Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.379
Cevap
18
Favori
723.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turan abi geçmiş olsun,çok birşey olmamıştır umarım,sağlık olsun diyelim kaskoya mı hallettireceksin.
    quote:

Orjinalden alıntı: ONUR_345241

Okan çok geçmiş olsun.Cana geleceğine mala gelsin derler doğru bir laftır.Bende bugün tampon ve sis farını hallettim.
    quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

Okanım geçmiş olsun.çok bir hasar çıkmamıştır umarım.inan çok üzüldüm.kaskodan yaptıracaksın herhalde değilmi neyse takma kafana.cana bir şey gelmesin diyelim.büyük geçmiş olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: kanzer

Acayip kızgınım ,sarhosun birine yol verdim geçsin diye serefsiz arabanın solunu götürdü.Benim canavar serviste tampon sol çamurluk, sol far davlunbaz ve ön plastik panel değişiyor.bundan sonra bir allahın kuluna yol verirsem ne olayım

• arkadaşlar bu topicteki ilklerime devam ediyorum.perşembe kısmetse muayeneye gidiyorum ilk muayene..
  • xenonlarımı söktüm h 4 lere geçtim sarı sarı hiç hoş olmadı ama neyse muayeneden hemen sonra takıcağım inşallah.
  • Arkadaşlar bence sesimizi biraz yükseltelim, hatırlıyanınız varsa cip sürücüleri baya sesini yükseltmiş ve 80 km olan hız sınırlarına itiraz etmişlerdi,bu sayede zengin kesimin isteği kabul gördü ve ciplerinde hız sınırı binek otolarla aynı kefeye kondu.Düşünsenize 30-32 bin tlye aldığımız bu süper araclarımız kamyonet diye geçiyor ve 80 km üzerinde ceza yiyoruz. oysa adam 75 model hacı muratla gaza basıyor ve hız limiti yüksek olduğu için seni sollayıp geçiyor.canım türkiyem
  • valla bu 80 km muhabbetini ilk kez duydum ben kenarda polis aracı görünce radara yakalanmamak için 90 a sabitliyorum demek bölede olsa ceza yiyecezz haaaa bunu öğrendiğim ii oldu

• Çok ciddi bir şey değil.Sis farı çerçevesi yerinden çıktı biraz.Bugün farkettim tampona ayağımla bastırdım müthiş hassalar.
    quote:

Turan abi geçmiş olsun,çok birşey olmamıştır umarım,sağlık olsun diyelim kaskoya mı hallettireceksin.
    quote:

Okan çok geçmiş olsun.Cana geleceğine mala gelsin derler doğru bir laftır.Bende bugün tampon ve sis farını hallettim.
    quote:

Okanım geçmiş olsun.çok bir hasar çıkmamıştır umarım.inan çok üzüldüm.kaskodan yaptıracaksın herhalde değilmi neyse takma kafana.cana bir şey gelmesin diyelim.büyük geçmiş olsun.
    quote:

Acayip kızgınım ,sarhosun birine yol verdim geçsin diye serefsiz arabanın solunu götürdü.Benim canavar serviste tampon sol çamurluk, sol far davlunbaz ve ön plastik panel değişiyor.bundan sonra bir allahın kuluna yol verirsem ne olayım

• Muayene ye filmlerle gitsem bir sakıncası olurmu?
  • quote:

Öyle başka bir niyet olduğunuda düşünmemiştim zaten.
    Arkadaş yanlış anladıysa özür dilerim.
    quote:

caddydsg, Turan abi bu arkadaşımız çok değerli biri özellikle vw caddy topiclerinde ki yazılarından tanıdığımız efendi saygılı bir kişilik öyle başka niyetle biri değil yani anlıyacağın.
    quote:

Arkadaş sende vw caddy mi var yoksa bu tür araçları inceleyip birini almakmı istiyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı:

caddydsgmerhaba arkadaşlar. sizi takip ediyorum fırsat buldukça. kullanıcısı olmasamda sizlerin sayesinde extra özelliklerini öğreniyoruz ve tecrübe edinmiş oluyruz daha önceden. cümletten kazasız belasız sürüşler.

aman arkadaşlar estağfirullah. aklıma o türde bişey gelmez zaten. bizde ekim ayında caddy aldık. babam aldı daha doğrusu o zamanlar ben ingilterede kalıyordum. nisan ayında geldim. o zaman ilk kullandım ilk defa gördüm aracımızı. öncekide fiat brava elx 1.6 lık benzinli hb bir arabaydı. 2001 yılında sıfır alabilmiştik o aracı ve 2008 sonuna kadar sorunsuzca güzelce bindik. bagaj hacmi yetersiz olmaya başlayınca bu segmentten bir araç aldık o sorunda kalmadı artık.

TEPEE PREMİUM PACK; chip tuning sayfasında aracının 22bin km olduğunu yazmuşştın bende yazdım ama cvp gelmedi. iş icabı mı kullanıyorsun aracı maşallah çok kısa sürede uzun yol yapmısın.

