Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.379
Cevap
18
Favori
734.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • film senin arabaya çok yakışır ama birde başka türlü düşünüyorum.Kendimi trafik polisi olarak düşünürsem seni kesinlikle çevirirdim hem araba siyah hemde film var.
    Neyse boşver sen film falan yaptırma en iyisi.Senin araba için film riskli.
    quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

Turan abim hoş geldin safalar getirdin.umarım sadece mola yerindeki resimlerle kalmamışsındır.ayrıca ben film yaptırmayı hiç ama hiç düşünmedim.kolluk kuvvetleri ve muayenede sorun çıksın istemiyorum.benim fijkrim bu ayrıca zaten araç siyah birde film yaptırsam zifiri bir durum olacak.açık renk tonları için dediğin doğru abi.
    quote:

Orjinalden alıntı: ONUR_345241

Gökhan'ım film taktırmak istiyorsun vazgeçiyorsun galiba.
    Ben o kadar yol gittim hiç birinde sorun çıkmadı.Yeterki hız limiti olan büyük yollarda hız limitine uy.Uymazsan hız + filmlerden ceza yersin.
    Çevirme olduğunda hızımı azaltıyorum ve gözlüğümü çıkartıyorum ben
    Zaten ben filmi taktırmadan önce sizlere sormuştum sıkıntı yaşatırmı film diye.sizde bana ceza yersin falan demiştiniz.bende bunu peugeot dan bir yetkiliyle birebir yüzyüze görüştüm eğer bir sorun olursa kesinlikle ben ödeyeceğim demişti yetkili.
    Ayrıca bendeki açık renk film olduğu için polislerinde pek ilgisini çekmiyor.
    Gökhan film taktıracaksan aman simsiyah falan yaptırma açık yaptır.
    Ama ne yalan söyliyeyim arabaya ayrı bir hava katıyor film
    Taktırmanı tavsiye ederim fakat koyu seçme.
    Benim filmi peugeot taktığı için ben rahatım bir şey olursa(ki olmaz) hemen görüştüğüm kişiyi ararım olayı halleder.

• Arkadaş sende vw caddy mi var yoksa bu tür araçları inceleyip birini almakmı istiyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: caddydsg

merhaba arkadaşlar. sizi takip ediyorum fırsat buldukça. kullanıcısı olmasamda sizlerin sayesinde extra özelliklerini öğreniyoruz ve tecrübe edinmiş oluyruz daha önceden. cümletten kazasız belasız sürüşler.
  • Acayip kızgınım ,sarhosun birine yol verdim geçsin diye serefsiz arabanın solunu götürdü.Benim canavar serviste tampon sol çamurluk, sol far davlunbaz ve ön plastik panel değişiyor.bundan sonra bir allahın kuluna yol verirsem ne olayım
  • Mehmedim selam.arkadaşlar merhabalar hepinize.sana aynen katılıyorum bir arka elektrikli cam olayı başka beni cezbeden bir durum yok renoda çok şekilsiz herşeyden önce bir görsellik ön planda değil.film olayına gelince siyah renkli araçlar da pek hoş duracağını sanmıyorum kapkara olduğu aşikar görmekteyiz sokaklarda.GTL i bir dene diyorum ben ben yarın fulleyeceğim kısmetse çok uçuk kaçık şeyler beklememekle beraber bir deneyeceğiz bakalım.
    quote:

Orjinalden alıntı: darkboys

Gökhanım, bizim buralarda shell var ama bandırmanın dışında bize ters kalıyo, yani işim düşerse oralarda ve mazot azaldıysa alıyorum oda kırk yılda bir ama bi deniyeyim bende şu dediğin yakıtı..
    Haklısın gökhan film çektirmek arabaya bence hiç gereksiz, içerisi karanlık sevmiyorum öyle hele gece dahada kapkara ne anlarlar bilmem..
    ŞU yeni kangoo'yu hiç sevmedim sevemedim, ne bileyim bizim tepee'ler onun yanında daha klas duruyor.. Yeni kangoo'da tek beni cezbeden arka camların'da açılır olması.. geri kalan hiç bişi hoşuma gitmedi..

• Okanım geçmiş olsun.çok bir hasar çıkmamıştır umarım.inan çok üzüldüm.kaskodan yaptıracaksın herhalde değilmi neyse takma kafana.cana bir şey gelmesin diyelim.büyük geçmiş olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: kanzer

Acayip kızgınım ,sarhosun birine yol verdim geçsin diye serefsiz arabanın solunu götürdü.Benim canavar serviste tampon sol çamurluk, sol far davlunbaz ve ön plastik panel değişiyor.bundan sonra bir allahın kuluna yol verirsem ne olayım

Orjinalden alıntı: [ Chery ]

Kango vs Tepee
    Hakikaten daglar kadar fark var.

Yeni kangonun icini inceleme fırsatımda oldu el freni direksyon cevresi koltuklar gerçekten partnerle yarışamayacak düzeyde.

