Yıllardır TTNET kullanırken türknete geçeyim dedim ve hayatımın en büyük hatasını yaptım. Sürekli internetim kesiliyor hızım düşüyor ve hiç bir çözüm yok. Bu sıkıntılar yaşandığında ise TTNET'in ekibi gelip çözmeye çalışıyor. türknetin hakkını yememek lazım çok güzel reklam yapıyorlar onun dışında hiç bir olayları yok. tüm istanbulda 3-5 yere verdikleri 1000mbt in reklamını yaparak milleti çekiyorlar. ![]() bu görsel TTNET kullanırken (50mbt). ![]() Bu hızlar ise türknet kullanırken (75mbt). Reklamları görüpte geçmeyi düşünen insanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum türknet pişmanlıktır. Bir sorununuz olduğunda gelen ekip zaten türktelekom. Türktelekom sorununuzu çözmediği sürece türknet hiç bişey yapmıyor şuana kadar gördüğüm kadarıyla. En kısa sürede tekrar türkneti iptal etmeyi düşünüyorum 3 ay boyunca en az 15 gün internetim komple gitti geri kalan günlerde sürekli kesinti hız düşüşü ile kullandım. Discordda arkadaşlarıma yayın bile açamıyorum artık 11mbt uploaddan nerelere düştüğünü kendiniz görebilirsiniz. Geçtiğim ilk günler uploadım hızım düşsede geri kalanı biraz daha iyiydi bir süre kullandıktan sonra bu hale geldi şuan korkudan online oyunlara bile giremiyorum. |