Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.379
Cevap
18
Favori
734.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sakınan göze çöp batar deyimi varya abi tam sana göre oldu.
    Orjinalden alıntı: ONUR_345241

8 sene aynı aracı kullandım takılı kalmamak eldemi onu o kadar yıl kullandım kesilikle hiçbir hasar görmedi.
    Bunu 1 aydır falan kullanıyorum tamponun başına gelmedik kalmadı
    Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

Turan ABİ SEN HALA KARTALDA TAKILI KALDIN FARKINDAMISIN,şöyleki bu aracın arka camı senin hava alabilmen için değil,içeri biraz hava girmesi için dolayısıyla performans alamazsın,kapat camını aç klimayı bak keyfine abi kasma kendini tadını çıkar

Orjinalden alıntı: K.MARX

Bor katkısı kesinlikle harika bir ürün.
    Denedim farkını gördüm.
    Opelde motorun sesini yarıya indirdik.
    Performans artışı ve yakıt tükemide olumlu veriler elde ettim.
    Borun çalışma sistamtigini birkac yerde izlemiştim.

http://www.youtube.com/watch?v=b7IRgwx3cRs

Tepeeye koymak için ilk bakımı tamamlamayı bekliyoruz.
    Not olarak
    Çalışan motara çalkalayarak agır agır dökün kartele inmesin

quote:

Orjinalden alıntı: alpertunuz

selamlar forumu pek takip etme fırsatım olmuyor artık edebildiğim kadar cevap atmaya çalışıyorum..
    öncelikle kaza yapan abimize geçmiş olsun. benim babamda sis farı çerçevesini kırmıştı kaskomuz bozuktu ve değiştirdik 300 tl gibi bi masraf açıldı. nikelaj rengindeki parça çok pahalı..

bu arada geçen hafta aracı muayeneye götürdüm esenyurttaki istasyona. yarım saatte bitti işlemim. hafif kusurlu geçti çünkü motor numarasını bulamadı adamlar. birde far ayarlarım bozuktu. çok ta önemli bişey olmasa gerek hafif kusurlu olarak geçmesi.

birde bunu paylaşmak istiyorum, amcam oto tamircisi ve bor koymamı önerdi araca. geçen hafta onu da koydum yag cubugunun oradan boşaltıyorsunuz biraz bekleyip yarım saat çalıştırıyorsunuz aracı. bence performansta gerçektende çok farkedilir bir artış oldu. bir de aracın yagının ömrünü uzatıyormuş.
    ben denemenizi tavsiye ederim.

kazasız günler.

• selam arkadaşlar, yeni katılan biriyim, 110 hp ile 90 hp arasında seçim yapmak istiyorum.Kullanan arkadaşlardan yardım talep ediyorum,saygılarımla
  • eğer ful paketli premiumpack alacaksan 90 lıklarda yok.sadece premium var.110 luklarda premium pack versiyonu mevcut.esp,hız sabitleyici.dijital çift yönlü klima ve bir çok paket.ben 90 lık kullanıyorum gayet seri ve atik 210 tork üretiyor.gayet başarılı.110 luklarda değişken geometrili turbo var 90 a göre 90 da normal turbo mevcut.ve 240 tork başka değişik bir durumu yok,imkanın varsa 110 luk premium pack güvenlik paketi almanı tavsiye edrim.maddi açıdan sıkıntı vermeyecekse tabi.yoksa 90 lık çok harika ve işini fazlasıyla görür.bir test sürüşü yaparsan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.
    quote:

Orjinalden alıntı: cluwa

selam arkadaşlar, yeni katılan biriyim, 110 hp ile 90 hp arasında seçim yapmak istiyorum.Kullanan arkadaşlardan yardım talep ediyorum,saygılarımla

• quote:

sorma kardeş.otobanda görüyorum bizim ticariler bayağı hızlı gidiyor bu nasıl olmakta bunu anlayamadım yakalanmadığı sürece mi acaba.bu arada isim neydi bir sakıncası yoksa gökhan benimki.inşallah yakında yürürlüğe girerde.
    quote:

Orjinalden alıntı: caddydsg

hız sınırları konusunda hükümet bir girişimde bulundu zaten. yakında nasipse otobanlarda 120 olan hız sınırı 135 ' e ş.arası 90km olan 110km mi ne öyle bişey. ş.iiçide yoğunluğa göre tabelalarla belirtilecek ve hızı eskiye nazaran artmış yeni bir sistemle değiştirlimeye çalışılıyor.

ancak bizim segmentte de değişmesi lazım. otobanda 90km hız sınırımız var ya. 100dese araç cezayı basarlar acımadan. ama taksiler 120 ile gidebiliyorlar. ki bu hafif ticari segmentin araçları artık binek otolar kadar donanımlı konforlu ve güvenli sonuçta.

