Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (4839. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
28 Misafir (8 Mobil) - 20 Masaüstü8 Mobil
5 sn
193.609
Cevap
1.640
Favori
11.206.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
353 oy
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #30
Giriş
  • Hocam ben de pek sevmiyorum açıkçası 2.el almayı ne kadar temiz olsa da. Ama ne lanet şeymiş stok bulamadım bir türlü gitti. Her gün sürekli farklı yerlere bakıyorum ama stok girmiyor sanırım ülkeye
  • Chillout C kullanıcısına yanıt

Evet normal 7 serisi. 2018 yılında almıştım. 3D destekliyor.

• Merhaba. Ps5 aldim. 4300tl ye geldi. Daha oncesinden playstation olmadi. Nereden baslayayim. Eski oyunlardan tavsiyeleriniz varsa alayim. Uyelik sistemi vardi. O konuda da yardimci olabilir misiniz? Saygilar
  • Chillout C kullanıcısına yanıt
    Sony’nin açıklamasına göre 3D sound özelliği kulaklığa ait bir özellik değil. Direk konsolun kendisine ait bir özellik. Yani herhangi bir 3.5mm jacklı bir kulaklık taksanızda bu özellikten faydalanabiliyorsunuz. Ancak sesin kaliteli gelmesi ve kaliteli 3d deneyimi almak kulaklığın ses kalitesine bağlı.

Ekleme: ayriyetten oyunun da desteklemesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 19 Mart 2021; 22:3:49 >
  • Hakan.Kayikci34 kullanıcısına yanıt

Sizin işten güçten vaktinizi bilemem birşey diyemem, ben yurtdışı kovaladım hep, yoksa tr de neredeyse tüm stoklara denk geldim. Bence az bi sabır daha mağazalara sorun isim yazdırıyorlarsa yazdırın. Nisan da stok girecektir bence ama bu ay sonuna kadarda stok gelme ihtimali olabilir tabi.

Orijinalden alıntı: kaisersoze81

Merhaba. Ps5 aldim. 4300tl ye geldi. Daha oncesinden playstation olmadi. Nereden baslayayim. Eski oyunlardan tavsiyeleriniz varsa alayim. Uyelik sistemi vardi. O konuda da yardimci olabilir misiniz? Saygilar

4300tl nasil aldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Katardayim hocam. 2199 riyal

Orda mi yaşıyorsun

• quote:

Evet hocam

Tamamdır iyi fiyatmis bende tanıdığım birine getirtecem Almanya dan 400 euro 2 tane de dualsense aldim mi tamamdır 3-5ay icinde gelecekler

Ama değermi değmezmi alınırmı yada ps5 pro, slimgibi birşey çıkacsk mı bekliyeyim mi?

Ayrıca online için her oyunda plus gereklimi?

Merhaba. Ps5 aldim. 4300tl ye geldi. Daha oncesinden playstation olmadi. Nereden baslayayim. Eski oyunlardan tavsiyeleriniz varsa alayim. Uyelik sistemi vardi. O konuda da yardimci olabilir misiniz? Saygilar

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın.

Playstation Türkiyeden kendinize bir psn hesabı açın.

Sonra PS Plus alın 1-3-veya 12 aylık.

Bu aldığınız ps plus üyeliğiniz süresi boyunca online oyun oynamanızı sağlayacak ve aylık ps plus üyelerine verilen ücretsiz oyunlara sahip olacaksınız ve de özellikle ilk defa playstation sahibleri için bulunmaz nimet dediğimiz ps collection a erişebileceksiniz.

Sonra Ps5 e açtığınınz psn adresini kaydedin ve ps5 arayüzünde ps collection bölümünde ki istediğiniz oyunları indirin oynayın. Zaten onlar efsane oyunlardan bir paket sizi baya götürür.

• Teşekkürler açıklama için, steelseries in sitesine bakınca birçok model var çoğu aslında aynı ürün ancak pazarlama olarak bazı modelleri cilalıyorlar. Arctis 7p tempest 3d audio tam destek denmiş ama aslında standart 7 modelinden sürücü farkı veya donanımsal bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Kayikci34

Amazon Amerika, Almanya, İtalya’dan aldık diyelim Türkiye içerisinde de 1 sene garantisi geçiyor değil mi hocam

Bunun kesin cevabı nedir bende bilmiyorum malesef, ama çoğunlukla var okudum 1 sene TR ve 2 sene de Amazon.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 19 Mart 2021; 22:33:53 >

- tempest 3d audio ile tam destek olmasi icin herhangi bir seye gerek yok, her stereo kulaklık tempest 3d audio ile tam destekli calisir. Bu konuda cok kafa karisikligi olduğu icin firmalar "destekliyoruz" diye yazmak zorunda kalıyor.

-- Steelseries'in tum kulakliklarinin surucu ve donanımları ayni. 1, 3, 5, 7, 9... Aralarında ses kalitesi olarak hicbir fark yok. Sadece kullanılan malzemeler ve bağlantı imkanlarında degisiklik var.

• Arkadaşlar bir sorum daha olacaktı. Mesela PS App store da digital oyun aldık diyelim. Şu an Assassin’s Creed Odyssey Ultimate versiyon 221₺. Fakat oyunun başında PS4 yazıyor. PS5 te de oynanabiliyor mu sıkıntısız bu oyun ?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.