avrupa dan biri gelip bu para sipariş verse ne dalga geçer bizle |
pizza da lüks tüketime girmiş (8. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Intrepid
Pide de değil pizza da adını abuzer koydum severekte tüketiyorum, sen pizzanı dominostan yemeye devam et.
Alıntıları GösterAbuzer pizza
Güzel görünüyor. Afiyet olsun hocam.
-
Hocam öyle böyle öğrenirsin. Öncelikle pizza hamuru ince olmalı ki bu iş için bir bayandan destek alabilirsin. Sos çok fazla sürmüşsün galiba birde aşırı pişirmişsin yanmış galibaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-3645D418B
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar, kuru ekmek yiyorum diyen adama yanıt olarak " demek ki aç değilsin?!" şeklinde yanıt veren insanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz. neyin düzelmesini bekliyorsunuz ki ? :)
-
cok civikti biraz daha biraktim firin icinden yag biraz fazla geldi bana hamur ve domatesin yag fazla gelmis olabilir ben doydum bir sure pizzaya
-
Pizza lüks tüketim diyen arkadaşın günlük yemeği ne acaba paso makarna mı yiyon olm
-
quote:
Orijinalden alıntı: ldr1907Pizzanın lüks tüketim olduğunu bilmiyorsan diyecek bir şey yok. Biz İtalyan değiliz, Türk milletiyiz. Türk milletinin de ne yediğini herkes biliyor.
Edit: İçimizdeki İtalyanlar günyüzüne çıkmaya başlamış. Ne kadar çabalarsanız çabalayın, bu milleti sevdasından vazgeçiremeyeceksiniz.
Pizza lüks tüketim mi? Dostum sen nerde büyüdün, nerde yaşıyorsun ve mesleğin nedir?
-
Mini pizzaların fiyatı ortalama 15 liradır. Mekanın yerine göre fiyat artabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 31 Ocak 2021; 8:15:14 > -
Evet pizza hut ta 11 lira pahalı diye pizza pizza dan 5 liraya combo menu alır yerdik, tam öğrenci menüsüydü o zamanlar. Sonra da gider 2 liradan b.ra..ımı. alır evde goy goy yapardık, öğrenciyken bile her akşam bir iki tane b.ra içebilirdik. Hayat pahalı arkadaşlar, maaşlar düşük değil, aksine maaşlar çok yüksek bile, keşke asgari ücret eskisi gibi bin lira olsa da 5 liraya combo menü alıp yesek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sisli cevahir avm en ust katta 13tl ye sinirsiz yiodum kac sene once yaninda sinirsiz corba vs da vardi 3 gund3 1 giderim simdi nekadar aceba (acilirsa yani)
-
O yediklerinin de pizza olmadığını söyleyebilirim. Hamur, tavuktan yapılmış et, eritme peynir vs sebze.
Geçen Lüleburgaz'da 4 peynirli pizza yedim büyük boy. 66 TL idi müdür ile yedik. Gerçekten de üzerinde 4 ayrı çeşit lüks peynir vardı.
Bilindik markalardan alınca peynirin cinsi değil markası değişiyor o kadar. Yani 4 ayrı marka eritme peynir :)
Pizza yenmez bu bilindik markadalardan. Eskiden domino biraz iyiydi. O da iyice bozdu. bozdu bozdu bozdu sonra artık daha bozmaz dedik yine bozdu -
Mumla arıyoruz eskileri daha da kötüye gitmeyiz inşallah. Domino's zaten çok yüksek fiyatları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkryvz -- 31 Ocak 2021; 13:4:20 > -
-
Eski trolleri bloklamıştım, görmüyordum ne güzel, yeni kadrolar tahsis etmişler sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkepHayarımda yediğim en iyi pizzayı youtube tarifi ile evde yaptık. ilk başlar zor geliyordu ama gerçekten çok güzel oluyo. dışarıdan sipariş etmiyoruz biz. evliyseniz eşnize de yaptırabilirsiniz.
tarif videosu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BucephalasPizza lüks tüketim mi? Dostum sen nerde büyüdün, nerde yaşıyorsun ve mesleğin nedir?
Alıntıları GösterPizza tabiki lukstur. Bizim kulturumuzde pizza yemek yoktur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pizza yiyemeyen, ayçiçek yağı içsin.
Reis ile 2023 e isinlaniyoruz inşallah..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X