|
Arkadaşlar, 2 gün önce bir baktım aracım su alıyor torpido'dan. Ben de randevu aldım götürdüm servise, daha önce kliması soğutmuyor diye götürmüştüm yurtdışından parça gelmişti başka bir yetkili servis değiştirmişti. 5-6 aydır klimada sorun yoktu ama araç su alınca (klima suyu değil yağmur yağınca başlıyor, durunca duruyor) götüreyim dedim. Aracı verdim döndüm ve 2 saat sonra telefon çaldı; Bana diyor ki danışman, aracınızın hortumlarını düzgün takmamışlar teknisyen hatası olduğu için size ücret çıkıyor ve bahsedilen ücret 10binin üzerinde. Ben de o zaman yapmayın o servise götüreyim dedim ve bana hortumların takıldığını ücretin ödenmesi gerektiği söylendi. Bir kere her şeyi geçtim, ücretli bir işlem varsa bana danışılmadan yapılamaz doğru muyum? belki param yok falan.. İkinci olarak, ben bu arabayı sanayiye mi götürdüm de bana yıkıyorsun bu sorunun ücretini? Yine yetkili servis baktı, her şey kayıtlı.. Gerçekten şaka gibi olay.. Genel merkezi aradım 2-3 saat önce daha dönüş yok bakalım ne diyecekler. Aracı gidip almadım hazır deseler de, genel merkezi bekleyeceğim. Nasıl hareket etmemi önerirsiniz? NOT: ARAÇ GARANTİLİ.. şaka gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaRR -- 25 Aralık 2025; 17:31:54 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt