Şimdi Ara

Pişman değilim. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • west'tekiler için verbal abuse - ps: insultin.
    tr'dekiler için sözle sataşma - not: rakibi küçümseme.

"chat ban" olaylarında incelemeye alıyolar artık.

artı çok güzel yapmışsın. diğer adamların ne suçu vardı diye bi soru sorsam cevaplayamazsın ama en azından adam arifse ders almıştır diye ümit ediyorum.

ümit mi? neredeee? :D:DD:
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

quote:

s2 de millet hep heal alıyordu zatean adcler için .... Şuanda viable bir spell bence. Bunu anlamadığın için sen noobsun ve yaptığın şeyde insanlık değil bence

Şuan verdiği heal yetersiz bunu bilmediğin için sen noobsun yaptığım şey için pişman değilim oyunda her lanede ezdik bi hata yüzünden oyunu verdi 55.dakikada ben tebrik ettim ardından karşıda o adam gg easy noobs yazdı ve dün gece takıma geldi afk kaldım sılver 2 yede düşmüş iyi olmuş iyi.

90-345 arası veriyor heal, barrier ise 115-455.Ki heal kalıcı ama barrier ise geçici. Ve adam gg easy yazdı diye afk kalacak halim yok benim.. BÜYÜK ihtimalle şakasına yazmıştır(bende yapıyorum ) ve cidden yzmış olsada bir rankedda oyunu baseden izleyecek kadar kin tutan bir adamsan sen TRdeki o kötülediğiniz bronzlardan bile betersin...

üzerinde tutuştur olursa o heal hiçbir işe yaramaz. barieride iyi zamanda kullanırsan bütün absorbundan yararlanırsın

• Umarim perma...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajların tamamını okumadım henüz ama:

adama verdiğin zararı haketmiş, bende belki aynı şeyi yapabilirdim bilmiyorum AMA:
    takımdaki diğer suçsuz 2 ( sen, duon ve vayne hariç 2 kişi kaldı ) kişinin hakkı ne olacak? sonraki oyunda o suçsuz kişiler tekrar sana gelip bilerek afk mı olsun? böyle giderse belli bir süre sonra herkes afk olucak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

sırf gg izi noob yazdığı için adamın oyununu baltaladın öyle mi? bence çok ayıp etmişsin. Sonuçta sen kendinle barışık olsan, ne dediğini umursamazsın bile lanede ezmişsiniz işte noob dese ne yazar. Bence ayıp yapmışsın

Riot easy kelimesini şahsa hakaret , kişiyi küçük görme , aşağılama olarak görüp Süreli ban sebebi yaparken bence hiçte ayıp olmamış.

İlaveten onun bana Noob , Retard , haha easy , idiot vs demesine aldırış etmemem için kendimle barışık olmam değil arsız olmam gerek heralde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremses

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kendi nickini yazar mısın ?

Niye o vayne senmisin

engelleyeyim oyundan senin gibi gereksiz bi kişiyi

Üzdün qnq

lafı uzatma üzmek için söylemiyorum , nickini söyle

Adam diretiyor

2012 üyesi veletler artistik yapıyo allahım

Doğru kanka veletim ben.Forumda eski olman bende daha çok şey bildiğini göstermez

evet qnq senin kadar bilemiyoruz , gg easyi bu kadar hazmedememe afk kalma falan

Sorun o değil ben bot lanede ezdiysem ve bir tf de bir hata yaptım ve ya yaptık ve tebrik ettik o adam da buna rağmen gg easy çok kolaydı nooblar derse her gördüğüm yerde takımımda isr afk kalırım

• sen hiç kötü oynayıpta takım tarafından taşınmadın zaten diğerlerinin oyununu batırmışsın belki adam işten gelip 2 oyun atıyor rahztlamak için? Easy noob u hazmedemeyip de böyle hareketler yapacağına report eder, mute atar geçersin. Sonra türkiyede afk var diye konu açın burada

• quote:

s2 de millet hep heal alıyordu zatean adcler için .... Şuanda viable bir spell bence. Bunu anlamadığın için sen noobsun ve yaptığın şeyde insanlık değil bence

Pişman değilim.

90 saniye daha az cooldown, daha fazla defans.

Pişman değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hepinet

bronz 5 e dusmen dilegiyle bu easy kelimesini fazla buyutmuyormusun adam sana sovmemis ya hadi ondan intikamini aldin diger 3u napti onlarinda nicklerini al bence yazmamis olabilirler ama oyunuma boyle biri gelse ben bile kendimi tutamam onlardanda intikamini al bence tartismaya felan girmek icin yazmiyorum ama olanlar bunlar pisman degilsen boyle devam et bir gun senin oyunua geldigindede adam hakli. dersin beraber basede beklersiniz

Bende bi ara gıcıklığına yapıyordum taaki 1 hafta ban yiyene kadar.
  • Çok iyi yapmışsın Benimde buna benzer bir olay başıma gelmişti. Yanıma 20 Dk. da 40 CS li bir Caitlynn gelmişti sürekli atarlanıyodu Gold prom maçımdı birde.Gold olduktan sonra o adamla arkadaşı geldi benim takıma anında Karma + Clairvoyance ve Revive ikilisiyle gayet bir güzel 6 bot alarak feedlemiştim.Böyle egoist kendini birşey sanan insanlara düzenli olarak yapıyorum 4 seneye yakın oynuyorum 1 kere dahi banı bırak uyarı bile almadım True Story.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

İyi yapmışsın. Gebersin.

O değilde senin avatarların bi' güzel
  • quote:

2 gün önce arkadaşla duo girdik bot lane i her zaman ki gibi kazandık.Teemo vardı topta kha vardı karşısında sürekli alıyordu ama nasıl olduysa kha tfde penta atınca işler değişti.Laneden 1/9 çıkan vayne 55 dakikanın sonunda 9/14 oldu oyun sonu easy noobs gg felan yazdı.Dün gece takımıma geldi golda çıkmak için son maçı afk kalıyorum dedim adam ağlayacaktı baseden izledim oyunu pişman değilim allahın sopası yok.Nicki sLope adc oynayamıyor beyler heal felan alıyor görürseniz çıkın

Benimde aynisi geldi seri macindaydim yapamadim oyunu tasidim kazandik oyun sonu ks diye kufur ediyodu adam bi kac saniye sonra uyari yazisi geldi 17 mac ban fuuuuu

• Ellerine sağlık kardeşim en iyisini yapmışsın =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

sırf gg izi noob yazdığı için adamın oyununu baltaladın öyle mi? bence çok ayıp etmişsin. Sonuçta sen kendinle barışık olsan, ne dediğini umursamazsın bile lanede ezmişsiniz işte noob dese ne yazar. Bence ayıp yapmışsın

Riot easy kelimesini şahsa hakaret , kişiyi küçük görme , aşağılama olarak görüp Süreli ban sebebi yaparken bence hiçte ayıp olmamış.

İlaveten onun bana Noob , Retard , haha easy , idiot vs demesine aldırış etmemem için kendimle barışık olmam değil arsız olmam gerek heralde..

doğrudur

• bazı arkadaşlar gg easy kelimesini büyütüyorsun diyor.Riot bu konuda hassas beyler.Sırf GG easy yazdım diye 25 maç chat ban yedim (EU NORDİC EAST).Yani easy kelimesini abartmamak elde değil...
  • Benim en sevdiğim olay (TR) adam bana mal gibi salak salak oynama dedi maç sonu adam 1-7 ben 28-4 gitmiştim.Adam mal gibi oynama dediğinde 2-3 filandım.O adamı kendi lafıyla yerin dibine sokmak kadar güzel bişi yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.