Nedense oldum olası renoya ısınamadım.

Babam sustalı uzaktan kumandalı anahtarı kaptı.
    Bana manuel kalem gibi anahtar kaldı
    Ne yapabiliriz bilmiyorum

Araç ile ilgili bildiginiz kısa yollar bilinmeyenler vs. varmı arkadaşlar?

Uzaktan kumandayla camların kapanması icin aracı kilitleme tuşuna uzun basın

• sana da merhabalar hoşgeldin öncelikle ara ara böyle ziyaret et bu bize onur verir.şimdi ismini görünce aklıma sayfalara koyduğum resimler geldi.sen demiştin bu bizim premium pack tepee her yer resim oldu,onun aracını bırak topicte artık sokakta bile tanırız.sağol varol sağlıcakla kal.
    quote:

Orjinalden alıntı: caddydsg

merhaba arkadaşlar. sizi takip ediyorum fırsat buldukça. kullanıcısı olmasamda sizlerin sayesinde extra özelliklerini öğreniyoruz ve tecrübe edinmiş oluyruz daha önceden. cümletten kazasız belasız sürüşler.
  • Turan abi bildiğin elektrikli cam yani.arklalarda fakat bu paketlerle araç 35 leri buluyordu o tarih.birde adac.de adlı sitede bir geyik testi var o testte kangonun halini gören babam bu araca kredi vermedi ve eledi.o görüntüleri seyretmeni isterim bana hak vereceksin.testte berlingo ve caddy de var.
    quote:

Nasıl yani açılır olması?
    Nasıl açılıyorki camlar bizimkiler gibi değilmi
    quote:

Gökhanım, bizim buralarda shell var ama bandırmanın dışında bize ters kalıyo, yani işim düşerse oralarda ve mazot azaldıysa alıyorum oda kırk yılda bir ama bi deniyeyim bende şu dediğin yakıtı..
    Haklısın gökhan film çektirmek arabaya bence hiç gereksiz, içerisi karanlık sevmiyorum öyle hele gece dahada kapkara ne anlarlar bilmem..
    ŞU yeni kangoo'yu hiç sevmedim sevemedim, ne bileyim bizim tepee'ler onun yanında daha klas duruyor.. Yeni kangoo'da tek beni cezbeden arka camların'da açılır olması.. geri kalan hiç bişi hoşuma gitmedi..

• caddydsg, Turan abi bu arkadaşımız çok değerli biri özellikle vw caddy topiclerinde ki yazılarından tanıdığımız efendi saygılı bir kişilik öyle başka niyetle biri değil yani anlıyacağın.
    quote:

Arkadaş sende vw caddy mi var yoksa bu tür araçları inceleyip birini almakmı istiyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı:

caddydsgmerhaba arkadaşlar. sizi takip ediyorum fırsat buldukça. kullanıcısı olmasamda sizlerin sayesinde extra özelliklerini öğreniyoruz ve tecrübe edinmiş oluyruz daha önceden. cümletten kazasız belasız sürüşler.

Okanım geçmiş olsun.çok bir hasar çıkmamıştır umarım.inan çok üzüldüm.kaskodan yaptıracaksın herhalde değilmi neyse takma kafana.cana bir şey gelmesin diyelim.büyük geçmiş olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: kanzer

Acayip kızgınım ,sarhosun birine yol verdim geçsin diye serefsiz arabanın solunu götürdü.Benim canavar serviste tampon sol çamurluk, sol far davlunbaz ve ön plastik panel değişiyor.bundan sonra bir allahın kuluna yol verirsem ne olayım

• Aracı aldığın bayiye gidip yaptırabiliyorsun o kumandalı anahtarın kopyasını hemde camları falanda kapatabiliyor.
    quote:

Erdi bir yolu var aslında babandan anahtarı al.git bir anahtarcıya aynısını yapmaktalar cam açarmı bilemem ama.kapıları uzaktan açabilirsin.
    quote:

Babam sustalı uzaktan kumandalı anahtarı kaptı.
    Bana manuel kalem gibi anahtar kaldı
    Ne yapabiliriz bilmiyorum

Araç ile ilgili bildiginiz kısa yollar bilinmeyenler vs. varmı arkadaşlar?

