Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.379
Cevap
18
Favori
734.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay dile kolay kazasız belasız diyelim cümleten..
    quote:

Orjinalden alıntı: eypskry

quote:

Orjinalden alıntı: [ Chery ]

tepeelerde triger kayışı mı var yoksa zincir mi arkadaşlar?

evet kayış var 180 binde degişecek 200 tl

Bizim arabada esp sanırım yok.

Fakat monitörün orda kaygan yol işaretli ve üzerinde esp yazan bir işik var?Dogal mi?

Ayrıca yol bilgisayarı ingilizce yandaki tuşa bastıkca veriler degişiyor.

Yol bilgisayarını detaylı incelemem lazım.Ne nedir hiç bilmiyorum.
  • arkadaşlar merhaba, 2 gündür denizdeydim erdekte malum hafta sonu:) mangalda güzel gitti sormayın walla.. klimayı 2 gündür açıyorum havalar 38-39 derece çok çok memnunum buz gibi demiyimde, çok güzel soğuk yapıyo kapıyı açınca yalıyo sıcak suratını... evvelsi gün mazot almaya gittim benzinliğe, neyse karttan çektirmek için içeri gittim, gelirken arabanın yanına, altından su akıtıyo hemen üçbuçuk attım eyvah bu ne şimdi tam sırası felan diye aklımdan düşün düşün düşünüyorum.. sonradan jeton düştü klima suyu:)
    Chery kardeş araban hayırlı olsun, yalnız eksi dediğin özelliklerin hiç biri bana eksi gelmiyo:) ayak numaram 41 belki ondandır:) ayrıca plastik kısımların kaliteside bence gayet çok iyi...
    yol bilgisayarı için kitapçığı oku derim en iyisi o..

Arkadaşlar ben forumdan kardeşiniz Erdi
    Aracıma kavuştum.

Babam bugun istanbul tek otodan 90 bg görüş paketli premium aracımızı kaptı geldi.
    & En çok canımı sıkan şey debriyaj pedalının benim gibi ayagı 45 numara olan kişilerde inanılmaz zorluk cıkarttıgı.Pedalın üstündeki yaya ayagım takıldı

Aracın hayırlı uğurlu olsun kardeş .Kazasız belasız sürüşler dilerim...
    -Debriyaj konusuna gelince oğlumun ayağı 41 numara o ilk başlarda biraz zorlanıyordu.Ama sonradan alıştı.Bu araba terlikle biraz zor sürülüyor bunu keşfettim tatildeyken.benim ayağım 43 numara ben hiç zorlanmadım.
    -Malzeme kalitesini pek beğenmemişsin ama bu araba ticari araba binek değil.Hafif ticariye göre güzel bir malzeme bence.
    -sende mp3 girişleri varmı?
    -aracın direksiyonunda hiçbir sorun yok rahat çok yumuşak ve rahat.
    -araç gerçekten gittiğin hızı hissttirmiyor.Kartalda 130 la gitsem uçarım diye düşünüyordum.130 bastığımda kartalda koltuklara yapışıyordum.Bununla tatile gidişte en fazla 185 km hız yaptım.180-185 civarı araba titriyor.
    -aracım jipi aratmıyor diyorsun ama ben bu arabayla nasıl köye giderim diye düşünüyorum bende
    -aracın ses sistemi gayet başarılı(birde harici ses ekipmanı çıkışı olsa (mp3 girişi) tadından yenmez).
    -arabada göz sayısı çok fazla ama kullanışsız.sadece paspasların altındaki ve el freninin ordaki kutuya birşey koyabiliyorum.torpido çok kullanışsız.
    -aracı istanbul sarıgazi tekotodanmı aldınız?

• quote:

Temenileriniz için herkeze teşekür ederim.

Bizim arabada esp sanırım yok.

Fakat monitörün orda kaygan yol işaretli ve üzerinde esp yazan bir işik var?Dogal mi?

