Aslında insaflı davranmışlar. Hafif yerel fiyat var. Ama hafif. Çünkü diğer Avrupa mağazalarında 79 euro.
Türkiye Avrupa bölgesinden çıkarılmadığı sürece bu böyle devam eder. Endonezya, Hindistan, Suudi Arabistan gibi ülkelerde tam yerel fiyat varken bizi umursamamaları art niyetli olduklarını gösteriyor. Diyorlarki Türkiye'de oyun satmıyor. Madem satmıyor 2010-2016 arası satanlar neydi? Çok olmasada yerel fiyat + dubaljlı yerelleştirme vardı imkanı olan herkes oyun alıyordu. Bu ülkede oyunculuğu öldüren aral ve lanet ekibidir. Bu pislik firma engel olmasaydı bugün bambaşka yerde olacaktık. Sabah akşam bu pislik sürüsüne lanet okusak yeridir. Şuan müthiş bir potansiyel var, bir oyun minimum bir milyona yakın satabilir fakat dediğim gibi buna engel oldular ve yerel fiyattan oyun alımını engellediler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9525. sayfa)

-
-
Aralın yaptıklarını hala unutamıyorum. Kutulu oyunlar dijitale göre daha pahalı geldi yine firmalara şikayet edip zam yaptımışlardı. Yerleştirme için zerre kadar uğraşmadılar. Battılar gittiler biz de hindu mağazaya kaldık şimdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şunu da not etmek isterim, bu pislik ekipten biri şuan cd media Türkiye'de. Yani Nintendo resmi distribütörü. Hala aynı kafa. Lanet bir beyaz yaka kafası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuya PS5 alınır mı veya PS5 Pro alınır mı almalı mıyım gibi sorularla gelen arkadaşlar varsa sakince sayfayı kapatın ve Playstation konsolu almayı unutun. Eminim bu sizin için daha iyi bir karar olacaktır.
-
Var ya hocam baktım da yazdım buraya.
-
Galiba bundan sonra sadece oyun kiralama veya hesap alıp-satma ile görürüz yeni oyunları (Hiç yapmamıştım bu yaşımdan sonra bunu da göreceğiz galiba). Bu olacak iş değil. 3500 baz oyun da yuh yani. Hesaba dijital oyun alma devri bitmiştir. Kutulu oyun alacağız da onu da bulmak çok zor artık. Neyse Sony her şeyde Ortadoğu olarak görüp fiyatlandırmayı da Avrupa bölgesinden yapması da ...
-
Sony servisine götür direk
-
Sony engellese, kardeşlik, hesap paylaşımı olmasa millet oyun alamayacak. Kim verir ki bu parayı 1 oyuna, minimum 50k maaşın olsa bile 40 defa düşünürsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 30 Haziran 2025; 8:53:45 >
Yaklaşık 7 sene önce playstation bizim ülkeye özel fiyatlandırma yapıyordu , sonrasında aral dijitali mahkemeye verdi, yabancılara bizimkiler hesap sattılar oyunlar , onlarında bi kısmı talan etti, yetmedi plus ı da 50 yıl alan tipi her yere servis ettirip engellediler bütün fiyatları da arttırdılar. Kısaca kendi rezil toplumumuzun yaptıklarının bedelini hepimiz ödüyoruz. Xbox içinde servis kısmını keyfi kontrolcüleri yollayıp yollayıp sıfırını alıp satan bi güruh oluştu sonra adamlarda o hakkı iptal etti onarılmış kontrolcü yolluyorlar kutusuz vs. Kendini her konuda akıllı sanıp fırsatçılık yapan beyinsizler olduğu sürece hiç bi şey olmaz bizim oyuncu tayfasından 90 lı yıllara geri dönüyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış hatırlamıyorsam Fransa da sony yi pahalı fiyatlardan dolayı dava etti. Oyunların sadece sony ps store üzerinden alınmaması için + fiyat için açılmış sonuç ne olur bize yarar mı bilemem.
