Şimdi Ara

Pişmanlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    konuyu hemen farklı amaçlar için kullanıyosun.

Önemli olan doğru yoldan ilerlemektir.unutmayın sahte evrim adamları için yüzlerce doktora tezi hazırlandı.ne şimdi o tezler çöp oldu tabiki.

Bu arkadaşın konusunuda evrimsel kirletmeyelim, başka konuda yaz ama haber ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey karışmış...
    Konuyu açan kişinin metete olduğuna emin olduğum ana kadar takipteyim

Uzulmemin sebebini yazmama gerek kalmamis, @webbie'den farkli bir sey yazmayacaktim.

Gercekten boyle bir hareket varsa ortada ve pismanligin nedeni yalnizca bir kiz mevzusuysa, orada dogru olmayan bir seyler hala vardir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Metete'yi tanirdim, yazilarini da takip ederdim. Konuyu acan arkadasin metete olup olmadigi kesin midir bilmem, ancak oyleyse gercekten uzuldum.

Uzulmemin sebebini yazmama gerek kalmamis, @webbie'den farkli bir sey yazmayacaktim.

Gercekten boyle bir hareket varsa ortada ve pismanligin nedeni yalnizca bir kiz mevzusuysa, orada dogru olmayan bir seyler hala vardir.

Yok asıl mesele Kız bunu görsün affetsin hehehe

Bu arada Muhabbeti ne karıştırmışız ya adam pişmanlık yazmış. Biz ben buyum aslında hepsi benim. Alem bir bölüm burası...

şakası bir yana belki tek ben söylüyorum ama tek kelimeyle helal olsun zor birşey. Ayrıca hepsinde üslup farklıydı.

İyi yedik millet hadi geçmiş olsun

• hepsi bir yana aslında düşününce çokta önemi yok. Birilerini farklı fikirlerle kandırmadıysan sorun yok. Bu arada Sen birde bölüm yetkilisi adayı olmuştun. Offff Ali kuşçu duy bak neler oluyor.

benim asıl şaşırdığım chessmaster, metete ve bulantı hepsi farklı gidiydi. Açıkçası bunu fark edememek değişik bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Konuyu açan arkadaş diğer söylediği hesaplardan konuya mesaj yazarsa bence daha inandırıcı olur.Söylediği hesaplardan konuyu açan benim yazabilir..

Aslında söylediğin doğru nereden bilelim gerçekte öyle olup olmadığını. Kayzer varmı sendede böyle numaralar

Orijinalden alıntı: Pişmanlık

İyi günler herkese, bu bir pişmanlık ve yüzleşme yazısıdır.
    Ben Mehmet Tuncer, Odtü 2. sınıf bilgisayar mühendisliğinde okuyorum 21 yaşındayım, beni forumdan metete ve sonrasında bulantı hesaplarıyla tanıyorsunuz ama kullanmış olduğum diğer kullanıcı isimlerini de sıralayayım size, chessmaster, beni emretmişsiniz, özgürköle.
    Buraya yazdığım epey mesaj yazı vardır, değişik fikir paylaşımları, bitmeyen tartışmalar, yöneticiler tarafından cezalanmam sonrasında da sınırsız uzaklaştırmaların içinde oldum. Yukarda belirttiğim gibi birçok hesabım(fake) oldu. Kendimin ya da kendimin olmayan(uydurduğum) fikirlerim, düşüncelerim oldu. Burada veya nette başka bir yerde, kendim olarak yazmadığım fikirler, gerçek olmayan düşünceler ya da alınan övgüler hoşuma gidiyordu, mutlu ettiğini sanıyordum. Ancak şuan görüyorum ki bunlar tamamen o dönemki acizliğimden kaynaklanıyormuş, hepsi birer ergenlikmiş. Ve tüm bu olanların başlangıcından sonuna kadar burada yazdığımı, yazdıklarımı çok saçma şekilde kız arkadaşımdan sakladım, haberi yoktu ancak bir süre önce bir şekilde ortaya çıktı ve bunları öğrendi. Böyle bir şey yaptığım için, hayatımdaki herhangi bir şeyi uzun süre böyle en yakınımdan sakladığım için çok pişmanım. Benim her şeyimi her yönümü ne olursa olsun bilmesi gerekiyordu, ona defalarca yalan söylemediğimi söylerken gözünün içine baka baka yalan söylemeye devam ettim, gerçekten utanıyorum böyle bir şey yaptığım için. Ve yaptığım yanlışlardan dolayı onu kaybettim, şuan birlikte değiliz. Saçma sapan şekilde burada yazdığımı ve yazdıklarımı, çok sevdiğim kız arkadaşımdan sakladığım için çok üzgünüm ve özür diliyorum ondan. Ek olarak bir çok fake hesap kullandığım ve bunu da sizden sakladığım için, sizden de özür diliyorum.

