Binbaşı
20 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 39 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Beyler başlıktada söylediğim gibi pdf dosyalarını yazdıramıyorum (adobe reader ile) dosyayı adobeden mozillaya çevirince ise yazdırabiliyorum adobeyi 3 kez kaldırıp kurdum ancak halen sorunu halledemedim yaşayan varmı daha önceden veya mozilla ve adobe dışında pdfleri açabileceğim bi program varmı
Beyler haftaya salı günü bu 3 telefondan birini alıcaz kardeşime, kardeşim prefabrik ev yapımı yapan bir firmada çalışıyor, ayda 1 2 kezde ev onarım işlemlerinede gidiyor, su olayını tam bilmiyorum ancak toz olayı var su an kullandığı galaxy young hertarafı toz içinde ses çıkışları bile dolu bu sebeple toza dayanıklılığından dolayı xperia almayı düşünüyoruz ancak zenfone un f/p mevzusuda yabana atılamaz cinsten ancak toz açısından problem yaşarmıyız zenfone da onu merak ediyorum konuyu açma sebebimde bu bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler.
Merhaba beyler biz modemi alt kattaki komşuyla paylaşıyoruz.
Ortak olalım dediğim gün keşke dilimi ısıraydımda konuşmayaydım ne cs nede başka bi oyun hiçbi online oyun oynayamaz oldum.
Geçen paraya sıkışmıştım pc satıp neti kapatacaktım başka yerden tedarik edince satmadım haliyle hala açık net ama yok böyle bişey cs de en az 500 ping oluyor 4 saniye sonrada atıyor zater server buna giden neti sabit yavaş bi şekilde ayarlama şansım varmı ağdan atsam gene girecek pc yi kapatsam gene açacak.
O yüzden bunun aldığı internet hızını yavaş bir değerde sabitlemek istiyorum mümkünmüdür. (modem benim evimde zaten pcyede program vs. kurabilirim şifreyi değiştiririm oda gelir illaki ayar için o sırada yükler hallederim varmı böyle bişey nette araştırdım ama bu şekilde bişey göremedim Allah için yardım edin hayata küstüm.
Şimdiden teşekkürler.
Beyler nakit sıkışıklığından dolayı kullanmakta olduğum (oyun için aldığım) pcmi satmak zorundayım bugün bi bilgisayar tamircisine sordum 1.000 tl verdi.
Kabaca özellikleri;
8gb ram
3gb 384 bit ekran kartı (atı 7950 saphire)
fx 6300 işlemci (amd)
m5a97 re idi sanırım anakart
kasası tt nin
1 tb hdd 64 gb ssd (ikisi birlikte ama ssd tam olarak kaç gb bilmiyorum 128de olabilir birlikte olanlardan.)
sanırım ekranda 21.5'' ti

ne kadar eder sahibinden ve burdan satıcam ama ederi ne kadar eder bilmiyorum kafamda 1,750-1,900 arası bi fiyat var 2.000 tl ye ekipmanlarla satmak istiyorum.( steelseries)
bi yardımcı olun ne ben zarar edeyim nede anlamıyan birisinden fazla para almak istemem şimdiden teşekkürler.
Merhaba beyler şuanda 21 yasındayım muhasebe bürosunda çalışıyor aynı anda aöf işletme fak. okuyorum okul bitip askerliğide yapınca istanbulda çalışmak+yaşamak istiyorum.
Tek başıma yapılırmı öyle uçuk kaçık harcayıp har vurup harman savurmayan ayağını yorganına göre uzatan biriyim aynı işi yapmak istiyorum konyada yaşıyorum ve buraya göre daha iyi ücret ve hayat şartlarında yaşarım diyorum.
Birde taşınınca çevre ve sosyal hayat olayı olacak onu nasıl yapıcam hiç bilmiyorum daha önce bu şekilde taşınan deneyenlerin önerilerine ihtiyacım var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hesabımı satıyorum vakit yok oynayabileceğim bi hevesle aldım hevesimide aldım.

Edit: Hesap satıldı konu silinebilir.
Merhaba beyler yeni bir laptop almak istiyorum bütçe 3000-3250 civarlarında hem oyun hemde üniversitede kullanmak üzere (mak. müh.) laptop alacağım bütçem yüksek genelde cs:go ve bf4 oynuyorum tavsiyelerinizi alabilirmiyim? (Kendin araştırdım ancak bi türlü düzgün bir tane bulamadım)
Beyler motor konusunda aklım müthiş karışmış durumda bu sezon yeni bir motor alıcam eğer gelirse yamaha yzf250 alacağım (tabi çıkarsa)
çıkmassa eğer 600 cc almak istiyorum 4 yıldır motor sürüyorum scooter 125lik mondial mz 301 hiç 600 cc deneyimim yok o yüzden 600rr veya r1 yerine eski model suzukileri alsam hata etmiş olurmuyum?
GSX-R 600 dün bi tane gördüm oldukçada iyiydi üstelik fiyatlarıda iyi durumlarda ama servis parça durumu nasıldır bilen kullanan varmı?
Beyler nintendo olmadığı için pokemon oynayamıyorum iyi bi bilgisayarım var tarayıcı üzerinden veya kurulum yaparak oynayabileceğim bi pokemon oyunu varmı?
Beyler dns ayarlarım 8.8.8.8-8.8.4.4 torrentlere girmek için böyle yapıyorum arada bi oyunla bağlantı kesiliyor wifi ile bağlı (masaüstü) acaba aradaki mesafedenmi olabilir ancak başka oyunlarda olmuyor bu kopukluk sadece lolde.
Hakkında
Meslek: MUHASEBE
Sistem ve Tercihleri
LOL
Lee Sin
Motosiklet
Suzuki
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.852
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 4.382 (Bu ay: 88)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 256 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.