Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9526. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bati-Wan_Kenobi , cfrsari Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
190.740
Cevap
1.624
Favori
10.531.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 95249525952695279528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konsol dilini İngilizce yapmayı denesene The Muyu. Muhtemelen Türkçe olduğundan oluyor.

• pirate19 kullanıcısına yanıt
    O yok diye biliyorum. Pc versiyonda da ps5 ps4 olarak sıralanabiliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selam arkadaşlar,

ps5'te kayıtlı şifreleri nereden görebilirim. Mail adresimde sıkıntı var, activision şifremi bulmam gerekiyor, ps5 saklıyor mu bu şifreleri ?

teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba, fat kasa oyun oynarken kapanmaya başladı, sıcaklık uyarısı da vermiyor 5-10 dk oynattıktan sonra kapanıyor, sebebi ne olabilir

• erkutk84 kullanıcısına yanıt

İşlemci aşırı ısınıyordur. Toz alımı veya işi bilen bir yere götürüp termal macun değişimi fayda verebilir. Başka bir sorun da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lextor L kullanıcısına yanıt
    Akşam denedim yapmadı, gündüz odam çok sıcaktı, Spiderman 2 oynuyordum onda kapandı birkaç kere, yabancı forumlarda çok konuşulmuş spider 2 de kapanıyormuş uyarı vermeden reddit’te bununla ilgili birkaç sayfa okudum. Neyse gündüz oynamayacağız artık bu havalarda, cevabınız için teşekkür ederim.

• Yeni kapak aldım çok yakışıklı oldu :)

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TechVET kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam konsolu İngilizce yapmıştım. Yine aynı ben ilk defa böyle saçma bir sorun görüyorum :))
    Konsol İngilizce US PSN den alınan gta5 ama dil İspanyolca o kadar kaldırıp yükledim artık pes ettim :)

• Domatore kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız hocam?

• scorpman kullanıcısına yanıt
    Dolap uygulamasından aldım hocam 2.el

• TheMuyu kullanıcısına yanıt

Çok ilginç. Ben de duymadım böyle bir şey. Acaba localization Türkiye diye mi diğer dili çıkarıyor diyeceğim.

• TechVET kullanıcısına yanıt
    Cihaz us edition olabilir mi? Bazı çin cihazlarında da var bu. Dili istediğin kadar yapsan bile cihaz çince diye oyunda çince oluyor :)

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Benzer problemi yaşayan birisi. Sorunun çözüldüğünü söylüyor.
    reddit
    Specific-Neck6906's comment on "how to change language in gta v online (ps5 versio)"
    https://www.reddit.com/r/gtaonline/comments/z2sulc/comment/jcv125q/?utm_source=

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

• gladiator947 kullanıcısına yanıt

Öyle bir kısıtlama Çin harici yok her cihaz aynı nereden alırsan al. Aldığı mağazadan dolayı bence bazı oyunlarda mağaza bölge kodu bulunuyormuş farklılıklarda varmış dil v.s. Büyük ihtimalle bundan dolayı.

• RoboCop: Rogue City - Unfinished Business - Overview Trailer | PS5 Games

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10014077 Pre-order now and settle RoboCop’s Unfinished Business on July 17th. A group of mercenaries has lit up Metro West, turning it into a shooting gallery before seizing control of the OmniTower, OCP’s latest development project on their pathway to building Delta City. Jump back into the metal chassis of RoboCop, make use of new weapons, fight powerful enemies, and fight your way to the top of this tower-turned-fortress in this action-packed follow-up to Rogue City. RoboCop: Rogue City – Unfinished Business is coming to PlayStation 5 on July 17th. #ps5 #ps5games #robocop Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=cdV4q0zW6gw

cihaz ne kadarlik ilk etapta icini tozu temizleyin yataymi dikeymi kullaniyorsunuz biraz sacma gelicek ama (macun akmistir demiyorum dikeyse kullanimiz) yatay kullanin cihazi macun uzun sureliyse kullaniminiz mesela 2 3 sene vs macunu yeniletin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam daha önce yaşayan oldu mu diye bir durumu fikrinizi alacaktım.
    İndia psn hesabı açtım. 2 aşamalı doğrulamayı açarken kod telefonuma geldi. Ancak daha sonrasında hesaba tekrar girmek için kod yollayınca kod gelmiyor.
    Diğer ps hesaplarım için yollayınca kod geliyor. Sebebi ve yurtdışı hesapla benzer sorunla alakalı bilgisi tecrübesi olan var mıdır

• Death Relives - Release Date Trailer | PS5 & PS4 Games

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10006282 Launching July 25. Enter a terrifying world shaped by ancient mythology. Escape a relentless god, uncover dark secrets, and survive a journey filled with horror, puzzles, and story-rich gameplay. Add to your wishlist now! #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=btcUrT-ebDo
  • gktg26 G kullanıcısına yanıt
    Yatay kullanıyorum akşam kapanma olmadı gündüz çok sıcaktı odam sanırım ondan kapandı.

7 saat aralıksız full sıcaklık ve dar bir yerde ps5 hiçbir şekilde 1 defa dahi kapanmadı.Kapanmaması lazım

• 
Sayfa: önceki 95249525952695279528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.