< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 4 Mayıs 2023; 10:9:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 4 Mayıs 2023; 10:9:59 > |
Bu aletinde ilk çıkanı alınmaz be arkadaş
![]() |
Hiç konsolum olmadı. Ama yeni nesille birlikte ya ps5 ya da xbox series x alacağım. Konsolcuları şimdi daha iyi anlıyorum. Bilgisayar donanımları çok pahalı. Ayrıca sistemsel yaşanan hatalar, mavi ekranlar, yok opencl.dll hatası, yok dirextx function hatası. Oyundan attı. Sistem ısındı fps düştü. Sağ tarafta fps sayacına bakıp durmaktan paranoyak oldum. Acaba işlemci ekran kartına darboğaz mı yapıyor? Overclock mu yapsam? Sistemim oyunların gereksinimlerini karşılıyor mu? Ekran kartını güncellesem. Ama benim anakart pciex 3'ü desteklemiyor. Fps kaybı yaşar mıyım? İşlemci değişecek ama anakart değişmesi lazım. Anakart değişince windows lisansı ne olacak. Oynlarda settings de video ayarlarında yok ultraydı yok hightı. Rdr2 de video ayarlarında 50 tane ayar var. Adamlar optimizasyonu yapmamış. Bize bırakmış. Kafa karıştırıcı bulmaca gibi. Çok bilinmeyenli denklem gibi. Alt tarafı oyun oynayacağım yav bu ne stres. Alacağım konsolu ,uzanacağım yatağa, yattığım yerden oyun oynayacağım. Keyfime bakacağım. Donanıma para vereceğime oyuna veririm. Durmaplay xbox ve ps oyunları da satmaya başlamış. Uygun fiyata alınabiliyor. İndir,yükle oyna. Uğraşıp durmayacağım pc ile. Her sene ekran kartı çıkıyor. Donanımlara yetişemiyorum.
|
PS4 ile PS5 arasında grafik farkı olacağını düşünmüyorum.
|
Şurada 3 5 kişi var kim ne derse desin zıplıyor. Yaşınız kaç sizin ? Rekabet her zaman iyidir. Hangi konsol size cazip geliyorsa alırsınız. Bu nesilde ps4 ezdi geçti bizde ps4 pro aldık. Neden rekabet ortamından bu kadar rahatsızsınız ? Oyunlar olmuş 469 lira gamepass gibi bir sistem olsa fena mı olur ? Bizim ps4 te sorunlu olarak kullandığımız ea access i adamlar 2-3 yıldan beri daha ucuza ve sorunsuz kullanıyor. Bir ezberlemişiz ex oyun. Evet konsol sattıran , konsola yatırım yapıldığını gösteren en büyük gösterge ex oyun. Bakarız hangisi daha iyi oyun çıkarmış alır geçeriz. Sony bu konuda kendini ispatlamış bir firma , bir de karşıdan gelecek hamlelere bakalım. Emin olun sizin vatan savunur gibi savunduğunuz firmaların umrunda değilsiniz. Sony karşısında Xbox baskısı olmasa o konsolu ne 450-500 dolar bandında satardı nede salyalarını akıta akıta bekleyen sizin gibi veletler “5000 bin olsun abi maksimum vergiler falan anca alırız” diyebilirdiniz. Kimse 450 dolar maliyeti olan ürünü sana durduk yere 500 dolara vermez. Karşısında rakip olmasa 1000 dolara dayar sende ağzın açık bakarsın avel arkadaşım.
|
Katılıyorum. Paran ile rezillik çekmek için çok ideal bir platform PC platformu.
3 sene önce PS Pro ile ilk kez konsol platformuna geçiş yaptığımda farkına vardım konsolların PC'nin aksine gerçekten bir eğlence aracı olduğuna. Yıllar evvel oyun maksatlı olarak topladığım PC_yi her 2-3 sene de bir upgrade etmek için harcadığım tutar birden fazla konsol fiyatına bedel çok ciddi bir meblag. Özellikle son yıllarda alım gücünün düşmesi ile birlikte çılgın astronomik seviyelere ulaştı donanım fiyatları. Bununla kalmıyor türlü türlü insanı sinir eden problemler ile karşılaşabiliyorsunuz. Ayrıca oyun konsollarının sadece exclusive oyunlar için var olduğunu zanneden 3.parti multiplatform oyunları hiçe sayan bir kitle de var. Sadece Xbox One ve PS4 satışları rakamlara göre globalde 150 milyon adet civarında. Ve bu multiplatform oyunların kullanıcı sayısını incelerseniz büyük bir çoğunluğunu konsol kullanıcıları oluşturuyor. Dolayısı ile konsol eşittir exclusive demek çok yanlış bir algı. Bu hususta kullanıcılar için nitelik yönünden birçok paradigma var exclusive oyunlar bunlardan sadece biri. |
Oyunları gerçekten böyle oynadığımızı mı sanıyorsun? DS4'ler kısa sürede şarj olup uzun süre oynatıyor. Kabloya bağlı oynadığım çok az zaman var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 11 Mart 2019; 11:11:57 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 11 Mart 2019; 12:44:31 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mg3 -- 12 Mart 2019; 13:4:50 > |
|
|
|
|
|