Ayrıca yol bilgisayarı ingilizce yandaki tuşa bastıkca veriler degişiyor.

Yol bilgisayarını detaylı incelemem lazım.Ne nedir hiç bilmiyorum.

esp nin olup olmadığını öğrenmenin bir yolu daha var o ekrandaki işaret seni yanıltabilir o bendede var ama esp sistemi yok bende.
    aynaların ayarını yaptığınız bir joistik varya onun altındaki 3 tuş var o tuşların birisinde esp yazıyormu bak.
    benimkinde sadece park sensörüne ait bir tuş var orda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 11 Mayıs 2014; 16:20:01 >
    Zaten ben filmi taktırmadan önce sizlere sormuştum sıkıntı yaşatırmı film diye.sizde bana ceza yersin falan demiştiniz.bende bunu peugeot dan bir yetkiliyle birebir yüzyüze görüştüm eğer bir sorun olursa kesinlikle ben ödeyeceğim demişti yetkili.
    Ayrıca bendeki açık renk film olduğu için polislerinde pek ilgisini çekmiyor.
    Gökhan film taktıracaksan aman simsiyah falan yaptırma açık yaptır.
    Ama ne yalan söyliyeyim arabaya ayrı bir hava katıyor film
    Taktırmanı tavsiye ederim fakat koyu seçme.
    Benim filmi peugeot taktığı için ben rahatım bir şey olursa(ki olmaz) hemen görüştüğüm kişiyi ararım olayı halleder.

• Aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz...

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>

• herkese iyi günler arkadaşlar kangoo gördümde aklıma geldi yeni kangoo larda arka camlar elektrikli açılabiliyor acaba kullanışlı mı bunlar

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ''15
  • Mehmedim yarasın diyeyim ne haber.Arkadaşlar cümleten merhaba.Mehmedim gtl gelmedimi sizin oraya shelin yeni performans yakıtı diyorlar.burda mevcut depomu fulleyeceğim yakında.Su olayı klimadan doğru endişeye gerek yok.Ayrıca plastik kalitesi olarak sana katılıyorum.gayet başarılı bence ne kötülerini gördüm.beklentiler faklı tabi.
    quote:

Orjinalden alıntı: darkboys

arkadaşlar merhaba, 2 gündür denizdeydim erdekte malum hafta sonu:) mangalda güzel gitti sormayın walla.. klimayı 2 gündür açıyorum havalar 38-39 derece çok çok memnunum buz gibi demiyimde, çok güzel soğuk yapıyo kapıyı açınca yalıyo sıcak suratını... evvelsi gün mazot almaya gittim benzinliğe, neyse karttan çektirmek için içeri gittim, gelirken arabanın yanına, altından su akıtıyo hemen üçbuçuk attım eyvah bu ne şimdi tam sırası felan diye aklımdan düşün düşün düşünüyorum.. sonradan jeton düştü klima suyu:)
    Chery kardeş araban hayırlı olsun, yalnız eksi dediğin özelliklerin hiç biri bana eksi gelmiyo:) ayak numaram 41 belki ondandır:) ayrıca plastik kısımların kaliteside bence gayet çok iyi...
    yol bilgisayarı için kitapçığı oku derim en iyisi o..

• oops.sen yenisin galiba daha önce hiç görmedim seni buralarda kimsin nesin,necisin nerelisin..
    quote:

Orjinalden alıntı: ONUR_345241

Ben geldim arkadaşlar Allah muhabbetinizi arttırsın maşallah.
    Ama beni hatırlayan yok hiç.Hemen unutuldukmu

• Turan abim hoş geldin safalar getirdin.umarım sadece mola yerindeki resimlerle kalmamışsındır.ayrıca ben film yaptırmayı hiç ama hiç düşünmedim.kolluk kuvvetleri ve muayenede sorun çıksın istemiyorum.benim fijkrim bu ayrıca zaten araç siyah birde film yaptırsam zifiri bir durum olacak.açık renk tonları için dediğin doğru abi.
    quote:

