|
Türkiye'de en fazla SUV otomobiller ilgi çekiyor
-
-
Türkiye'de en fazla "görgüsüzlük" ilgi çekiyor çünkü.
-
Boy ile problemi olan milletimiz (özellikle kadınlar) SUV ala ala bu hale geldik.
Otomobil şirketleride memnun aynı aracı daha pahalıya satıyorlar.
Geniş hacim filan yalan bu arada. Arabanın tekerlekleri o kadar büyük ki içeride hacim kalmıyor.
Keza yüksek olduğu için aks mesafesi kısa olduğu için diz mesafesi dahil herşeyi problemli dışarıdan büyük gözüküyor o kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 12 Temmuz 2024; 18:0:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yerden yüksek araç alarak başka şeyleri kompanse etmeye çalışanlar sağ olsun her yerde bu araçlar var.
-
SUV görmekten sıkıldım artik !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk milletinin Suv almasının 1nci nedeni büyük görünmek zenginlik ve gösteriş düşkünlüğü başka bir nedeni yok...
-
Bende yıllarca hb otomobil kullandıktan sonra suv a geçtim. Çok memnunum. Bundan sonra suv dan başkasına binmem
Adım başı egea cross görüyorum
-
kadınların şımarıklığı başka bir şey değil
-
İçine oturduğunda ferah bir alanı var SUV'ların yüksekliği sayesinde, sedanlar gibi boğmuyor insanı. Sedanların uzunluğunu bagajına vermişler, şahsen sedanlardaki uzun bagaja benim ihtiyacım yok. Ayrıca sedanlar virajlarda sıkıntılı arabalar, dönemiyorlar arka tekerleri de dönmedikçe.
-
Ha ha SUV'lar daha iyi mi viraj alıyor . Hepsi düz yol delikanlısı virajda hepsi frene asılıyor.
-
Türk milleti şöyle böyle, kadınlar alır, görgüsüzdük filandı yine bize gömmeye bayılmalar başlamış :) sanırsın herkes Gmc Yukon Denali'ye biniyor.
Bu Türkiye haberi.. bütün dünya'da Suv patlıyor. en "görgülü" isveç'inden Norveç'ine, Hollanda'sı İngiltere'si, Amerikası neredeyse istisnasız bütün ülkelerde. bunun sebebi herkesin görgüsüz olması değil. artık çoğu Suv denilen aracın asında bineğin azıcık ellenip, yükselmişi, biraz daha büyük olanı olması, o kadar.
mekanik 4x4, dev lastikli, merdiven şase benzin canavarı gerçek Suv'larda bashetmiyor bu haber.. captur, mokka, 2008 gibi tıfıl araçları içeriyor çoğu. kategorilere bu kadar takılmayın, normal araba aslında hepsi.
Asıl sorun Amerika'da. onlarda gerçekten çözülmesi gereken bir "gerçek Suv" ve dev pickup problemi var.. bazı kanunları değiştirmeleri gerekiyor ve senatoda görüşülüyor yeni yaptıırmlar.. inanılmaz yüksek araç başı karbon emisyonları var. bizde böyle birşey söz konusu değil ha 208 ha 2008..
-
Valla onu bunu bilmem de ben daha önce arabaya binmemisim yaradan Çinli kardeşlerimizin yolunu açık etsin tiggo 7 spor ...
Uzunca bir anımı yazmıştım fakat sonra okuyunca sildim, gençlere kötü örnek olmayalım diye.
-
Farkında mısın bilmiyorum da kendi tezini çökerten bilgiyi eklemişsin:
"mekanik 4x4, dev lastikli, merdiven şase benzin canavarı gerçek Suv'larda bashetmiyor bu haber"
Olay da bu zaten, sırf görüntü olsun diye alınıyor bizde. Bunun da adı ne oluyor, yazmayayım.
-
Türkiye'de ailelerin ticari segment olmayan geniş ailelerin de kullanabileceği 7 koltuklu gerçek aile araçlarına ihtiyaç var bu sedanlardan gına geldi artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.90 üzeri adam için en konforlu tercihtir SUV.
Sadece bizde değil bu arada Avrupa da dahil tüm dünyada suv oranı artıyor muhtemelen. Çinlilerin tanıttığı yeni modellerin beşte dördü suv resmen. Arada bir sedan tanıtılıyor.
Kullanımı hiç keyifli değil, sedanın verdiği tadın çeyreğini bile vermiyor, alanların büyük kısmı araç sürmekten keyif almanın ne olduğunu bilmeyen tipler, diğer yarısı karısının sözünden çıkmaya korkan adamlar.
Genişlikmiş yerden yükseklikmiş hikaye. Mokka nın nesi suv mesela hangi yola girecek, neresi geniş ?
