Şimdi Ara

pizza da lüks tüketime girmiş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
18.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
323 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pizza yemek zorunda değilsiniz. pizza da lüks tüketime girmiş  Bulgur, ekmek, makarnadan ötesi lüks tüketimdir. pizza da lüks tüketime girmiş 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 29 Ocak 2021; 19:21:21 >
  • ratsx kullanıcısına yanıt

pizza da lüks tüketime girmiş 

• Sucuk ve kaşar lobisinin ekonomiyi kötü göstermek için yaptığı operasyona karşı, halkımıza yerli ve milli pizzamızı tavsiye ediyorum. pizza da lüks tüketime girmiş 

Artık asgari ücretle bol bol pizza yiyebileceksiniz. pizza da lüks tüketime girmiş 

pizza da lüks tüketime girmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Sağlık ve lezzet açısından (çoğu yer pizzayı iyi yapamıyor ) evet ama evde yapmak bile masraflı artık. Biraz değişik peynir atayım desen bile katlar fiyatı . Öyle gurme peynirlerden bahsetmiyorum.
    Dolayısı ıle buradaki konu “pahalılık “ evde yapsan dışarıda yesen hep aynı soruna çıkıyor

Her türlü daha ucuza geliyor evde. Ayrıca istediğim kalitede pizza yapan yer yok bulunduğum bölgede. Grana Padano, mozarella gibi peynirleri kullanarak yapıyorum. Dışarda kaşar peyniri, sahte mozarella falan kullanıyor bir çok yer.

• siz bi de dominosa girin sosyete yemeğine dönmüş pizza almaya kalksanız 6 taksitle falan alırsınız o derece

• evde yapılıncada güzel oluyo fırından alınan bazlama ile

• Bu nasıl fiyat? Havalimanında mj yedin acaba ? :)
  • Başkanlık sistemine kadar enflasyon azar azar tırmanıyordu 2018'den sonra her şey katlaya katlaya kol gibi girdi.

• Papa Johns da orta boy 43 TL... KIRK ÜÇ TL ... pizza abi bu.. 40 tl ye geçen hafta koacaman t-bone steak et aldım.

• Chp iktidarı olsa pizza lüks olmaktan çıkardı. Doya doya pizza yerdik. Ah bu halk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ldr1907

Pizzanın lüks tüketim olduğunu bilmiyorsan diyecek bir şey yok. Biz İtalyan değiliz, Türk milletiyiz. Türk milletinin de ne yediğini herkes biliyor.

Edit: İçimizdeki İtalyanlar günyüzüne çıkmaya başlamış. Ne kadar çabalarsanız çabalayın, bu milleti sevdasından vazgeçiremeyeceksiniz.

e lahmacun yiyek o zaman, o da en dandiği 8 tl olmuş.

• Pizza ile sigara arasında fark yoktur. Sigara lüks ise pizza da lükstür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 29 Ocak 2021; 21:21:18 >
  • ikibinikiden önce pizza mı vardı taaa italyadan alamancılar getiriyordu yazın millet öyle görüyordu pizzayı ülkede.

• Dominos fiyatlarına bakayım dedim orta boy pizza 50tl.

50 liraya bir pizza alacağıma ekmeğime salça sürerim birazda salam kaşar atarım hem lezzetli hemde ucuza gelir.

• italyadan getiriyorlar normaldir :D

• ldr1907 kullanıcısına yanıt

ya peki kuşbaşılı pide kaç para bilader? peki kavurmalı? hadi geçtim onu kıymalı kıytırık pide kaç para? (en azından domuz-at eti olmadığını bildiğin-düşündüğün yerde? saçma sapan konuşuyorsunuz

• ldr1907 kullanıcısına yanıt

çorba kaç para? 10 liradan aşağı bir kap çorba içebiliyor musun? yok millet sevdasıymış yok italyan seviciymiş, sizi seven sevmiş , boşver başkasını.

• Saman gibi tavuk döner dürüm 15 tl iken,

Her ayın 15 inde bir buçuk kilosu promosyonla 30 tl ye satılan çiğköfte 60 lara dayanmışken

Ekmeği bile 2 tl den yedirmeye çalışan bu ekonomiye dayanmak için 1 tl ye halk ekmek almaya çalışılırken

Pizzaymış, steak burgermiş, soğan halkası, buzlu badem, çilek aromalı smoothie miş neyimize beee... lüks artık lüks kardeşimm.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.