Adım taner, yaş 25. memnun oldum gökhan hocam.

otobanda kimi zaman bende biraz hızlı gidiyorum. polis görmediği sürece. şimdi çok salakça bişey oluyor. hadi diyorum kurallara uyalım alıyorum otobanda kendimi sağa sol şerit taksilerin ok. sonra ilerlerken bir kamyon sürüsüne denk geliyorum adamlar 50-60 ile zor gidiyorlar. e sollasam bir tane değil ki sola cıkınca mecbur dokanmak zorunda kalıyorum gaza. panelvan olanlar yani ticari amaç için kullananlar ok de bizim araçlarımız camlı combi. bizim hız sınırlarımız binek araçlar gibi olmalı diye düşünüyorum ben. inşallah en kısa zamanda bir çözüm gelir buna, zira bizim segmentte her markanın araçları bineklerden iyi oldu ve talepte o derece artıyor.

Arsız güçlü olunca, Haklı suçlu olurmuş...

• quote:

Erdi merhaba yeni bir motor için ben böyle ürünleri kullanmak istemiyorum.eski temprama habire kullanıyordum fakat bu sefer durum farklı bence.tercih meselesi tabi.
    quote:

Orjinalden alıntı: K.MARX

Bor katkısı kesinlikle harika bir ürün.
    Denedim farkını gördüm.
    Opelde motorun sesini yarıya indirdik.
    Performans artışı ve yakıt tükemide olumlu veriler elde ettim.
    Borun çalışma sistamtigini birkac yerde izlemiştim.

http://www.youtube.com/watch?v=b7IRgwx3cRs

Tepeeye koymak için ilk bakımı tamamlamayı bekliyoruz.
    Not olarak
    Çalışan motara çalkalayarak agır agır dökün kartele inmesin

quote:

Orjinalden alıntı: alpertunuz

selamlar forumu pek takip etme fırsatım olmuyor artık edebildiğim kadar cevap atmaya çalışıyorum..
    öncelikle kaza yapan abimize geçmiş olsun. benim babamda sis farı çerçevesini kırmıştı kaskomuz bozuktu ve değiştirdik 300 tl gibi bi masraf açıldı. nikelaj rengindeki parça çok pahalı..

bu arada geçen hafta aracı muayeneye götürdüm esenyurttaki istasyona. yarım saatte bitti işlemim. hafif kusurlu geçti çünkü motor numarasını bulamadı adamlar. birde far ayarlarım bozuktu. çok ta önemli bişey olmasa gerek hafif kusurlu olarak geçmesi.

birde bunu paylaşmak istiyorum, amcam oto tamircisi ve bor koymamı önerdi araca. geçen hafta onu da koydum yag cubugunun oradan boşaltıyorsunuz biraz bekleyip yarım saat çalıştırıyorsunuz aracı. bence performansta gerçektende çok farkedilir bir artış oldu. bir de aracın yagının ömrünü uzatıyormuş.
    ben denemenizi tavsiye ederim.

kazasız günler.

bu konuda sana hak veriyorum. düne kadar bende kesin koyarım diyordum ama vazgeçtim. şu mantıkla düşündüm; şimdi araçlarımız için kullanamacağımız bir yağ var ve değerleri belli. yoğunluğu belli. sonradan yoğunluğu daha fazla olab bir yağ eklememiz durumunda belli süre çalışması sonucunda boşlukları(aşınmaları)artacaktır.

km si yüksek araçlarda daha fazla verim alındığı aşikar. buradanda düşünürsek km yüksek araçta küçük ve büyük yaslanma yüzeylerindeki boşluklar az km yapmışına göre daha fazladır. bu araçta biraz daha rahat çalışma ve daha iyi performans almak için o boşlukların mümkün derecede kapatılması lazımdır ki bor burada bu işi yapabilir. buradanda bor yağının yoğunluğunun biraz fazla olabileceğini düşündüm ve km henüz 60bin olmayan bir araçta kullanmamayı uygun gördüm. 150bin km nin üzerine çıkarsam silindir kaçak testlerinden sonra belki denerim diyorum şimdi.

Arsız güçlü olunca, Haklı suçlu olurmuş...

• Bu bor konusu ilgimi çekti, ama yeni araçlara gereksiz gibi duruyor.. Doksan model şahine gider ama bize uymaz:)

Alican sana katılıyorum aynen haklısın bence.Turan abi tekrar geçmiş olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: Kucuk Bey

Turan abi napacan işte gülü seven dikeninede katlanırrr

• herkese gönül dolusu selam ve saygılar arkadaşlar bizim aslan berlingo dün satıldı bi polis arkadaş bitlisten geldi aldı hayrını görsün kazasız belasız kullansın inş ama adam arabaya hasta oldu arkasına bakmadan aldı gitti arabayıben yine bir berlingocu genç olarak burdayım zaten yine alacağımız araba berlingo yada tepee alabiliriz herkese iyi günler iyi çalışmalar bu arada artık toyotayı kullanıyoruz arabayı sürünce kendimi yerde oturuyo gibi hissediorum bizim aslandan sonra