Metete bulantı peşpeşe gelmişti. Biri kapandı diğeri açıldı. Farklı nicklerle anda girip aynı konularda farklı kişilermiş gibi yazmadıysan o kadar proplem etme.

Bir zaman önce kafa dinleyim diye bir ay kendimi uzaklaştırdım. Tam o sırada alkol konusu açıldı. Peder zamanında çok içerdi bu yüzden alkol konusuna girmem lazım diye düşündüm. Alkolü anormalleştirmek diye bir konuydu. S850 diye bir nick ti galiba aldığım nick. Yönetimden ceza almamıştım ve asıl nickimle giremiyordum. Fazla proplem yapmadı arkadaşlar durumu açıkladım.

Sen farklı nicklerle aynı anda girmediysen mesele yok bana göre.

Fotoğrafçılık bölümünde kavga çıkmıştı bir seferinde. Aslında hatalı olan bir yeni nick almış ve diğer nickine destek için konuya gelmiş adam doğru söylüyor demişti. İşte bu çok ayıp ki tanıdığım Metete bunu yapmaz. Yazıda kendimin olmayan düşünceler demişsin ki bu vahim. Açıklarsanız iyi olur. İnanmadığınız ya da tersini düşündüğünüz sözler söylediyseniz başka nicklerle kötü bir durm. Tabii kendinize saygı açısından.

Kız arkadaşınızın sizin fake hesablarınızdan sizi terkedeceğini sanmayın. Başka yalanlarınız var besbelli ona karşı ve bir parçası da fake olayı.

Sanırım şimdi kız arkadaşınızın burada itirafını görüp dönebileceğini sanıyor olabilirsiniz. Fake olayına kafayı takacağını sanmıyorum. Diğer yalanları düzeltmek önemli.

Şaman ceza aldığında başkalarının nickleriyle yazıyor diye ithamım oldu. Ama aynı anda değişik nicklerle girmiyor diye belirttim. Cezasını bertaraf ediyor. Bu da tam fake sayılmaz bence.

Benden yana hakkım helal olsun. Umarım barışırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Konuyu açan arkadaş diğer söylediği hesaplardan konuya mesaj yazarsa bence daha inandırıcı olur.Söylediği hesaplardan konuyu açan benim yazabilir..

Metete ile Bulantı aynı kişinindi biliyorum.
    Mehmet bir ara bunalımdaydı sanırım o zamanki yazılarını hatırlıyorum.
    Ama forumda kimseye yanlışı olmamıştır inşallah yazmaya devam eder.
    "Listen to me, Evey. This may be the most important moment of your life. Commit to it."
  • dağılın kara murat benim

Orijinalden alıntı: as74

Herşey karışmış...
    Konuyu açan kişinin metete olduğuna emin olduğum ana kadar takipteyim

Zannetmiyorum o olduğunu.

Cidden karıştı ortalık iyice.

Burada metete olduğunu iddia edenler var. Sonunda metete olarak bulantı kabul görmüş. Merak ettim metete olduğunu iddia edenlerin hepsi senin fakelerin miydi?

Burada başlıyor fake konusu.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=38480778

quote:

Orijinalden alıntı: köle

Bunların hepsi metete bence. Oyun oynuyor. Geçen gün içimde bulantı var, hatta içimde bir çok değişik kimlik var demişti. Bence Bulantı nicki güzel, ona en çok o yakışıyor. "Bulantı" sı hayat içinde daha da artacak ve ne kadar kıymetli bir nick aldığını kendisi de görecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 5 Eylül 2012; 9:00:58 >

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v
  • garip
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.