Yani biri bombayla vatandaşları patlatmayı düşünüp bunu propaganda olarak kulllanıp, katillere yardım ettiğinde, sütten çikma ak kaşık mı oluyor? Yoksa araçlara bomba koyabilecek kapasitede biri mi oluyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PKK militanına doktor olma iznini kim verdi? (2. sayfa)

-
-
Beklediğim şahıs henüz gelip chp ve özgür özel yazmamış, malum onlar yönetiyor ülkeyi şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 19 Ekim 2024; 16:38:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ülkemiz batı kanunlarıyla yönetiliyor düşünce suçları ayrı oluyor ...
ama kendileri işdici yada hamasçı birinin düşüncesinide kendisinide beller ama burası türkiye.
tam bağımsız bir ülke değilsin sen para için her şeye katlanan eziklenen bir ülkesin meclisdeki pkk lıları bile kapatıp içeri tıkamayorsun o derece loser yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Ekim 2024; 16:44:8 > -
Baya bildiğin tam bağımsız ülkedeyiz. Bu yüzden bize saldırıyorlar. Bağımlı olsaydık, gelip "şu toprakları bunlara bırakın" veya "şuraya saldırın" derlerdi. Bağımlı olanlar mesela yunanistan, ermenistan, sudi arabistan hatta israil. Efendileri ne derse yapmak zorunda bu ülkeler. Biz ise, bize denilenin aksine gidip kıbrista barış operasyonu yapabiliyoruz. Bize denilenin aksine sınır otesi operasyon yapabiliyoruz. Azerbaycana yardım edebiliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 19 Ekim 2024; 16:53:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haha oyle san sen suriyelilere, sudi arabistan lıların milliyetçi vatandaşlarına sorsan onlarda kendilerini über bağımsız görür zaten..
batının yörüngesinde sindirilmiş emir kulu bir uydu ülkesin sen, herşeyin batıdan ithal hatta vatandaşlarının bir kısmı emperyalizim (usa) aşığı ve asimilasyonu, 2016 dan sonra akp birşeylar yapmaya çalıştı bu konuda ama ondada ekonomiyi iyice ters üst yaptılar.
sadece bu konuda almanyadan 2-3 tık daha iyiyiz o kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Ekim 2024; 17:51:46 > -
hacı sen bu siyasi kafayla yaptığın yapacağın yorumlara olumlu dönüş bekleme.
bu millet bu hükümete devleti yönetmesi için rey verdi ama yapamadılar. neredeyse her kurum kuruluştan sıkıntı çıkıyor. bir tane elle tutulur iyi şey yok.
bir de idam yetkisi verelim he ? parmakla gösterdiklerini hemen asalım , hemen ama yargılanması sonra.
onun harici akepeye göre kendileri hariç herkes pkklı , siyonist ve hatta fetöcü asdfsadoufjnasdnjoaıs
ilk yorumu neden sildin ?
-
Ucu AKP'ye dokunan sorular soramazsın. Silivriyi boylarsın.
-
Ayakkabı numarasına kadar biliyorlardı hani?
Anlamadım. Şimdi teröristi ayakkabı numarasına kadar bildiği halde doktor olmasına izin veren kişi 1998'de emekli olan ahmet nejdet sezer miymiş? Hakkındaki şikayetleri görmezden gelen de mi o?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 20 Ekim 2024; 11:4:24 >
Bu şahıs tam olarak ne yapmış da bu cezayı almış bilmiyorum. Bu ülkede insanlar çok kolay suçlanabiliyorlar. Ben mesela DEM'li, Ermeni, Rum, Siyonist, islam düşmanı, hepsini oldum burada. Bu ayrı bir konu.
Ben bu vakada siyasi değil adi bir suç görüyorum. Konuyu pkk'ya getirip sulandırmaya, siyasi polemiklere gerek yok. Adam pkk'lı diyelim, hemşiresi, asistanı, diğer hastanelerdeki işbirlikçiler hepsi pkk'lı mı? Adamlar bebekleri kökenine göre mi seçmiş?
Sistemsel bir sıkıntı bir açık var bence. Ya denetim mekanizmasında eksiklik var, ya da genel bir sorun.
Benim hep savunduğum bir düşünce, eğitim ve sağlıkta devletin hakimiyeti olması.