• 8 sene aynı aracı kullandım takılı kalmamak eldemi onu o kadar yıl kullandım kesilikle hiçbir hasar görmedi.
    Bunu 1 aydır falan kullanıyorum tamponun başına gelmedik kalmadı

Turan ABİ SEN HALA KARTALDA TAKILI KALDIN FARKINDAMISIN,şöyleki bu aracın arka camı senin hava alabilmen için değil,içeri biraz hava girmesi için dolayısıyla performans alamazsın,kapat camını aç klimayı bak keyfine abi kasma kendini tadını çıkar
  • Turan abi napacan işte gülü seven dikeninede katlanırrr
  • Okan valla ne desen haklısın,memlekete gideceğim kara kara düşünmeye başladım desem ne yapabiliriz,bilgin varmı her türlü yardıma hazırım.
    quote:

Arkadaşlar bence sesimizi biraz yükseltelim, hatırlıyanınız varsa cip sürücüleri baya sesini yükseltmiş ve 80 km olan hız sınırlarına itiraz etmişlerdi,bu sayede zengin kesimin isteği kabul gördü ve ciplerinde hız sınırı binek otolarla aynı kefeye kondu.Düşünsenize 30-32 bin tlye aldığımız bu süper araclarımız kamyonet diye geçiyor ve 80 km üzerinde ceza yiyoruz. oysa adam 75 model hacı muratla gaza basıyor ve hız limiti yüksek olduğu için seni sollayıp geçiyor.canım türkiyem
  • Alican sana katılıyorum aynen haklısın bence.Turan abi tekrar geçmiş olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: Kucuk Bey

Turan abi napacan işte gülü seven dikeninede katlanırrr
  • selamlar forumu pek takip etme fırsatım olmuyor artık edebildiğim kadar cevap atmaya çalışıyorum..
    öncelikle kaza yapan abimize geçmiş olsun. benim babamda sis farı çerçevesini kırmıştı kaskomuz bozuktu ve değiştirdik 300 tl gibi bi masraf açıldı. nikelaj rengindeki parça çok pahalı..

bu arada geçen hafta aracı muayeneye götürdüm esenyurttaki istasyona. yarım saatte bitti işlemim. hafif kusurlu geçti çünkü motor numarasını bulamadı adamlar. birde far ayarlarım bozuktu. çok ta önemli bişey olmasa gerek hafif kusurlu olarak geçmesi.

birde bunu paylaşmak istiyorum, amcam oto tamircisi ve bor koymamı önerdi araca. geçen hafta onu da koydum yag cubugunun oradan boşaltıyorsunuz biraz bekleyip yarım saat çalıştırıyorsunuz aracı. bence performansta gerçektende çok farkedilir bir artış oldu. bir de aracın yagının ömrünü uzatıyormuş.
    ben denemenizi tavsiye ederim.

kazasız günler.

• Valla herkes sırayla gazetelere mail bombardımanı yaparak olayı ateşleyebiliriz diye dişünüyorum
    quote:

Okan valla ne desen haklısın,memlekete gideceğim kara kara düşünmeye başladım desem ne yapabiliriz,bilgin varmı her türlü yardıma hazırım.
    quote:

Arkadaşlar bence sesimizi biraz yükseltelim, hatırlıyanınız varsa cip sürücüleri baya sesini yükseltmiş ve 80 km olan hız sınırlarına itiraz etmişlerdi,bu sayede zengin kesimin isteği kabul gördü ve ciplerinde hız sınırı binek otolarla aynı kefeye kondu.Düşünsenize 30-32 bin tlye aldığımız bu süper araclarımız kamyonet diye geçiyor ve 80 km üzerinde ceza yiyoruz. oysa adam 75 model hacı muratla gaza basıyor ve hız limiti yüksek olduğu için seni sollayıp geçiyor.canım türkiyem

• hız sınırları konusunda hükümet bir girişimde bulundu zaten. yakında nasipse otobanlarda 120 olan hız sınırı 135 ' e ş.arası 90km olan 110km mi ne öyle bişey. ş.iiçide yoğunluğa göre tabelalarla belirtilecek ve hızı eskiye nazaran artmış yeni bir sistemle değiştirlimeye çalışılıyor.