Gökhan'ım film taktırmak istiyorsun vazgeçiyorsun galiba.
    Ben o kadar yol gittim hiç birinde sorun çıkmadı.Yeterki hız limiti olan büyük yollarda hız limitine uy.Uymazsan hız + filmlerden ceza yersin.
    Çevirme olduğunda hızımı azaltıyorum ve gözlüğümü çıkartıyorum ben
    Zaten ben filmi taktırmadan önce sizlere sormuştum sıkıntı yaşatırmı film diye.sizde bana ceza yersin falan demiştiniz.bende bunu peugeot dan bir yetkiliyle birebir yüzyüze görüştüm eğer bir sorun olursa kesinlikle ben ödeyeceğim demişti yetkili.
    Ayrıca bendeki açık renk film olduğu için polislerinde pek ilgisini çekmiyor.
    Gökhan film taktıracaksan aman simsiyah falan yaptırma açık yaptır.
    Ama ne yalan söyliyeyim arabaya ayrı bir hava katıyor film
    Taktırmanı tavsiye ederim fakat koyu seçme.
    Benim filmi peugeot taktığı için ben rahatım bir şey olursa(ki olmaz) hemen görüştüğüm kişiyi ararım olayı halleder.

• bencede aslan bir harika herşeyden önce çok görsel ve albenisi çok yüksek jeep gibi dersem haddimi aşmamış olurum diye düşünüyorum,haklısın abi.
    quote:

Mola verirken karşılaştığım yeni kangoo.
    İkisi arasında dış görünüşten bir karşılaştırma yaptığımda bizim dişli aslan kangoo yu yere seriyor değilmi
    Birde adam önüne onu yaptırmış sanki yakışıyor .Bari adam gibi bir şey taktır.

• YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ HAYIRLI OLSUN ARAÇLARINIZ

Yeni kangonun icini inceleme fırsatımda oldu el freni direksyon cevresi koltuklar gerçekten partnerle yarışamayacak düzeyde.

Nedense oldum olası renoya ısınamadım.
    Ne yapabiliriz bilmiyorum

Araç ile ilgili bildiginiz kısa yollar bilinmeyenler vs. varmı arkadaşlar?

Uzaktan kumandayla camların kapanması icin aracı kilitleme tuşuna uzun basın
    ŞU yeni kangoo'yu hiç sevmedim sevemedim, ne bileyim bizim tepee'ler onun yanında daha klas duruyor.. Yeni kangoo'da tek beni cezbeden arka camların'da açılır olması.. geri kalan hiç bişi hoşuma gitmedi..
  • merhaba arkadaşlar. sizi takip ediyorum fırsat buldukça. kullanıcısı olmasamda sizlerin sayesinde extra özelliklerini öğreniyoruz ve tecrübe edinmiş oluyruz daha önceden. cümletten kazasız belasız sürüşler.

Arsız güçlü olunca, Haklı suçlu olurmuş...
  • Nasıl yani açılır olması?
    Nasıl açılıyorki camlar bizimkiler gibi değilmi
    quote:

Orjinalden alıntı: darkboys

Gökhanım, bizim buralarda shell var ama bandırmanın dışında bize ters kalıyo, yani işim düşerse oralarda ve mazot azaldıysa alıyorum oda kırk yılda bir ama bi deniyeyim bende şu dediğin yakıtı..
    Haklısın gökhan film çektirmek arabaya bence hiç gereksiz, içerisi karanlık sevmiyorum öyle hele gece dahada kapkara ne anlarlar bilmem..
    ŞU yeni kangoo'yu hiç sevmedim sevemedim, ne bileyim bizim tepee'ler onun yanında daha klas duruyor.. Yeni kangoo'da tek beni cezbeden arka camların'da açılır olması.. geri kalan hiç bişi hoşuma gitmedi..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.