Şimdi Ara

pizza da lüks tüketime girmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
18.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
323 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam pizza söyliyeyim dedim, çerez tabağı boyutundaki pizzalara 30 TL fiyat çekmişler. ekstra menü diye bir menüde 110 TL diyor. 6 adet sogan halkası 17.90 TL. yazık günah, 100 liraya pizza yiyoruz. pizza kendi anavatani italya da bile bu kadar itibar görmüyordur.

• Hep kılıçtaroğlu yüzünden.Bürokratı olduğu Sesekayı batırmayaydı bugün 1 tl'ye pizza yerdik.Ah kılıçtaroğlu ah!

• Pizza hutun kral zamanlarında super supreme menü 11 liraydı böyle dolgun lezzetli pizza yememiştim.sufle patates kızartması kola vardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pizza eskiden öğrenci yemeği idi. Ucuz diye alırdık. Hey gidi 2004 senesi... Eski Türkiye'yi özlüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 TL'ye sınırsız pizza yiyoduk 2010'da

şimdi kaldımı böyle sınırsız menüler

• Pizzanın lüks tüketim olduğunu bilmiyorsan diyecek bir şey yok. Biz İtalyan değiliz, Türk milletiyiz. Türk milletinin de ne yediğini herkes biliyor.

Edit: İçimizdeki İtalyanlar günyüzüne çıkmaya başlamış. Ne kadar çabalarsanız çabalayın, bu milleti sevdasından vazgeçiremeyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ldr1907 -- 29 Ocak 2021; 19:26:51 >
  • Hamur işi yemeyin. Sonra tipsizim diye konu açıp duruyorsunuz.

-Ahabert-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakup13 kullanıcısına yanıt

Pizzahutta hemde içecek ve çorba da vardı

• ben hiç normal olduğunu görmedim zaten. Bizim için hep lüksdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bat-Man -- 29 Ocak 2021; 9:26:1 >
  • Pizza lux degilde abarti biraz fiyatlari evet hamurun ustune iki peynir bi salca suruyon iki sucuk serpistiriyon 100 lira ayip gunah yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

Pizzanın lüks tüketim olduğunu bilmiyorsan diyecek bir şey yok. Biz İtalyan değiliz, Türk milletiyiz. Türk milletinin de ne yediğini herkes biliyor.

Edit: İçimizdeki İtalyanlar günyüzüne çıkmaya başlamış. Ne kadar çabalarsanız çabalayın, bu milleti sevdasından vazgeçiremeyeceksiniz.

doğru dedin bro bu gidişle yakında çinliler gibi kanalizasyondan çekip kaynatıcaz reis dik dur eğilme bu kafa seninle..

• quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

Pizza lux degilde abarti biraz fiyatlari evet hamurun ustune iki peynir bi salca suruyon iki sucuk serpistiriyon 100 lira ayip gunah yani

puaha aynen

salçalı ekmek verip pizza diye satıyorlar bazı mekanlar cidden. içine yanlışlıkla 3-5 tane zeytin parçası düşmüş , zeytinli pizza :D

• yemeyin, o paraları vermeyin saçma sapan şeylere. zaten kilo yapıyor :(

• Giderler çok fazla.
    Karlar çok fazla.

Bunlar yüzünden fiyatlarda çok fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

Pizzanın lüks tüketim olduğunu bilmiyorsan diyecek bir şey yok. Biz İtalyan değiliz, Türk milletiyiz. Türk milletinin de ne yediğini herkes biliyor.

Komik. Bu zekayla nasıl yaşıyorsunuz ya. Nefes almayı falan unutursunuz.

• Hayarımda yediğim en iyi pizzayı youtube tarifi ile evde yaptık. ilk başlar zor geliyordu ama gerçekten çok güzel oluyo. dışarıdan sipariş etmiyoruz biz. evliyseniz eşnize de yaptırabilirsiniz.

• 10 sene geriye gitmeye gerek yok 3 - 5 sene önce bile aşırı fark var

Dilim pizzacılar bir ara ucuzdu normal pizzaclarda ucuzdu hatta direk gıda ucuzdu şuanda anasınınki olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 29 Ocak 2021; 10:1:19 >
  • Pizza sağlığa zararlı

Mahaber
  • Pizza son yillarda hep pahaliydi, 2li 3lu kampanya yakalamadikca,ztn artik evde yapiyoz genel olarak iyi oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.