Şimdi Ara

Pişman değilim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün önce arkadaşla duo girdik bot lane i her zaman ki gibi kazandık.Teemo vardı topta kha vardı karşısında sürekli alıyordu ama nasıl olduysa kha tfde penta atınca işler değişti.Laneden 1/9 çıkan vayne 55 dakikanın sonunda 9/14 oldu oyun sonu easy noobs gg felan yazdı.Dün gece takımıma geldi golda çıkmak için son maçı afk kalıyorum dedim adam ağlayacaktı baseden izledim oyunu pişman değilim allahın sopası yok.Nicki sLope adc oynayamıyor beyler heal felan alıyor görürseniz çıkın

• İyi yapmışsın. Gebersin.
  • En iyisini yapmissin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golda cikiyo heal mi aliyo?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Golda cikiyo heal mi aliyo?

Adamın tercihi. İstediğini alır.
  • Evet heal alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

quote:

Heal alan görünce noob felan diyorum belki iyi oyuncudur ama bilemiyorum fazla heal da vermiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben olmadım
    7 yıl önce açıldı
    iyi değilim
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende yapardim heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

quote:

Heal alan görünce noob felan diyorum belki iyi oyuncudur ama bilemiyorum fazla heal da vermiyor.

Ben de noob gözüyle bakıyorum ama sonuçta adamın tercihi ön yargılı olmamak lazım.
  • s2 de millet hep heal alıyordu zatean adcler için .... Şuanda viable bir spell bence. Bunu anlamadığın için sen noobsun ve yaptığın şeyde insanlık değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

s2 de millet hep heal alıyordu zatean adcler için .... Şuanda viable bir spell bence. Bunu anlamadığın için sen noobsun ve yaptığın şeyde insanlık değil bence

Şuan verdiği heal yetersiz bunu bilmediğin için sen noobsun yaptığım şey için pişman değilim oyunda her lanede ezdik bi hata yüzünden oyunu verdi 55.dakikada ben tebrik ettim ardından karşıda o adam gg easy noobs yazdı ve dün gece takıma geldi afk kaldım sılver 2 yede düşmüş iyi olmuş iyi.
  • quote:

quote:

s2 de millet hep heal alıyordu zatean adcler için .... Şuanda viable bir spell bence. Bunu anlamadığın için sen noobsun ve yaptığın şeyde insanlık değil bence

Şuan verdiği heal yetersiz bunu bilmediğin için sen noobsun yaptığım şey için pişman değilim oyunda her lanede ezdik bi hata yüzünden oyunu verdi 55.dakikada ben tebrik ettim ardından karşıda o adam gg easy noobs yazdı ve dün gece takıma geldi afk kaldım sılver 2 yede düşmüş iyi olmuş iyi.

90-345 arası veriyor heal, barrier ise 115-455.Ki heal kalıcı ama barrier ise geçici. Ve adam gg easy yazdı diye afk kalacak halim yok benim.. BÜYÜK ihtimalle şakasına yazmıştır(bende yapıyorum ) ve cidden yzmış olsada bir rankedda oyunu baseden izleyecek kadar kin tutan bir adamsan sen TRdeki o kötülediğiniz bronzlardan bile betersin...

• quote:

quote:

quote:

90-345 arası veriyor heal, barrier ise 115-455.Ki heal kalıcı ama barrier ise geçici. Ve adam gg easy yazdı diye afk kalacak halim yok benim.. BÜYÜK ihtimalle şakasına yazmıştır(bende yapıyorum ) ve cidden yzmış olsada bir rankedda oyunu baseden izleyecek kadar kin tutan bir adamsan sen TRdeki o kötülediğiniz bronzlardan bile betersin...

Ben tebrik ediyorsam adam gg easy noobs yazıp çok kolaydı lane diyip küfür ederse ben bu kini ömür boyu tutarım aga.

• quote:

quote:

geçen sezonda aynı canı basıyordu hatta bu sezon "heal" spelli bufflandı artık takım arkadaşlarına %50 az değil kendine ne kadar veriyorsan aynısını veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

quote:

geçen sezonda aynı canı basıyordu hatta bu sezon "heal" spelli bufflandı artık takım arkadaşlarına %50 az değil kendine ne kadar veriyorsan aynısını veriyor

Ben öyle biliyordum öğrenmiş oldum

• Süpersin dostum! Cidden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 3 Ağustos 2013; 10:44:23 >
  • ThePsych0 T kullanıcısına yanıt
    quote:

BÜYÜK ihtimalle şakasına yazmıştır(bende yapıyorum )

Ben bu şakaya gülen olacağını sanmıyorum. Böyle bir durumda şaka, kaka olmuş oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Süpersin dostum! Cidden...
    />

Sağol kanka
  • İyi olmuş o adama şakasına yazmıştır diyenleri anlamıyorum alıcağınız oyunu bir beyin sıkıntısı olan arkadaş yüzünden verip karşı takımdaki en kötü oyuncu gg easy yazarsa sanki siz sinir olmazsınız ben deliririm şahsen
  • Çooook iyi yapmışsın yemin ediyorum. Keşke benim oyunumda trolleyenler de denk gelse böyle. Aynısını yaparım. Bu konuyu okuyunca bile hafif bi rahatlama oldu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.