Şimdi Ara

pizza da lüks tüketime girmiş (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
184
Cevap
1
Favori
18.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
323 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • avrupa dan biri gelip bu para sipariş verse ne dalga geçer bizle

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Intrepid

    Pide de değil pizza da adını abuzer koydum severekte tüketiyorum, sen pizzanı dominostan yemeye devam et.

    Alıntıları Göster

    Abuzer pizza pizza da lüks tüketime girmiş pizza da lüks tüketime girmiş pizza da lüks tüketime girmiş pizza da lüks tüketime girmiş Güzel görünüyor. Afiyet olsun hocam.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-3645D418B

    evde yaptim berbat olmus 4 dilim sonrasi midem bulandi kusacaktim newyork usulu yapalim dedik olmadi disardaki pizzacilar kurusuna kadar hak ediyormus bidaha evde bi bok yapmam



    Hocam öyle böyle öğrenirsin. Öncelikle pizza hamuru ince olmalı ki bu iş için bir bayandan destek alabilirsin. Sos çok fazla sürmüşsün galiba birde aşırı pişirmişsin yanmış galiba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar, kuru ekmek yiyorum diyen adama yanıt olarak " demek ki aç değilsin?!" şeklinde yanıt veren insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz. neyin düzelmesini bekliyorsunuz ki ? :)

  • souledge S kullanıcısına yanıt

    cok civikti biraz daha biraktim firin icinden yag biraz fazla geldi bana hamur ve domatesin yag fazla gelmis olabilir ben doydum bir sure pizzaya

  • Pizza lüks tüketim diyen arkadaşın günlük yemeği ne acaba paso makarna mı yiyon olm

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ldr1907

    Pizzanın lüks tüketim olduğunu bilmiyorsan diyecek bir şey yok. Biz İtalyan değiliz, Türk milletiyiz. Türk milletinin de ne yediğini herkes biliyor.


    Edit: İçimizdeki İtalyanlar günyüzüne çıkmaya başlamış. Ne kadar çabalarsanız çabalayın, bu milleti sevdasından vazgeçiremeyeceksiniz.

    Pizza lüks tüketim mi? Dostum sen nerde büyüdün, nerde yaşıyorsun ve mesleğin nedir?

  • Mini pizzaların fiyatı ortalama 15 liradır. Mekanın yerine göre fiyat artabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 31 Ocak 2021; 8:15:14 >
  • Arnavut zühtü kullanıcısına yanıt

    Evet pizza hut ta 11 lira pahalı diye pizza pizza dan 5 liraya combo menu alır yerdik, tam öğrenci menüsüydü o zamanlar. Sonra da gider 2 liradan b.ra..ımı. alır evde goy goy yapardık, öğrenciyken bile her akşam bir iki tane b.ra içebilirdik. Hayat pahalı arkadaşlar, maaşlar düşük değil, aksine maaşlar çok yüksek bile, keşke asgari ücret eskisi gibi bin lira olsa da 5 liraya combo menü alıp yesek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sisli cevahir avm en ust katta 13tl ye sinirsiz yiodum kac sene once yaninda sinirsiz corba vs da vardi 3 gund3 1 giderim simdi nekadar aceba (acilirsa yani)

  • O yediklerinin de pizza olmadığını söyleyebilirim. Hamur, tavuktan yapılmış et, eritme peynir vs sebze.

    Geçen Lüleburgaz'da 4 peynirli pizza yedim büyük boy. 66 TL idi müdür ile yedik. Gerçekten de üzerinde 4 ayrı çeşit lüks peynir vardı.

    Bilindik markalardan alınca peynirin cinsi değil markası değişiyor o kadar. Yani 4 ayrı marka eritme peynir :)

    Pizza yenmez bu bilindik markadalardan. Eskiden domino biraz iyiydi. O da iyice bozdu. bozdu bozdu bozdu sonra artık daha bozmaz dedik yine bozdu
  • Mumla arıyoruz eskileri daha da kötüye gitmeyiz inşallah. Domino's zaten çok yüksek fiyatları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkryvz -- 31 Ocak 2021; 13:4:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Intrepid

    Evde yapmaya başladıktan sonra dışardan bir şey söylemedim desem yeridir. Sadece hamuru ile uğraşılmaz onuda fırından alıyorum 1.5 ‘a. Ayrıca kendi içkimide yapıyorum sadece pirinç, şeker, su, kek mayası kullanarak, isteyen akpye vergi vermeye devam etsin.


    Hocam resimlerini attıkların pişmiş yani servise hazır hali ise efsane olmuş. Eline sağlık. Zahmet olmazsa tarifini yazar mısın pişirme süresi vb. kritik noktalarla birlikte?

    Ben yaptığımda üzerindeki malzemeler tamamen yanıyor ve koyu kahverengiye benzer kabuklu bir tabaka halini alıyor kaşar dahil

    Siz malzemeleri ve herşeyi en baştan komple koyup az pişirip öyle mi bitiriyorsunuz yoksa erken yanmaya müsait şarküteri malzemelerini pişmeye yakın son bir iki dakika kala mı ekliyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Ocak 2021; 13:16:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eski trolleri bloklamıştım, görmüyordum ne güzel, yeni kadrolar tahsis etmişler sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkep

    Hayarımda yediğim en iyi pizzayı youtube tarifi ile evde yaptık. ilk başlar zor geliyordu ama gerçekten çok güzel oluyo. dışarıdan sipariş etmiyoruz biz. evliyseniz eşnize de yaptırabilirsiniz.

    tarif videosu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bucephalas

    Pizza lüks tüketim mi? Dostum sen nerde büyüdün, nerde yaşıyorsun ve mesleğin nedir?



    Alıntıları Göster

    Pizza tabiki lukstur. Bizim kulturumuzde pizza yemek yoktur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pizza yiyemeyen, ayçiçek yağı içsin.
    Reis ile 2023 e isinlaniyoruz inşallah..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.