Land cruiser alana bizde laf etmiyoruz da bu satılanlar tamamen gösteriş için işlevsiz keyifsiz şaçma araçlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla rahmetli babamın q7 sürmüştüm uzun yolda. Araç beni boğmuştu rahat edememiştim. Ara molada kardeşime verip benim sedana geçince oh bee demiştim
-
Bütün dünyada satılıyor orta boy veya küçük Suv'lar, her yerde görüntü olsun diye de alınabiliyor.
Bu satış trendinin Türkiye ile hiçbir alakası yok, dünyanın neresine giderseniz gidin Suv satışları uçmuş ve binek araçları geçmiş durumda. ama durduk yere biz şöyle berbatız, biz böyle kötü milletiz, gösterişçiyiz kompleksine giriyorsunuz.. böyle bir millet olsak bile bunun Suv satışları ile zerrece ilgisi bulunmuyor. çünkü bu araçlar Suv falan değil.. geleneksel binek otomobile alternatif bir cross sınıf gelişti, Suv adı bunlara da yapıştı, trend oldu millet alıyor son derece basit bir durum.
Boy ile problemi olan milletimiz (özellikle kadınlar) SUV ala ala bu hale geldik.
Otomobil şirketleride memnun aynı aracı daha pahalıya satıyorlar. Geniş hacim filan yalan bu arada. Arabanın tekerlekleri o kadar büyük ki içeride hacim kalmıyor. Keza yüksek olduğu için aks mesafesi kısa olduğu için diz mesafesi dahil herşeyi problemli dışarıdan büyük gözüküyor o kadar. |
Türkiye'de en fazla "görgüsüzlük" ilgi çekiyor çünkü.
|
Bende yıllarca hb otomobil kullandıktan sonra suv a geçtim. Çok memnunum. Bundan sonra suv dan başkasına binmem
|
Türk milleti şöyle böyle, kadınlar alır, görgüsüzdük filandı yine bize gömmeye bayılmalar başlamış :) sanırsın herkes Gmc Yukon Denali'ye biniyor. Bu Türkiye haberi.. bütün dünya'da Suv patlıyor. en "görgülü" isveç'inden Norveç'ine, Hollanda'sı İngiltere'si, Amerikası neredeyse istisnasız bütün ülkelerde. bunun sebebi herkesin görgüsüz olması değil. artık çoğu Suv denilen aracın asında bineğin azıcık ellenip, yükselmişi, biraz daha büyük olanı olması, o kadar. mekanik 4x4, dev lastikli, merdiven şase benzin canavarı gerçek Suv'larda bashetmiyor bu haber.. captur, mokka, 2008 gibi tıfıl araçları içeriyor çoğu. kategorilere bu kadar takılmayın, normal araba aslında hepsi. Asıl sorun Amerika'da. onlarda gerçekten çözülmesi gereken bir "gerçek Suv" ve dev pickup problemi var.. bazı kanunları değiştirmeleri gerekiyor ve senatoda görüşülüyor yeni yaptıırmlar.. inanılmaz yüksek araç başı karbon emisyonları var. bizde böyle birşey söz konusu değil ha 208 ha 2008.. |
Yerden yüksek araç alarak başka şeyleri kompanse etmeye çalışanlar sağ olsun her yerde bu araçlar var. |
Kendileri mükemmel olan elemanlar yine Türk halkını aşağılamak için fazla mesai yapmışlar. |
Saçma genellemeler havada uçuşmuş gene. Berbat yolları, park problemleri, dağ-bayır gezmeleri olan ben gibiler için SUV(crossover diyelim daha doğrusu) çok kullanışlı oluyor bunu da gözardı etmemek gerek. Hız tutkunu da değilseniz yola hakimiyet konusunda da oldukça kullanışlı kadınlar açısından özellikle. |
Artı, satılan araçları yüzde 50'si suv. Ne havası yav. İnip binmesi kolay, yollar berbat orada avantajlı, bir tık daha güvenli. Mesele bu kadar. 40 yaşını geçince direkt suv'a geçiyorsunuz zaten.
|
Bütün dünyada satılıyor orta boy veya küçük Suv'lar, her yerde görüntü olsun diye de alınabiliyor. Bu satış trendinin Türkiye ile hiçbir alakası yok, dünyanın neresine giderseniz gidin Suv satışları uçmuş ve binek araçları geçmiş durumda. ama durduk yere biz şöyle berbatız, biz böyle kötü milletiz, gösterişçiyiz kompleksine giriyorsunuz.. böyle bir millet olsak bile bunun Suv satışları ile zerrece ilgisi bulunmuyor. çünkü bu araçlar Suv falan değil.. geleneksel binek otomobile alternatif bir cross sınıf gelişti, Suv adı bunlara da yapıştı, trend oldu millet alıyor son derece basit bir durum. |
Benzer içerikler
- youtube reklamsız izleme
- ses yükseltme programı
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- instagram keşfet sıfırlama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X