Şimdi Ara

Pişmanlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler herkese, bu bir pişmanlık ve yüzleşme yazısıdır.
    Ben Mehmet Tuncer, Odtü 2. sınıf bilgisayar mühendisliğinde okuyorum 21 yaşındayım, beni forumdan metete ve sonrasında bulantı hesaplarıyla tanıyorsunuz ama kullanmış olduğum diğer kullanıcı isimlerini de sıralayayım size, chessmaster, beni emretmişsiniz, özgürköle.
    Buraya yazdığım epey mesaj yazı vardır, değişik fikir paylaşımları, bitmeyen tartışmalar, yöneticiler tarafından cezalanmam sonrasında da sınırsız uzaklaştırmaların içinde oldum. Yukarda belirttiğim gibi birçok hesabım(fake) oldu. Kendimin ya da kendimin olmayan(uydurduğum) fikirlerim, düşüncelerim oldu. Burada veya nette başka bir yerde, kendim olarak yazmadığım fikirler, gerçek olmayan düşünceler ya da alınan övgüler hoşuma gidiyordu, mutlu ettiğini sanıyordum. Ancak şuan görüyorum ki bunlar tamamen o dönemki acizliğimden kaynaklanıyormuş, hepsi birer ergenlikmiş. Ve tüm bu olanların başlangıcından sonuna kadar burada yazdığımı, yazdıklarımı çok saçma şekilde kız arkadaşımdan sakladım, haberi yoktu ancak bir süre önce bir şekilde ortaya çıktı ve bunları öğrendi. Böyle bir şey yaptığım için, hayatımdaki herhangi bir şeyi uzun süre böyle en yakınımdan sakladığım için çok pişmanım. Benim her şeyimi her yönümü ne olursa olsun bilmesi gerekiyordu, ona defalarca yalan söylemediğimi söylerken gözünün içine baka baka yalan söylemeye devam ettim, gerçekten utanıyorum böyle bir şey yaptığım için. Ve yaptığım yanlışlardan dolayı onu kaybettim, şuan birlikte değiliz. Saçma sapan şekilde burada yazdığımı ve yazdıklarımı, çok sevdiğim kız arkadaşımdan sakladığım için çok üzgünüm ve özür diliyorum ondan. Ek olarak bir çok fake hesap kullandığım ve bunu da sizden sakladığım için, sizden de özür diliyorum.

• Oha!
    Demek Metete ile Chessmaster aynı kişinin hesaplarıymış ha!
    Şoklardayım...
    Chessmaster ve Bulantı'yı anlarımda
    Metete ve Chessmaster ha!
    Not:Extraordinary bir durum için prensip ihlali :)

• Kafam karıştı cidden.
    Nasıl fark edememişim, birazda şaşkınlık var yani.
    Gözümden kaçmaz genelde

@Özgür Köle'yi çok uzun zaman önce tanımıştım forumda.
    Ama @Mete ve @Bulantı mesajlarını pek okumamıştım.

En azından öz eleştiri yapmışsın artık, bence önemli değil.
    @Chees zamanında hakkımda bazı asılsız ithamlarda bulunmuştu ama yinede
    @Özgür Köle'nin hatrına ben affediyorum.

Böyle sanal şeyleri fazla ciddiye almamak lazım.
    Şahsen düşünce helezonlarımı dindirmek için kullandığım bir araç sadece.
    Derin düşünce dehlizlerindeki yalnızlığı gidermek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Cezeri -- 31 Ağustos 2012; 14:13:20 >

• Canın sağolsun Mehmet olur böyle şeyler takma kafana.

Orijinalden alıntı: MechE-15

Oha!
    Demek Metete ile Chessmaster aynı kişinin hesaplarıymış ha!
    Şoklardayım...
    Chessmaster ve Bulantı'yı anlarımda
    Metete ve Chessmaster ha!
    Not:Extraordinary bir durum için prensip ihlali :)

Bu arada sen nereden biliyorsun felan diyeceksiniz belki ama 2006'da benimde üyeliğim vardı foruma :)
    Zaten bende bir açıklama yapıp forumu bırakmayı düşünüyorum.
    Neyse ben en çok Metete'yi sevmiştim, devamı olan Bulantı'yı zaten biliyoruz. Özgür Köle kısmen, bunda biraz kuşkum oluşmuştu ama Chessmaster sürpriz oldu cidden, yönetici oyum bile gitmişti Chessmaster'a!
    Üzme tatlı canını Metete, bu da gelir geçer. Umarım kız arkadaşınla da aran düzelir ve yine sarmaş dolaş gezersiniz ODTÜ'nün yollarında. Ergenlik vs. ama insanın yaşaması gereken şeylerden birisi de bu galiba internet çağında, erkenden pişmanlık duymana çok ta gerek yok ama gülüp geç işte ve yaşamına etkilerini düzeltmeye çalış ki bunu da yapabileceğinden eminim.
    Ve hep böyledir, herşeyin iyi olduğunu düşündüğün anda kızın birisi çıkar karşına ve seni de dünyanı da değiştiriverir, hikayeni ilk sanma sakın!