Yukarda bir arki demiş ki rezil toplumumuz yüzünden biz bedel ödüyoruz. Bu toplum neden dolayı bu yollara girdi acaba? Ürün alıyorsun kollanmıyorsun, oyun alırsın iade etmek istersin iade almazlar. Ama başka ülkede alıyorlar. Herhangi bir problemde arkanda adalet oluyor. Ama bizde öyle bir şey yok. Mesela geçenlerde bir araç markasında kaza anında emniyet kemeri kopmuş. Airbag patlamamış.
Ne aracı satan bayi ilgileniyor, ne de global araç markası ilgileniyor. Nasıl ama sattıktan sonra yalnızsın.
Bir çok ülkede sony hesaplarını başka ülkelerden alanlar mevcut. Bu Türkiyeye özel değil. Ps plus 50yıl alabiliyorken Türkiye gibi extreme bir ülkede neden alınmasın?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Oyun özelinde konuşuyorum iade vs sorunsuz şekildeydi bu yollara fiyat uygunken girildi şuan steamda normalde 50 dolar olan oyunu 25 dolara satıyorlar ona rağmen millet bölge kilidini kaldırıp satmaya vs çalışıyor veya dört beş saat oynayıp iade etmeye çalışıyor sorun tamamen burada.
Ben bin defa düşünüyorum ve kararım yok abi kalsın bir oyuna ben 3500 tl vermem. Bu yaştan sonra hesap alıp oynamanın nasıl bir şey olduğunu deneyimleyeceğim için çok heyecanlıyım :)
Bu fiyatlar bizi geçtim zengine de çok bence. Bari bizden 10 kat daha zengin Amerikalı John ile aynı parayı verelim yok diyor Sony sen İsviçreli, Norveçli daha zenginsin sen 88 (Bir de bankalar geçiriyor komisyon v.s.) dolar vereceksin. Ok artık biri alır sırayla biz de o hesabı gezdiririz kendi aramızda. Ben hesabıma bir daha oyun almayacağım. İndirimde bile 2k oyun göremeyeceğiz artık.
-
Kardeşlik, hesap paylaşımı olmasa cihazı aynı gün satışa koyarım.
Ghost of Yōtei - Collector's Edition Trailer | PS5 Games
PlayStationyoutube
https://www.playstation.com/games/ghost-of-yotei/ Available on PS5® October 2, 2025. Pre-order Now: https://direct.playstation.com/en-us/buy-games/ghost-of-yotei-collectors-edition-ps5 Wishlist and Learn More: https://www.playstation.com/games/ghost-of-yotei/ #ps5 #ps5games #ghostofyoteihttps://www.youtube.com/watch?v=ndGaJhOm5Fc -
Demek ki foxconnda ses yapabiliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Death Stranding 2: On the Beach - Official Photo Mode Trailer
IGNyoutube
Check out the Photo Mode Trailer for Death Stranding 2: On the Beach, the latest action-adventure Strand game developed by Kojima Productions. Players can capture the scenic views and landscapes of Mexico, Australia, and more as the journey continues with Sam Porter Bridges. Take a look at the latest trailer to see the enhancements and new additions to the game's Photo Mode for Death Stranding 2: On the Beach, available now for PlayStation 5 (PS5). #DeathStranding2 #Gaming #IGNhttps://www.youtube.com/watch?v=9Ql68hUxHiQ -
Sorun Şu ses yapmıyormuş. Yeni gelen fanla hiç fark yok. Ben Xbox series S ten ps5 e geçtiğim için bana çok sesli gelmiş. Series S ten asla fan sesi vs. Gelmiyor.
Sen soruyu anlamamış olabilirsin hocam. Ps appte satın aldıklarımı filtrelemek istiyorum ben
Ps app kütüphaneme girip a-z sıralaması yapabilirsiniz. Pcde nasıl bilmiyorum
Hayır a z istemiyorum satın aldıklarım içinden filtre yapmak istiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X