Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.379
Cevap
18
Favori
734.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turan abi 21 temmuz 5 ağustos arası Orduda buluşuyormuyuz şimdi ne diyorsun karadeniz tepee lerini bağrına bassın..
    quote:

Orjinalden alıntı: ONUR_345241

Ağustos'un başındada ben burda yokum.
    İyi tatiller Rasim hocam.
    quote:

Orjinalden alıntı: rayen

quote:

FORUMDA ESKİ CANLILIK YOK.
    RASİM HOCAM NERELERDESİN.

Malum herkez tatilde Turan. Hele ben, tam tatildeyim.
    Şimdi ara ara foruma girebiliyorum. Pazartesinden sonra kesin bir orman yaşamı başlıyor ancak ağustos sonu gibi gelirim buralara.

• Rasim herkes tatilde derken bir sen tatildesin arkadaş yok daha bir tatilci arkadaşımız,oh ne rahat valla yarasın abim güle güle git yap tatilini bekliyoruz mekana sağlıcakla kal.
    quote:

quote:

Şimdi ara ara foruma girebiliyorum. Pazartesinden sonra kesin bir orman yaşamı başlıyor ancak ağustos sonu gibi gelirim buralara.

• Alican sağlık olsun inşallah seni tepee ci olarak bu mekanlarda görürüz.
    quote:

Orjinalden alıntı: Kucuk Bey

herkese gönül dolusu selam ve saygılar arkadaşlar bizim aslan berlingo dün satıldı bi polis arkadaş bitlisten geldi aldı hayrını görsün kazasız belasız kullansın inş ama adam arabaya hasta oldu arkasına bakmadan aldı gitti arabayıben yine bir berlingocu genç olarak burdayım zaten yine alacağımız araba berlingo yada tepee alabiliriz herkese iyi günler iyi çalışmalar bu arada artık toyotayı kullanıyoruz arabayı sürünce kendimi yerde oturuyo gibi hissediorum bizim aslandan sonra

• Mehmedim selam ben de bu konuda senin gibi düşünüyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: darkboys

Bu bor konusu ilgimi çekti, ama yeni araçlara gereksiz gibi duruyor.. Doksan model şahine gider ama bize uymaz:)
  • Taner merhaba haklısın hemde sonuna kadar bu gün çatalcaya gittim sağ şerit hep kamyon adam 50 ile gidiyor yada gidemiyor.sola geçmekten başka şansım yoktu.bende hep nizami kullanmaya çalışıyorum.bu gün denemeler yaptım 80 km sabitledim açtım hız sabitleyicimi biraz zor gibi gözüksede keyifli oluyor.iyi bir yolculuk yaptım.şu anki km değerleri itibariyle katkı maddeleri ne olan tavrım olumsuz yönde benimde 103 binde tempram vardı ona hep katmaktaydım bayağıda fark ettiriyordu.
  • Arkadaşlar ilk olmaya devam ediyorum,pardon bazı ilkler hep Rasim abiye özgü olsada idare ediyoruz.bu gün muayeneden geçtim hemde kusursuz bir şekilde ne kadar mutlu olduğumu anlatamam aracımı hep nizami tutmamın meyveleri diyelim,görevli kaputu açtı prıl pırıl bir motor simsiyah parlıyor abi bu araçtan memnunmusun ne kadara aldın dedi bende anlattım ve çok hoş ve keyif verdiğini ayrıca Türkiyedeki 60 adet araçtan bir tanesi olduğunu söylediğimde yandaki arkadaşı beni tiye almaya çalışsada,onu alt etmem çok zor olmadı,vay be demek öyle imiş oldu.
  • Bir arkadaşım güç güçtür dedi,sonra değiştirme şansın olmaz iyi karar ver dedi.Sizlere soruyorum 110 luk 34500 tl 90 lık 31600 tl yorumlarınız nasıldır.Saygılarımla
    Premium Pack -110 hp-Çelik gri-Çelik Jant-Paçalık-Ön bariyer-Arka bariyer-Yağmurluk
  • bak şimdi söyle anlatayım ben aracımı alırken 25 bin liralık bir bütçe ile çıkmıştım yola 90 lık bana uygun düşüyordu esneme payım yoktu anlayacağın.birde yanlış inanış beygir gücü çok olan araç çok yakar diye bu tamamıyla yanlış bilhakis güçlü olan araç daha az yakar.110 hp örneği senin 110 luk için paran müsaitse bence 110 luk al.güç güç tür doğru.ve hatta şunuda söyleyeyeyim tecrübelerimden.premium pack versiyon,güvenlik paketi olan esp.hill holder.asr gibi bir paket mevcut bu paketi de içersin.90 lıklarda bu artık üretilmiyor.sadece premium var.digital çit yönlü klima,hız sabitleyici ve daha neler neler anlatamam.sonuçta senin 110 luk araç alacak paran varsa güvenlik paketi olan bir premium pack versiyonu sipariş ver.hayırlısıyla
    quote:

