< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

4 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Buradan xboxçıları kafes dövüşüne davet ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O fancık ağzınız ile ilk ban umarım size atılır. İyi forumlar dilerim. |
|
Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
|
Xbox şu dinazor kafası yaratıkta rezil oldu yalan yok ama bu oyun yapım şirketinin de sorunu. Ben zamanla bu nesilde xbox'tan beklentilerim var. Birde artık yurtiçinde oyunlar aşırı pahalı. gamepass TR için daha uygun bir yapı. Bu sebepten aldım. Birde yapımcılar xbox ile daha rahat şekilde görselliği zenginleştirme yapabiliyoruz diye açıklamalar yapmıştı. |
Kaliteli özel oyun yapmak için önce o zihniyeti değiştirmek gerekiyor. Mesela o oyunu kiralamak yerine konsol sattıracak kalitede, konsola özel yapmakla başlanabilir. Dandik Sea of Thieves, State of Decay, 180 tane Gears, araba yarışı ve dünya da dalga konusu olmuş Halo'lar ile başlayıp devam etmeye kalkarsan o alet her nesil ezilir. |
|
|
Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
|
|
Üzüldüm ama.bak şimdi fanboy hem cinsiyetçi hem asagaliyici birsey fancık öyle mi bak bir sürü ps fancığı birleşip voltran gibi güçlü oluyorlar diye bakıyorum ama cidden alınıyorsanız bundan sonra fanboy der geçerim belirtin sadece çok kırılıyorum diye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() What we need, are more eyes. Fear the Old Blood. |
Duman oldu |
|
|
Hocam ben bu kadar kaliteli hikaye anlatımı görmedim, dünya klasiklerini boşuna okumuşum profil resmi yapasım geldi Birde türk ps kullanıcılarıyla sony türkiye ilişkisini hatırlattığından. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 28 Kasım 2020; 21:50:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |