Şimdi Ara

PlayStation 5'in Türkiye fiyatına beklenen zam geldi: PS5 12.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
9.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
40 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PlayStation 5'in Türkiye fiyatına beklenen zam geldi: PS5 12.000 TL

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yılın son aylarıdan bu yana dolar kuru bir hayli yükselmiş durumda. Bu yüzden de ne yazık ki birçok ürüne ciddi oranda zam geldi. Geçtiğimiz saatlerde de birkaç ayın ardından PlayStation 5'e zam geldi.

PlayStation 5'in Yeni Fiyatı 11.999 TL

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre PlayStation 5'in Türkiye fiyatı 7.500 TL'den 12.000 TL'ye yükseltildi. Burada hemen bir yanlış anlaşılmayı düzeltelim. Birçok insan fiyatların zaten internette 12.000 TL'nin üzerinde satıldığını, 7.500 TL'ye satılmadığını söylüyor. Ancak internette yapılan satışlar resmi satışlar değildi. Bir süredir PS5 resmi mağazalarda internetten değil, fiziksel mağazalardan satılıyordu.

Ayrıca Bkz.PlayStation'ın Game Pass'e cevabı olan servisin fiyatları ortaya çıktı

Fiziksel mağazalarda da fiyat 7.500 TL, iki kontrolcülü fiyat 8.400 TL'ydi. Yani aslında PlayStation 5'e gelen zam, yaklaşık 4 ay sonra geldi ve kurun en yüksek olduğu günlerde bile fiyat, eski fiyattı. Xbox Series X ise şu anda Vatan Bilgisayar'da 13.000 TL'ye satılıyor. Resmi bir açıklama yok ancak yakın zamanda PS5'in stoklarının yenilenmesi de bekleniyor diyebiliriz.

• 5.000'e almıştım ilk çıktığında amazon almanya'dan.
    Geçen evkurdan halı bakaken gördüm, merak ettik eşimle sorduk. 19.000 TL dedi taksitli fiyatına. Eşim dedi bana dönüp biz ne kadar almıştık? Dedim 5.000'e aldık. Adamın yüzü değişti. Bu Türkiye garantili olduğu için fiyatı bir tık fazla dedi.
    " Bir tık " , " 1 Tık " , " 1 tıkçık fazla "
    5.000 - 19.000 arası " 1 tıkmış "
  • sonyboylar konsolu alamadan zam geldi PlayStation 5'in Türkiye fiyatına beklenen zam geldi: PS5 12.000 TL 

Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • Karaborsada, ikinci el sitelerinde iki katına satıyorlardı artık 20-24 binden gider herhalde PlayStation 5'in Türkiye fiyatına beklenen zam geldi: PS5 12.000 TL 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir süredir PS5 resmi mağazalarda internetten değil, fiziksel mağazalardan satılıyordu.

Aylardır hiçbir yerde yoktu. Nerede satıldı da bu hikayeyi uydurdunuz?

• Kerim5100 kullanıcısına yanıt

Malum alışveriş sitelerinde var işte. Fırsatçılar 15-16 binden satıyorlar isteyene. Orjinal fiyatıyla satan mı var ? PlayStation 5'in Türkiye fiyatına beklenen zam geldi: PS5 12.000 TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 2 Mart 2022; 12:18:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme
  • günaydın, dün geldi o zam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiziksel mağazalarda ps5 gören var mı peki 🤣🤣

bu nesil muhtemelen ilk kez konsol alamayacağım ps4 proyu 1800e almıştım yanında oyunla düşünün

oy verenler saolsun

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Fiziksel diyor. Yoksa o fırsatçı şrfszlere girersek işin içinden çıkamayız

1 kol + kulaklık 10 bin TL idi.

• gowlet kullanıcısına yanıt
    Bedavaya topladin herhalde

Fosil Grubu (Dikkat içerde dedeler var)
  • 7500 e stok olduğunu hiç görmedik. Kaldı ki 7500 zaten olmamalı orası da ayrı bi konu. Artık pek bizi ilgilendiren bir durum değil TR fiyatı 🤷🏻‍♂️

erengiray1 , fantastiko_92 , Arslan35356464 , crash_bandicoot , shngzm , cegabo85 , iskender86 , Yabani Mokar , yuzi_35 , olgupamuk , TheMuyu , thief27 , caseymert , teknobomb , what_tha , AZRAILXX , Toni-1903, unowen, jambon , Mustafa Ç. , divxcimcime , Megathrone26 , Hyponsoinage , ScopeFr ..
  • 5.000'e almıştım ilk çıktığında amazon almanya'dan.
    Geçen evkurdan halı bakaken gördüm, merak ettik eşimle sorduk. 19.000 TL dedi taksitli fiyatına. Eşim dedi bana dönüp biz ne kadar almıştık? Dedim 5.000'e aldık. Adamın yüzü değişti. Bu Türkiye garantili olduğu için fiyatı bir tık fazla dedi.
    " Bir tık " , " 1 Tık " , " 1 tıkçık fazla "
    5.000 - 19.000 arası " 1 tıkmış "

Şimdi'de Media markt'dan aradılar 12850 bir oyunla 13800 ikinci kol ile beraber

Sadece ps5 12 bin

İkinci kol ile beraber 13.800

Ps5+ Horizon 12850

yani horizon forbidden west 2 yi 844 tl ye satıyorlar

bu mesaj stok takip konusundan alıntıdır.

sony nin yeni gelen oyunlarına zam gelmiş geçmiş olsun

PlayStation 5'in Türkiye fiyatına beklenen zam geldi: PS5 12.000 TLwww.vatanbilgisayar.com
    SONY PS5 Oyun : Horizon Forbidden West fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Sony PS5 Oyun : Horizon Forbidden West en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps5-oyun-horizon-forbidden-west.html

999 tl

999 tl

hem konsola hemde kutulu oyunlara anormal zam gelmiş store içinde yakındır psn'den alıcanız oyunları toplayın derim ps5-ps4 sahiplerine

Xbox One GT:xXxRaZoRxXx1 İphone SE 2020 64GB Xbox Series S 2 TB 2 MSI B450-A PRO MAX RYZEN 5 5600 MAX 4.65 ghz 16GB DDR4 2400MHZ RAM WD BLUE 250GB SSD 1TB M2 SSD PATRİOT JAMES DONKEY 120GB SSD 500GB HDD RTX 4070 12G WİN 11 64 AOC 75 HZ 1 MS

KONULARIM
    F/P ANAKART ANA KONU
    RYZEN İŞLEMCİ OC YARDIMLAŞMA- 10.NESİL İNTEL İŞLEMCİ FİYATLARI- SİSTEM TOPLANIRKEN YAPILAN HATALAR- MARKALAR B550 DE BOMBAYI BIRAKTI- PC UPGRADE

• Biz zam yapmadik diye aciklama yaptiklarindan sonra kac adet ps5 7.500 den satildi sayi açıklasınlar bu kadar yiğitlerse, boş reklam yapmakla olmuyor Sony bey. Böyle patlarsin iste.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.