini almalıyım?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 239
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.041 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 40 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.