Ek: RDS haklıymış, " somut bulgular " hakkında, ilave etmem gerektiğini düşünüyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 31 Ağustos 2012; 15:39:06 >

• Boşver forumu sıkma canını. Kız arkadaşınla da aran düzelir umarım.

Ne forum ne de sanal ortamdaki herhangi başka bir mekan/site, zaten sizden gerçek olmanızı isteme hakkına sahip değildir. Buradaki dostluklar ya da düşmanlıklar da çok gerçek sayılmaz. O yüzden, en azından benden özür dilemenize gerek yok.

Ancak, önemli bir nokta var ki, benim açımdan sizin yazdığınız pişmanlık yazısını gerçek anlamda değersizleştiriyor. Siz, ancak ve ancak sevgilinize yakalandığınızda yaptığınız bu davranışın yanlış olduğunu söyleyecek duruma gelmiş, bu durumun yanlışlığını da baştan itibaren çözebilecek kadar zeki birisiniz. Yani, bana göre burada pişman olduğunuz şey, yaptığınız davranış değil, kızarkadaşınıza yakalanmış olmanın getirdiği acizlik duygusudur. Tabii bu tamamen kişisel görüşümdür, ama benim durduğum yerden bakıldığında ne bize ne de kızarkadaşınıza yalan söylemeniz sorun olmamış, yakalanınca bu yazıyı yazarak kendinizi cezalandırmak istemiş gibi bir durum ortaya çıkmış.

Eğer sözlerim ağır geldiyse, lütfen kusura bakmayın. Burada sizin yaptığınızı yapan çok fazla insan olduğuna inanıyorum ve o yüzden de başlangıçtaki davranışınız sorun olmamakla birlikte, sonra ki davranışınız bence sorun teşkil ediyor.

Saygılar...

• Ben de açıklıyorum.

El cez Nem Webb Ab Nas As Dest Son hepsi benim puhaha

Orijinalden alıntı: alikuşcu

Ben de açıklıyorum.

Aslında @alikuşçcu benim nihahahaaaa

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Ben de açıklıyorum.

Aslında @alikuşçcu benim nihahahaaaa

Kayhan nikimi bilerek yazmadım kısaltması sakıncalı.

• senin canın sağolsun ya. on numara adamdın bu forumda.

Ben de açıklıyorum.

Hepsi benim,
    Benim hepsi

Yedin herkesi

Halkapınar, pardon Lehrer ahh yok Nünberger damlar birazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Cezeri -- 31 Ağustos 2012; 17:18:25 >

el salla @ pişmanlık

BU BİR UYARIDIR !
  • @metete evrim konularında iyi çalışıyordun derslerine..

Canın sağolsun ne diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ©hessmaste® ile chessmaster karışmış. Neommy yaşlandın sen artık sana saygım var ama el Cezire yapma bunu

limit x sonsuza giderken eşittir pişmanlık....vs...vs

©hessmaste® ile chessmaster karışmış. Neommy yaşlandın sen artık sana saygım var ama el Cezire yapma bunu

Öff AliKuşçu, ya üniforma ya da forum seç birisini artık! Tamam haklısın ama yaşla kesinlikle ilgisi yok. Yalnızca forumda " chessmaster " adlı birisinin varlığını bilmiyordum ve Metete chessmaster yazınca normal olarak " ©hessmaste® " anladım. Neyse yöneticilik oyum boşa gitmemiş en azından! 18 yaşımda olduğumu da yüzüme vurup durma, forumda 90 sanıyorlar! Bu arada hayırlı tezkereler.( bunu daha önceden deyip demediğimi hatırlamıyorum yazıcam ama yine bir kulp takar diye yazmıyorum işte! )

@Webbie;
    Buna gençlik ve aşık olmak diyoruz, zaten başka türlüsünü de yakıştıramam sevgili Metete'ye!

@Miralge;
    Darısı başınıza, bilimsel kaynaklardan ama!

• Bi konuda benmi açsam acaba eski günlerin hatrına

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.