Şimdi Ara

PKK militanına doktor olma iznini kim verdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bebek katliamı yapan doktora, önceden pkk militanı olan kişiye doktor olma iznini kim verdi bilen var mı?

Terör yüzünden çocuğunun hastenede zarar görmesini istemeyen bir baba olarak bunu bilmeye hakkım var.

Bombalı eylemde yer almış birine, onu destekleyene, desteklemeyi düşünene:

- araba tamirciliği bile yaptırılmamalı. Arabalar patlar veya frenleri tutmaz.

- Bulaşık bile yıkatılmamalı, insanlar zehirlenir.

- web sitesi de yaptırılmaz, insanlar heklenir.

- inşaat yaptırılmaz, depremde insanlar ölür.

- şoför yapılamaz, beton mikseriyle arabalara dalar

- öğretmen yapılamaz, yalanlarla çocukların beynini yıkar

- kasiyer yapılamaz: vatandaşların kimlik bilgilerini çalar

- askere alınamaz: örgüte bilgi sızdırır

- aşçı yapılamaz: insanları topluca zehirler

- siyasetçi yapılamaz: bolücülük yapar, hortumcu olur, ihaleye fesat karıştırır

- hakem veya gözetmen yapılmaz: mulakatta hakedeni eler, arkadaşını elemez

- çoban da yapılmaz: kuzuları yer kaçar

Yapabileceği tek şey var:

- yerden çöp toplamak. Toplamasa bile kimseye zarar veremez.

Ülkeye liyakat lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 19 Ekim 2024; 16:42:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Hocam çocuklarımızın sağlığını, canını düşünmek ne zaman siyasi goygoy oldu? Temel hakkımız değil mi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 19 Ekim 2024; 15:4:13 >
  • Marvel izleyenler bilir Shield'in içine Hydra sızmıştı ya resmen devletin her kurumunda farklı Hydra'lar var herkes kendi örgütünün faaliyetlerine yönelik çalışıyor..

Türkiye'nin uzun yıllar düzelebileceğini sanmıyorum. Baştan aşağı tüm kurumlarda çürümüşlük var maalesef.

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

"O PKK'lı militanı kim doktor yaptı" sorusuyla sen çocukların canına çare üretemezsin.

Kim doktor yaptı? Bugün X kişisi doktor yapar yarın Y kişisi doktor yapar.

Buradaki çözüm; PKK militanlarının idam edilip asılmasıydı. O şahıs idam edilseydi bugün o bebekler hayattaydı ve o günden sonra da kimse bu işe kolay kolay yeltenemeyecekti.

Şimdi o çocukları bebekleri öldüren hemşire doktor vs kim varsa yasa çıkarıp idam edeceksin böylece kimse bu işlere bulaşmayacak ve suçlular da hakettiği cezayı alacak yani onlar da ölecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 19 Ekim 2024; 15:19:5 >
  • Akp.

Hocam idam varken de pkk saldırı yapıyordu. Hastanede gizli terorist varsa, kendini açık etmemişse, yine bebekleri öldürür. Önemli olan, onu oraya kim koydu doktor olarak?

İdam hiçbir zaman teröristleri caydırmadı. Kurşunlar caydırdı. Kurşun her zaman atılır. Ama hastaneye doktor olmasına kim izin verdi?

Soru basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 19 Ekim 2024; 15:32:51 >
  • adam sempatizanlık yapmış yatmış çıkmış abd ab nin kuyruğunda kanunları baskısı ile dolandığınız sürece daha çok görüceksiniz.

kanunların açık adamın doktorluk yapmasına engel bir şey yok daha ne,meclisdeki kıravatlılarına para maaş veriyon sen batının baskısıyla emir kulluğla demokrasi ayağına.

bu küçük bir başlangıç chp ibb meclis üyeliğinide spor hobi olarak yapıyorlarmış. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Ekim 2024; 15:48:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bu adam hapiste değilse idamda edilmez bugün idam gelse idam edilecekler hapse atılanlardir yani muhalifler cumhurbaşkanina hakaret edenler vs.

Böyle çürümüş bir adalet sistemi varken gelip idam getirelim demek üzerine tüy dikmekten farksız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bir kişiyi PKK militanı diye yakalamışsan bunu idam edeceksin. PKK ile çatışmada PKK'lıları öldürüyorsun değil mi, yakalayınca neden asıp öldürmüyorsun?

Ben de diyorum ki; bu işin çözümü kimin doktor yaptığı değil, zamanında da Rahşan Ecevit affı olmuştu mesela.

Senin kurduğun sistem af çıkarma üzerine, senin kurduğun sistemde caydırıcılık yok. İşte bu cinayetlerin sebebi bu. Yoksa kim doktor yaptı diye sorup burada siyasi goygoy yaparak çocukların hayatını falan savunduğunu zannetme sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 20 Ekim 2024; 10:52:59 >
  • Ben de diyorumki, hastaneye bir terörist girmişse, hastalar tehlikede demektir. Hastaların zarar görmesini engellemek için kimin yaptığını bilmek istiyorum. Idamdan falan bahsetmedim. Benim amacım sivil tarafta kayıp olmasını engellemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 19 Ekim 2024; 15:53:25 >

Bu kişileri cumhurbaşkanı uçağına da mı "sistem" alıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 19 Ekim 2024; 22:17:1 >
  • Ben de diyorum ki; hastaneye terörist sokabilecek kanunlar var diyorum. Adamın kanuna göre doktorluk yapmayacak bir engeli yok çünkü senin kanunların böyle, senin kanunların buna müsait, senin kanunlarında katilin duruşmaya kravatla gelmesi bile cezai indirim sebebi, senin kanunların yatış süresini yarı yarıya indirme imkanına sahip, senin kanunların mağduru değil suçluyu koruyan kanunlar, senin kanunların 22 ayrı suç işleyen adamı dışarıda dolaştırabilen kanunlar anlatabildim mi?

Daha dün Anayasa Mahkemesi PKK propagandası yapmayı suç olmaktan çıkardı yanlış hatırlamıyorsam. Yalan haber olabilir ben inanamadım o yüzden yanlış hatırlamıyorsam diyorum.

Bu kanunlara bu ülkeye nasıl adalet gelecek anlatsana bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 19 Ekim 2024; 16:7:45 >
  • Colda kullanıcısına yanıt

Trollerin kalitesi çok düştü. Kaliteli troll lazım.

Çocuklarımızı ilgili sorunlu kuruluşlardan uzak tutarak.

• Hergün bir yenisi çıkıyor

ne kadar önemli mevki varsa örgüt yakını yada kendisi

buna dur denmezse sınırın ne önemi var, kale içten çökmüş

• O soruyu ben de soruyorum ama mantıklı bir cevap bulamıyorum .

• Ohoo o da bir şey mi? Milletvekili olup parti kuranlar bile var.

• yalnız bu konuda biraz saptırma var kişi silahlı bombalı eylemden filan yattığı yok düşünceden yatıyor, pkk yı sevmeden propagandadan yatıyor onun için doktor olmasına engel bir şey yok.

meclis bunlarla dolu zaten.

bu ülkenin başına putin gibi bir adam gelmedende daha nice seneler görüceksiniz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Ekim 2024; 16:31:29 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.