Uzaktan kumandayla camların kapanması icin aracı kilitleme tuşuna uzun basın

• Arka camların elektrikli falan olması cezbedici bir özellik.Oğlum duymasın.Çünkü arkada oturduğunda doğru düzgün hava gelmiyor o camlardan.
    quote:

Turan abi bildiğin elektrikli cam yani.arklalarda fakat bu paketlerle araç 35 leri buluyordu o tarih.birde adac.de adlı sitede bir geyik testi var o testte kangonun halini gören babam bu araca kredi vermedi ve eledi.o görüntüleri seyretmeni isterim bana hak vereceksin.testte berlingo ve caddy de var.
    quote:

quote:

• Öyle başka bir niyet olduğunuda düşünmemiştim zaten.
    Arkadaş yanlış anladıysa özür dilerim.
    quote:

caddydsg, Turan abi bu arkadaşımız çok değerli biri özellikle vw caddy topiclerinde ki yazılarından tanıdığımız efendi saygılı bir kişilik öyle başka niyetle biri değil yani anlıyacağın.
    quote:

Arkadaş sende vw caddy mi var yoksa bu tür araçları inceleyip birini almakmı istiyorsun.
    quote:

Orjinalden alıntı:

caddydsgmerhaba arkadaşlar. sizi takip ediyorum fırsat buldukça. kullanıcısı olmasamda sizlerin sayesinde extra özelliklerini öğreniyoruz ve tecrübe edinmiş oluyruz daha önceden. cümletten kazasız belasız sürüşler.

• FORUMDA ESKİ CANLILIK YOK.
    RASİM HOCAM NERELERDESİN.
    Sizce gidebilirmiyim? İst. da bile böyle oluyorsa köyde neler olur düşünemiyorum.
    Bundan öncede tatile gittiğim Balıkesir'de tatil köyünün otoparkına çekerken kaldırıma fazla girmişim.Ertesi gün arabayı çıkardım ordan.Çıkartırken acı bir yırtılma sesi vardı arabadan indim arabanın altına baktım.Tamponun arabanın altında kalan kısmı kısa ve dik bir şekilde yırtılmış sanki bıçak yırtılmış gibiydi.
    Zaten arabanın tampon talihsizliği tırda indirildiğinden beri var.
    Arabayı aldığıma pişmanım şu an.Tampon çok canımı sıktı.

3 sekme var

1.sekme anlık tüketimizi gösteriyor fakat genelde" - " şu işareti versede bazen veri gösteriyor.
    Veriler ekrandan bir kac saniye sonra kayboluyor.
    Hemen karşıda bayrak var o ne işe yarıyor bilmiyorum.
    Neyse
    Şimdi klavuz karıştırma zamanı sanırm.
  • Turan abi ben sana ne diyeyim bilmemki geçmiş olsun öncelikle yalnız tamponu takıp yarmışsın,hala kartal tamponu deyip durmaktasın.hata sende arkadaş bu plastik parça o kadar yaklaşırsan yarılır tabi.abi bence kartalı unut ben temprayı çoktan unuttum.çok dikkat etmelisin.ben aracı kullanırken kaldırımlara çok yaklaşmıyorum.altı ve kapılar sürtünmesin ve vurmasın diye hatta kapıları kendim açıp kapatmaktayım,kontrol bende,sen kaldırıma yaklaş altını sıkıştır geri gelirken tampon patlasın sonra bu aracı aldığına pişman ol neyse sağlık olsun daha dikkatli ol.
    quote:

Ama şunun farkına vardım KARTAL'ın tamponu buna 5 basar.
    Tampon iştahımı hevesimi kaçırdı arabada.
    Ben bu arabayla köye gidebilirmiyim diye ciddi ciddi düşünüyorum bazen.
    Sizce gidebilirmiyim? İst. da bile böyle oluyorsa köyde neler olur düşünemiyorum.
    Bundan öncede tatile gittiğim Balıkesir'de tatil köyünün otoparkına çekerken kaldırıma fazla girmişim.Ertesi gün arabayı çıkardım ordan.Çıkartırken acı bir yırtılma sesi vardı arabadan indim arabanın altına baktım.Tamponun arabanın altında kalan kısmı kısa ve dik bir şekilde yırtılmış sanki bıçak yırtılmış gibiydi.
    Zaten arabanın tampon talihsizliği tırda indirildiğinden beri var.
    Arabayı aldığıma pişmanım şu an.Tampon çok canımı sıktı.

• Turan abi boş ver Rasim abiyi o şimdi alemlerdedir.almış rakıyı manzaraya karşı felekten bir gece daha çalmaktadır.inbükü orman kampında.
    quote:

FORUMDA ESKİ CANLILIK YOK.
    RASİM HOCAM NERELERDESİN.

• Turan ABİ SEN HALA KARTALDA TAKILI KALDIN FARKINDAMISIN,şöyleki bu aracın arka camı senin hava alabilmen için değil,içeri biraz hava girmesi için dolayısıyla performans alamazsın,kapat camını aç klimayı bak keyfine abi kasma kendini tadını çıkar
    quote:

Arka camların elektrikli falan olması cezbedici bir özellik.Oğlum duymasın.Çünkü arkada oturduğunda doğru düzgün hava gelmiyor o camlardan.
    quote:

Turan abi bildiğin elektrikli cam yani.arklalarda fakat bu paketlerle araç 35 leri buluyordu o tarih.birde adac.de adlı sitede bir geyik testi var o testte kangonun halini gören babam bu araca kredi vermedi ve eledi.o görüntüleri seyretmeni isterim bana hak vereceksin.testte berlingo ve caddy de var.
    quote:

quote:

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.