ancak bizim segmentte de değişmesi lazım. otobanda 90km hız sınırımız var ya. 100dese araç cezayı basarlar acımadan. ama taksiler 120 ile gidebiliyorlar. ki bu hafif ticari segmentin araçları artık binek otolar kadar donanımlı konforlu ve güvenli sonuçta.
  • gökhanım hayırlısı ile atlatırsın inşallah muayeneyi.. şehirler arası yollarda 80 km hız sınırı oldugunu burda duydum wallahi:) Şu sıralar arabay az yaktırmakla o kadar çok uğraşıyorumki farkettim hızım 70'in üzerine zor çıkıyo:) ama şehir içi bile şu an 4.9 lt'deyim ortalama hedefim 4.7 ama ne yalan söyliyeyim fırtına gibi gitmeyi çok özledim, nalet olsun şu göstergedeki tüketime içimdeki rallici ruhu 80'lik dede moduna geçti:)
  • ilk muayenen hayırlı olsun.motor numarası sol tarafta bir etikette yazılı ve yan tarafa iliştirilmiş vaziyette,o etiketi göremezler diye ben o etiketi ön ızgaranın oraya bir yere koydum malum bu adamlar sarhoş edasında bakmaktalar.yağ katkı maddesine gelince ben doğru bulmuyorum çünkü yağın esasında motora gerekli bileşenler var.sadece yılda bir değiştir yeter.km ye bakılmaksızın.
    quote:

Orjinalden alıntı: alpertunuz

selamlar forumu pek takip etme fırsatım olmuyor artık edebildiğim kadar cevap atmaya çalışıyorum..
    öncelikle kaza yapan abimize geçmiş olsun. benim babamda sis farı çerçevesini kırmıştı kaskomuz bozuktu ve değiştirdik 300 tl gibi bi masraf açıldı. nikelaj rengindeki parça çok pahalı..

bu arada geçen hafta aracı muayeneye götürdüm esenyurttaki istasyona. yarım saatte bitti işlemim. hafif kusurlu geçti çünkü motor numarasını bulamadı adamlar. birde far ayarlarım bozuktu. çok ta önemli bişey olmasa gerek hafif kusurlu olarak geçmesi.

birde bunu paylaşmak istiyorum, amcam oto tamircisi ve bor koymamı önerdi araca. geçen hafta onu da koydum yag cubugunun oradan boşaltıyorsunuz biraz bekleyip yarım saat çalıştırıyorsunuz aracı. bence performansta gerçektende çok farkedilir bir artış oldu. bir de aracın yagının ömrünü uzatıyormuş.

kazasız günler.

• Mehmedim merhaba şehiriçi eyvallah geçen sene 90 km ile bir memlekete gidişim var sorma.anamdam emdiğim süt burnumdan geldi vallahi.birde klima çalışmıyormu sıcakta ben ve çocuklar piştik.çok zor bitiyor yollar,876 km vay anam vay.artık poli olmayan ve yerleşim dışı noktalarda Allah ne verdiyse yapıcağım başka yolu kalmadı ...
    quote:

Orjinalden alıntı: darkboys

gökhanım hayırlısı ile atlatırsın inşallah muayeneyi.. şehirler arası yollarda 80 km hız sınırı oldugunu burda duydum wallahi:) Şu sıralar arabay az yaktırmakla o kadar çok uğraşıyorumki farkettim hızım 70'in üzerine zor çıkıyo:) ama şehir içi bile şu an 4.9 lt'deyim ortalama hedefim 4.7 ama ne yalan söyliyeyim fırtına gibi gitmeyi çok özledim, nalet olsun şu göstergedeki tüketime içimdeki rallici ruhu 80'lik dede moduna geçti:)

• sorma kardeş.otobanda görüyorum bizim ticariler bayağı hızlı gidiyor bu nasıl olmakta bunu anlayamadım yakalanmadığı sürece mi acaba.bu arada isim neydi bir sakıncası yoksa gökhan benimki.inşallah yakında yürürlüğe girerde.
    quote:

Orjinalden alıntı: caddydsg

hız sınırları konusunda hükümet bir girişimde bulundu zaten. yakında nasipse otobanlarda 120 olan hız sınırı 135 ' e ş.arası 90km olan 110km mi ne öyle bişey. ş.iiçide yoğunluğa göre tabelalarla belirtilecek ve hızı eskiye nazaran artmış yeni bir sistemle değiştirlimeye çalışılıyor.

ancak bizim segmentte de değişmesi lazım. otobanda 90km hız sınırımız var ya. 100dese araç cezayı basarlar acımadan. ama taksiler 120 ile gidebiliyorlar. ki bu hafif ticari segmentin araçları artık binek otolar kadar donanımlı konforlu ve güvenli sonuçta.

• Bor katkısı kesinlikle harika bir ürün.
    Denedim farkını gördüm.
    Opelde motorun sesini yarıya indirdik.
    Performans artışı ve yakıt tükemide olumlu veriler elde ettim.
    Borun çalışma sistamtigini birkac yerde izlemiştim.

http://www.youtube.com/watch?v=b7IRgwx3cRs

Tepeeye koymak için ilk bakımı tamamlamayı bekliyoruz.
    Not olarak
    Çalışan motara çalkalayarak agır agır dökün kartele inmesin

quote:

Orjinalden alıntı: alpertunuz

selamlar forumu pek takip etme fırsatım olmuyor artık edebildiğim kadar cevap atmaya çalışıyorum..

kazasız günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 9 Temmuz 2009; 2:13:49 >

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.