Orjinalden alıntı: cluwa

Bir arkadaşım güç güçtür dedi,sonra değiştirme şansın olmaz iyi karar ver dedi.Sizlere soruyorum 110 luk 34500 tl 90 lık 31600 tl yorumlarınız nasıldır.Saygılarımla

• bana pm den veya cepten ulaşabilirsin.0533 232 34 27. 24 saat açık yardımcı olmaya çalışırım
  • arkadaşlar önce bir teşekkür etmek istiyorum kimemi tabiki PEUGEOT mühendislerine bu gün Çatalcaya kadar gittim.hadımköyü geçince hız sabitleyiciyi açtım çektim ayağımı gazdan ayaklarım dinlendi.klima püfür püfür.harici ses çıkışına bağladığım 4 gb lık diskteki şarkılar bana yarenlik etti.tektim Allahtan sohbet muhabbet soğuk gazlı içecekler harika gidebilirdi,meyve suyu gazoz gibi.sonra ailemi aldım.ikitelli ye gittik hava malum sıcaktı önce çok konfor ve keyif aldık diyebilirim.sonra yağmur yağdı sağnak bir başka güzel,işte mutluluğun tarifi tekrar teşekkürler PEUGEOT YÜREĞİ aslan gibi..
  • arkadaşlar muayeneden yeni geçmiş biri olarak.motor numarasını bulamıyorlar diye bir durum söz konusu değil.bu numara bir etikette ve bu etiket solda triger kayışının orda yapışık vaziyette ben bu çıkartmayı aldım öne gözüken bir yere yapıştırdım fakat tahrip olabilecek boyutta şimdi pvc kaplatıp birkaç tane yapıcağım fotokopi çekerek su sızdırmaz olması ve tahrifatını önlemek amacıyla.birini motora uygun bir yere klipsleyeceğim paylaşırım sizinlede,birde şasi numarasını arıyorlar,onunda yeri,ön camın sol dipte köşede muayene konusunda yardımcı olabilirim,tecrübe edinmiş biri olarak yanlız pm den.bazı konuların burda paylaşılması sakıncalı çünkü. veya gsm numaram olabilir yukarıda yazmıştım.
  • Arkadaşlar tepee grubu olarak bir Abant buluşması tertip etmek istiyoruz,sonbahara doğru fikir ve görüşleriniz nelerdir önemli olan dostluk ve arkadaşlık güzel bir mangal yaparız yada bir piknik açılımı şeklinde kimler katılmak ister.

değilse asıl bildiğimiz esp ile farkı ne?