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ''15

• 90 hp de size yeter fakat 90 hp liklerde premium versiyonu donanımlara sahip.
    Rahatınıza düşkün biriyseniz emniyet paketli, park sensörlü bir 110 hp alın.
    Bu sizin ilk arabanızmı olacak?
    Daha önce arabanız oldumu olduysa neydi?
    quote:

selam arkadaşlar, yeni katılan biriyim, 110 hp ile 90 hp arasında seçim yapmak istiyorum.Kullanan arkadaşlardan yardım talep ediyorum,saygılarımla

quote:

Orjinalden alıntı: Kucuk Bey

herkese gönül dolusu selam ve saygılar arkadaşlar bizim aslan berlingo dün satıldı bi polis arkadaş bitlisten geldi aldı hayrını görsün kazasız belasız kullansın inş ama adam arabaya hasta oldu arkasına bakmadan aldı gitti arabayıben yine bir berlingocu genç olarak burdayım zaten yine alacağımız araba berlingo yada tepee alabiliriz herkese iyi günler iyi çalışmalar bu arada artık toyotayı kullanıyoruz arabayı sürünce kendimi yerde oturuyo gibi hissediorum bizim aslandan sonra

• quote:

Orjinalden alıntı: kanzer

Acayip kızgınım ,sarhosun birine yol verdim geçsin diye serefsiz arabanın solunu götürdü.Benim canavar serviste tampon sol çamurluk, sol far davlunbaz ve ön plastik panel değişiyor.bundan sonra bir allahın kuluna yol verirsem ne olayım

Okan geçmiş olsun. Üzüldüm ama, sana bir şey olmaması sevindirici. Bodrum'da dikkatli olacaksın. Dediğin gibi ortalık sarhoş kaynıyor.

FORUMDA ESKİ CANLILIK YOK.
    RASİM HOCAM NERELERDESİN.

Malum herkez tatilde Turan. Hele ben, tam tatildeyim.
    Şimdi ara ara foruma girebiliyorum. Pazartesinden sonra kesin bir orman yaşamı başlıyor ancak ağustos sonu gibi gelirim buralara.

Orjinalden alıntı: rayen

quote:

FORUMDA ESKİ CANLILIK YOK.
    RASİM HOCAM NERELERDESİN.

Malum herkez tatilde Turan. Hele ben, tam tatildeyim.
    Şimdi ara ara foruma girebiliyorum. Pazartesinden sonra kesin bir orman yaşamı başlıyor ancak ağustos sonu gibi gelirim buralara.

Muayene ye filmlerle gitsem bir sakıncası olurmu?

muayenye filmle gitseniz sadece hafif kusurlu olarak geçiceksiniz bu da bi sorun çıkartmıyor ruhsata muayenesi yapıldı yazıyor. sana hafif kusurlu olarak bir rapor hazırlıyorlar. zaten mutlaka motor numaranızı bulamıcaklar motorun üzerine çakılmış olarak o yüzden herşekilde hafif kusurlu olarak geçiceksiniz.

benm çok fazla bilgim yok fakat amcam tamirci ve bana kısaca anlayacagım dilden anlattı. bu katkıyı ilk koydugunuzda yağ cubugunun oradan dolduruyorsunuz. 4 defa 10.000 km daha koyuyorsunuz fakat ikincisini yağ kapagının oradan boşaltıyorsunuz ve 80.000 km daha koymanıza gerek kalmıyormuş.pistonların sürtünmesini azaltıyormuş ve motor yagının daha uzun süreli işlev yapmasına yarıyormuş. zaten biz her 10.000 km de bakımlarını eksiksiz olarak tamamlıyoruz fakat sonuçta bu da iyi bir durum..

saygılar..

• Sayın ,Binbaşı arkadaşım, ilginize teşekkür ederim.Bugun 90 lık olanı okeyledim.Yalnız renk seçenegim yoktu,SAHRA GRİ almak zorunda kaldım
    Premium Pack -110 hp-Çelik gri-Çelik Jant-Paçalık-Ön bariyer-Arka bariyer-Yağmurluk
  • hayırlısı olsun iyi bir seçim olmuş.adım gökhan bu arada yaş 35 saygılarımla.
    quote:

Sayın ,Binbaşı arkadaşım, ilginize teşekkür ederim.Bugun 90 lık olanı okeyledim.Yalnız renk seçenegim yoktu,SAHRA GRİ almak zorunda kaldım
  • Hemşerim ne soruymuş be,arkadaşlar yazmış,birde ben anlatayım.hafif kusurlu diye geçiyor.polis çevirme yaparsa,115 tl cezası var.3 defa aynı cezayı yersende aracı bağlıyorlar,artık gerisi sana kalmış.
    quote:

SORUM ARADA KAYNADI GALİBA HALA CEVAP VEREN YOK
    quote:

Muayene ye filmlerle gitsem bir sakıncası olurmu?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.