Bugun affedilen PKK li doktorun, yarinsa iktidarin affettigi Fetöcü doktorun skandali cikar. Ayrica yukardaki arkadasta dogru yazmis, bu ulkede insanlar cok kolay suclanabiliyorlar ve davalar hatta cetelerle yapilan mucadeleler sulandiriliyor.
Devlet isini yapip, kurumlarini ozellikle saglik gibi insan hayatini ilgilendiren kurumlari kontrol altinda tutsun.
Futbolda bile hakemlere guvenilmeyince yabanci hakem istenirken saglikta bu kurumlarin gozetim altinda olmamasi basli basina bir olay. Ulkede guvenilecek hicbir kurum yok. Taksisinden, Ticaretine ordan Sagliga hastanelere hep curuk. Ataturkun beni Turk Doktorlarina emanet edin sozu tersine donmus durumda.
Baslar curuk. Olursa ayaklar neden kokmasin?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu adamın kurye olduğunu düşünsenize. İnsanları 3-5 günde öldürecek zehir koysa kimse anlamaz bile. Katliam yapar. Özellikle de pandemide. Kuryelik bile verilmeyecek adamı doktor yapmışlar.
-
Bu yasada emeği geçen herkesin Allah belasını versin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman diger terör örgütlerinden de doktor olanlar vardır.
Ankara'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan, "'(TCK) 221 (Eve Dönüş Yasası) ile ilgili böyle bir çalışma yapılabilir' dedim ve arkasındayım. Yeter ki önerileri görelim. Daha yeni öneriler getirebiliyorsak bunun üzerinde çalışalım. Eve Dönüş Yasası bunun üzerinde daha esnetilebilir, daha farklı hale getirebiliriz" dedi.
Bununla "dağa çıkışı engellemek, dağda teröre bulaşmamış olanları anasının-babasının yanına çekebilmeyi" amaçladıklarını söyleyen Başbakan Erdoğan, "Farklı yerlere çekmek yanlış" diye konuştu.
Muhalefete tepki gösterdi
Muhalefetin bu konudaki eleştirilerine tepki gösteren Başbakan, "Sağ olsun, daha önce iki kez yasa çıkarmış olan bir muhalif parti ile ana muhalefet partisi, o da yine iki kez değişimli, dönüşümlü parti olduğu için o dönemlerde de yine çıkardığı buna benzer yasalar var" dedi.
Erdoğan, "Şimdi bu yasaları çıkaranların kalkıp da 'bunun bir faydası yoktur' gibi bir yaklaşımlarda bulunmalarını anlamakta ben zorlanıyorum. 4 bini aşkın müracaat olmuş. Bu tür adımlar her zaman denenebilir" ifadesini kullandı.
"Siyaset bir netice alma sanatıdır" diyen Başbakan Erdoğan, "Biz netice alabilmek için, yasal çerçeve içinde ne gerekiyorsa bunu her zaman yaparız. Biz kavga etmek için yokuz, netice almak için varız" dedi ve muhalefeti "kavgacı" ve "gerilimci" bir anlayış içinde olmakla suçladı.
Başbakan, "Öyle bağırarak, çağırarak, hamaset yaparak bir yerlere varmak mümkün değil. Yani bağırmak, çağırmak gerekiyorsa, gerektiğinde onu biz de yaparız. Ama bizim öyle bir sıkıntımız, öyle bir derdimiz yok" diye konuştu.
"Yeni yasa hazırlanabilir" demişti
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha önce de dağa çıkışları minimize etmek adına yeni bir yasa hazırlanabileceği sinyalini vermişti.
Ancak, 10 Aralık'ta Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası bir açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, "Bir yasal düzenleme olarak Bakanlar Kurulu'nun gündemine gelmedi. Yasal bir hazırlık içinde değiliz" demişti.
https://www.cnnturk.com/turkiye/eve-donus-yasasi-esnetilebilir-179834
Akp'li tayfa kendi geçmişleriyle yüzleşmelidir.
-
x (formerly twitter)
Militer Enstitü (@militerenstitu) on Xhttps://x.com/militerenstitu/status/1847280157607760041Geçmişte bunu da yaşamadık mı ? Yaşadık ...
Sonuç ne oldu, sıfır...
-
Evet yasayı onaylayan Ahmet Necdet Sezer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X