Şimdi Ara

Şüphe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gece evvel hiç kullanmadığım bu yüzden evde bıraktığım yedek telefon ben uyurken gece 01:30'da çalmaya başladı.

Telefonu kullanmadığım için yataktan kalkıp açmadım ve birkaç saniye sonra sustu.

Dün sabah kalktığımda aklıma geldi kim aramış diye baktım, kayıtlı olmayan tanımadığım bir numaraydı.

Akşam 18:00 sıralarında telefon yine çaldı, baktım aynı numara ve cevapladım.

Ben "Alo!" der demez 20'li yaşlarında erkek şahıs "Naber, hatırladın mı, dün gece gelmiştim" dedi.

"Sanırım yanlış numara aradınız" deyince pardon deyip kapattı.

Bu olaydan yaklaşık 3 saat sonra gece vakti daire zili çaldı, diafondan apartmanın kapı sesi ile daire sesi farklı olduğundan hemen delikten dışarı baktım:

20'li yaşlarda bir çıtır kapımın önünde bekliyordu:

"Kim o!?" diye seslendim ama cevap vermeden elindeki telefonu kurcalamaya devam etti.

Kapıyı araladım "Buyrun?" diye sorunca;

"Çok affedersiniz yanlış oldu" deyip gitti.

Yaşananları arkidişe anlatınca "Ben olsam şüphe ederdim, birileri seni yokluyor gibi..." dedi....

• Olaylar tamamen tesadüf olup, sen kafanda çok kuruyor da olabilirsin. Fakat yine de bu sıralar daha temkinli olup dikkat etmende yarar var.

Hırsızlık için mi yokladıklarını düşünüyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.