Şimdi Ara

Pişman değilim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yapıyorum report yiyorum ama eloda kaybediyorum ama haketmeyenler benim sayemde diamond olamıyor trde buda böyle bilinsin
  • Birde ılıcalı adlı arkadaş var capslere konu olmuş onu görürseniz çıkın adc oynarken fight başlatıyor vayne ile.Adam malphite ile jarvanın arasına q ile girdi öldü diyo ne bekliyosunuz allahım ya
  • Çok zevkli olmuştur

• Helal iyi yapmissin

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Çok zevkli olmuştur

/>

Yalvardı adam ben seni tebrik ediyorum ezmeme rağmen sen ne yazdın dedim özür diledi kendine küfretti ama nafile.
  • bronz 5 e dusmen dilegiyle bu easy kelimesini fazla buyutmuyormusun adam sana sovmemis ya hadi ondan intikamini aldin diger 3u napti onlarinda nicklerini al bence yazmamis olabilirler ama oyunuma boyle biri gelse ben bile kendimi tutamam onlardanda intikamini al bence tartismaya felan girmek icin yazmiyorum ama olanlar bunlar pisman degilsen boyle devam et bir gun senin oyunua geldigindede adam hakli. dersin beraber basede beklersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hepinet

bronz 5 e dusmen dilegiyle bu easy kelimesini fazla buyutmuyormusun adam sana sovmemis ya hadi ondan intikamini aldin diger 3u napti onlarinda nicklerini al bence yazmamis olabilirler ama oyunuma boyle biri gelse ben bile kendimi tutamam onlardanda intikamini al bence tartismaya felan girmek icin yazmiyorum ama olanlar bunlar pisman degilsen boyle devam et bir gun senin oyunua geldigindede adam hakli. dersin beraber basede beklersiniz

Ne zaman takıma gelirse afk kalırım.
  • en doğrusunu yapmışsın kardeş.
  • Bence kesinlikle iyi yapmışsın. Böyle adamlar çıkamasın lig falan. Her maç millete iyi davranıyorum ben ama hala promote olamadım bi türlü. Adalet yerini bulsun biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

quote:

bronz 5 e dusmen dilegiyle bu easy kelimesini fazla buyutmuyormusun adam sana sovmemis ya hadi ondan intikamini aldin diger 3u napti onlarinda nicklerini al bence yazmamis olabilirler ama oyunuma boyle biri gelse ben bile kendimi tutamam onlardanda intikamini al bence tartismaya felan girmek icin yazmiyorum ama olanlar bunlar pisman degilsen boyle devam et bir gun senin oyunua geldigindede adam hakli. dersin beraber basede beklersiniz

Pisman degilsen devam et kardesim diger uclunun nicklerinide almayi ihmal etme

• quote:

quote:

quote:

Maça girdiğim biri duo arkadaşımdı sorun yok dedi diğerlerine durumu anlattım bi arkadaş küfür etsede diğeri destek çıktı :)

• Olm geçen aynısını ben yaptım. Lux vardı bilerek 4 kere öldü akaliye sonra oyun gg. Direk girdim oyun baktım aynı adam geldi dedim my turn :) 4 kere öldürdüm kendimi zed e oyun gg. Pişman değilim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Maça girdiğim biri duo arkadaşımdı sorun yok dedi diğerlerine durumu anlattım bi arkadaş küfür etsede diğeri destek çıktı :)

Kardesim anlamadigim bir oyundaki easy lafini bu kadar buyutup kin yapman belki adamin morali bozuktu ve o gun kotu oynadi sonrada oyun bitince bu sacma sapan oyununa ragmen kazaninca easy yazdi ben bu oyunu eglenmek icin oynuyorum ve kimsenin birisi icin tum takimin oyununu mahvetmeye hakki yok benim 20 dakikam hayattan bir hic ugruna gidicekse ben buna karsi cikarim tabi dh prolari hic feedlemez 10-0-10 gider feedleyen olursa troller o yuzden ne desem bos neyse sana iyi trollemeler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardesim anlamadigim bir oyundaki easy lafini bu kadar buyutup kin yapman belki adamin morali bozuktu ve o gun kotu oynadi sonrada oyun bitince bu sacma sapan oyununa ragmen kazaninca easy yazdi ben bu oyunu eglenmek icin oynuyorum ve kimsenin birisi icin tum takimin oyununu mahvetmeye hakki yok benim 20 dakikam hayattan bir hic ugruna gidicekse ben buna karsi cikarim tabi dh prolari hic feedlemez 10-0-10 gider feedleyen olursa troller o yuzden ne desem bos neyse sana iyi trollemeler

Evet biz bot lane bu güne kadar sadece 1 arkadaş vardı dh den karşımıza geldiler onlara karşı kaybettik şuana kadar alabilen olmadı ciddiyim.Ben adama güzel oyundu yazıp honor verdikten sonra easy maçtı bot lane noob yazarsa sinirlenirim.

• sırf gg izi noob yazdığı için adamın oyununu baltaladın öyle mi? bence çok ayıp etmişsin. Sonuçta sen kendinle barışık olsan, ne dediğini umursamazsın bile lanede ezmişsiniz işte noob dese ne yazar. Bence ayıp yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

sırf gg izi noob yazdığı için adamın oyununu baltaladın öyle mi? bence çok ayıp etmişsin. Sonuçta sen kendinle barışık olsan, ne dediğini umursamazsın bile lanede ezmişsiniz işte noob dese ne yazar. Bence ayıp yapmışsın

Senin gibi yorum da güzel eleştiren yok bazıları sırf ezicek konuya gelen en iyi eleştiri :).Haklı olabilirsin fakat ben noob değilmiydim oynamayı bilmiyodum ona göre oyun sonu oyuna girince oynamayı unuttum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

s2 de millet hep heal alıyordu zatean adcler için .... Şuanda viable bir spell bence. Bunu anlamadığın için sen noobsun ve yaptığın şeyde insanlık değil bence

Şuan verdiği heal yetersiz bunu bilmediğin için sen noobsun yaptığım şey için pişman değilim oyunda her lanede ezdik bi hata yüzünden oyunu verdi 55.dakikada ben tebrik ettim ardından karşıda o adam gg easy noobs yazdı ve dün gece takıma geldi afk kaldım sılver 2 yede düşmüş iyi olmuş iyi.

90-345 arası veriyor heal, barrier ise 115-455.Ki heal kalıcı ama barrier ise geçici. Ve adam gg easy yazdı diye afk kalacak halim yok benim.. BÜYÜK ihtimalle şakasına yazmıştır(bende yapıyorum ) ve cidden yzmış olsada bir rankedda oyunu baseden izleyecek kadar kin tutan bir adamsan sen TRdeki o kötülediğiniz bronzlardan bile betersin...

Bence çok iyi yapmış ben olsam kaybettiğim maçta o Vayne kullanan adama GG Easy yazardım.

• Hem iyi hem kötü o suçluydu ama diğer 3 kişinin bi suçu yoktu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.