Arsız güçlü olunca, Haklı suçlu olurmuş...
  • Valla hemşerim bu sene köy işi bana biraz yaşmış gibi geliyor.Benim varisler azdı.Varisten ameliyat olmam lazım.16 Temmuzda randevu aldım muayene için daha sonrada ameliyat olacağım.Tanıdığın bildiğin bir doktor varsa sorabilirmisin bu varis ameliyatının riski falan varmı diye.
    Bazı kişiler varis ameliyatı yazın olmaz diyor.Kışın ol diyorlar ama ben okul kantincisiyim biliyorsunuzki.Kışın kantini bırakıp hastaneye falan gidemem ameliyattı bu yazın olmam lazım.
    quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

Turan abi 21 temmuz 5 ağustos arası Orduda buluşuyormuyuz şimdi ne diyorsun karadeniz tepee lerini bağrına bassın..
    quote:

Ağustos'un başındada ben burda yokum.
    İyi tatiller Rasim hocam.
    quote:

quote:

• Hayırlı olsun ailen 110 hp lik istiyor sen 90 hp liği okeylemişsin iptal etme şansın varsa iptal ettir.110 hp lik al.Gökhan'ın ki gibi hem 90 lık hemde premium pack pakedi üretilseydi kesinlikle onu al derdim ama üretilmiyor sen 110 hp lik al.110 LUKLAR PREMİUM PACK VERSİYONU VAR.
    Tavan barı bir şekilde uydurulur fakat aracı kesinlikle park sensörlü al.
    Sonradan alınan park sensörlerini ekrana bağlanmayabilir.
    Bu arada adım Turan 39 yaşındayım foruma İst. dan katılıyorum.
    quote:

Sayın Yüzbaşı arkadaşım, size de teşekkür ederim.Tavan barı ve park sensörü Bursa da takılsa orjinali gibi olurmu.

Sayın ,Binbaşı arkadaşım, ilginize teşekkür ederim.Bugun 90 lık olanı okeyledim.Yalnız renk seçenegim yoktu,SAHRA GRİ almak zorunda kaldım

quote:

Sayın Yüzbaşı arkadaşım, size de teşekkür ederim.Tavan barı ve park sensörü Bursa da takılsa orjinali gibi olurmu.

Bu arada burada birbirimize Binbaşım Yüzbaşım şeklinde hitap etmiyoruz.
    Burada sıcak aile ortamı gibi sohbet ediyoruz.

Bu arada SAHRA GRİ ALMAK ZORUNDA KALDIM DİYORSUN SANKİ İSTEMEYEREK ALDIN GİBİME GELİYOR.
    AMA O RENKTEN PİŞMAN OLMAZSIN KESİNLİKLE.KİRİ EN AZ BELLİ EDEN RENKLERDEN BİRİSİ BU ÇOK GÜZEL BİR RENK.HATTA SENİN İÇİN ARACIMIN BİR FOTOĞRAFINI KOYARIM AKŞAM.

• quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

arkadaşlar önce bir teşekkür etmek istiyorum kimemi tabiki PEUGEOT mühendislerine bu gün Çatalcaya kadar gittim.hadımköyü geçince hız sabitleyiciyi açtım çektim ayağımı gazdan ayaklarım dinlendi.klima püfür püfür.harici ses çıkışına bağladığım 4 gb lık diskteki şarkılar bana yarenlik etti.tektim Allahtan sohbet muhabbet soğuk gazlı içecekler harika gidebilirdi,meyve suyu gazoz gibi.sonra ailemi aldım.ikitelli ye gittik hava malum sıcaktı önce çok konfor ve keyif aldık diyebilirim.sonra yağmur yağdı sağnak bir başka güzel,işte mutluluğun tarifi tekrar teşekkürler PEUGEOT YÜREĞİ aslan gibi..

Yarama tuz basma Gökhan
    Ben şu ana kadar hız sabitleyiciyi hiç kullanmadım.Bayideki arkadaşlar çok yakar hız sabitleyiciyi açarsan demişlerdi.Hız sabitleyiciyi açtığında araç durmadan gaza basıyor o yüzden yakıt tüketimin artar demişlerdi.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.