Şimdi Ara

Pişman değilim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok mu takımdaki diğer adamların hakkı ? belki diğer adamlarda son promo maçlarındaydı, yense gold oluyodu ? Sorununu çözmek için harika bi yöntem bulmuşsun, tebrik ederim.
  • Yorumlara bakmadan cevap atan tayfa.Biri arkadaşımda biri sorun değil dedi diğeri küfretsede umrumda olmadı.Vay be kendinden başka birini savunan gençler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pead

bende yapıyorum report yiyorum ama eloda kaybediyorum ama haketmeyenler benim sayemde diamond olamıyor trde buda böyle bilinsin

• quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

Yorumlara bakmadan cevap atan tayfa.Biri arkadaşımda biri sorun değil dedi diğeri küfretsede umrumda olmadı.Vay be kendinden başka birini savunan gençler.

Digeri kufretsede umurumda olmadi adam sana kufrediyor umurunda degil ama easy yazan adama kin besliyorsun bende bunu diyorum Her macin sonunda gg wp easy noob yazan birine kin besliyorsun ama kufur umurunda degil ve eglence amacli bir oyunda 20 dk bom bos beklemenin sanada zarari en az ona olan kadar kotu Yaptiginin yanlis oldugunu dusunuyorum hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ummadık taş sensin bro
  • Hll knk
  • Vayne'e heal hakkında,
    http://www.twitch.tv/jaeyoong/c/2659646
  • güzel yapmışsın 55dk süren oyuna easy yazılır mı la bronza kadar düşsün haketmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqiratli96

güzel yapmışsın 55dk süren oyuna easy yazılır mı la bronza kadar düşsün haketmiş

Tabi asmak lazım böylelerini.
  • Off. Adam ne üzülmüştür ama Biraz daha süründürsedin iyiydi
  • İşte bunlar TR yi kötü yapanlar. Taciz hakaret diye reportlarsın onu chat ban alır biter. Ama neymiş easy yazdı diye bu alınmışşş. Birdahaki maç da afk kalmışşş. Kıyamam ben sana...

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Golda cikiyo heal mi aliyo?

spell onun champ onun
  • kendi nickini yazar mısın ?
  • Ben olsam oyunu oynar,trade sırasında geri kaçar gebermesini izlerdim.Sonra cesedinin üstüne gidip /dance komutunu yazardım.

Birkaç gün önceki oyunumda 3 e 15 oynayan Zed bizim takımdaki 2 afk yüzünden oyunu kazanınca 'gg easy' demişti.

Müsait olduğum bir gün gidicem ve tüm internet cafelere girip lol oynayan 10-12 feederların hepsini dövücem.Bunu mutlaka yapıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremses

kendi nickini yazar mısın ?

Niye o vayne senmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Ben olsam oyunu oynar,trade sırasında geri kaçar gebermesini izlerdim.Sonra cesedinin üstüne gidip /dance komutunu yazardım.

Birkaç gün önceki oyunumda 3 e 15 oynayan Zed bizim takımdaki 2 afk yüzünden oyunu kazanınca 'gg easy' demişti.

Müsait olduğum bir gün gidicem ve tüm internet cafelere girip lol oynayan 10-12 feederların hepsini dövücem.Bunu mutlaka yapıcam.

Pm at gideceğin zaman beraber dövelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BestSupport -- 3 Ağustos 2013; 15:55:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

quote:

Orijinalden alıntı: keremses

kendi nickini yazar mısın ?

Niye o vayne senmisin

engelleyeyim oyundan senin gibi gereksiz bi kişiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremses -- 3 Ağustos 2013; 15:55:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Golda cikiyo heal mi aliyo?

Adamın tercihi. İstediğini alır.

Adamın tercihi ama viable olan spell var olmayan var.
  • Onun bi benzeri bana oldu; Varusla çok iyi bi oyun geçirmiştim %95 win. O sırada takımdan 2 kişi çıktı gelmediler. Tabi ki lose oldu. Karşıdaki jungler "gg easy" yazdı. Ama adama nasıl sinirlendim anlatamam. Bi oyun daha girdim. Yine karşıdaydı o adam. Ama bu sefer Vayne'dim ve takımda afk yoktu. Adamı öyle bir ezdim ki, o mutluluk paha biçilemez
  • Bende böyle bi liste var. O listedeki herhangi biri oyunuma gelirse hiçbir şey demeden düzgün şekilde oyuna başlıyorum oyun başlayınca oyundan çıkıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.