Şimdi Ara

Peugeot 508 mi Volvo s60 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 110 bin civarı bütçe var. Şöyle 2012-2013 model civarı d segment dizel araç bakıyoruz. 508 alsak sanırım allure donanım ( sanırım full olan) alınabiliyor.
    Volvonun dolusunu alamıyoruz sanırım bu paraya ama yine de tatmin edici donanımı var mıdır bilemiyorum.

İkisi de güzel duruyor en az 5-6 sene kullanılacagını varsayarsak hangisini almak daha mantıklı olur?

• 110 bin bütçe varsa ben olsam 2015 üstü boş ama makyajlı ve tam otomatik olan 508'leri kovalarım. Ha yok illa dolu olacaksa da Exclusive C5 bakmak daha mantıklı geliyor bana 508'dense, daha konforlu 508'e göre kalan herşeyi de aynı zaten. Biraz subjektif olacak ama C5 daha yakışıklı ayrıca. Geçen ay aynı ikilemde kalıp anneme C5 aldım. S60'ı bagajı küçük diye direk elemiştim.
  • 110 bin bütçe varsa ben olsam 2015 üstü boş ama makyajlı ve tam otomatik olan 508'leri kovalarım. Ha yok illa dolu olacaksa da Exclusive C5 bakmak daha mantıklı geliyor bana 508'dense, daha konforlu 508'e göre kalan herşeyi de aynı zaten. Biraz subjektif olacak ama C5 daha yakışıklı ayrıca. Geçen ay aynı ikilemde kalıp anneme C5 aldım. S60'ı bagajı küçük diye direk elemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 4 Şubat 2020; 12:35:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2011 için cevap net s60 fakat s60 bitti artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

110 bin bütçe varsa ben olsam 2015 üstü boş ama makyajlı ve tam otomatik olan 508'leri kovalarım. Ha yok illa dolu olacaksa da Exclusive C5 bakmak daha mantıklı geliyor bana 508'dense, daha konforlu 508'e göre kalan herşeyi de aynı zaten. Biraz subjektif olacak ama C5 daha yakışıklı ayrıca. Geçen ay aynı ikilemde kalıp anneme C5 aldım. S60'ı bagajı küçük diye direk elemiştim.
    Bu bütçeye bulunabiliyor sanırım makyajlı 508. Citroen tip olarak hiç cezbetmiyor
    Boş 508 donanım açısından üzer mi? Boş paket donanımı nerden öğrenebilirim?
    Bir de makyajsız kasa ile kayda değer farkları var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında aynı segment ama farklı araclar 508 ıle S-60 zaten sağlamlığı ıle ün salmış aractır
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Geçen ay bulunuyordu. C5 görüntü açısından cezbetmiyor ise hiç bulaşmayın insanın arabasına bakınca mutlu olması önemli. Boş pakette hayalet gösterge, head-up display, ön park sensörü gibi şeyler yok 508'de araştırdığım kadarıyla.

• quote:

Geçen ay bulunuyordu. C5 görüntü açısından cezbetmiyor ise hiç bulaşmayın insanın arabasına bakınca mutlu olması önemli. Boş pakette hayalet gösterge, head-up display, ön park sensörü gibi şeyler yok 508'de araştırdığım kadarıyla.
    Hocam anlayamadıgım tek nokta var. Aslında makyajlı kasa ile arasında görsel olarak çok fark yok gibi. Motor ve şanzumanda önemli bir fark var mı? Yani eski kasa full donanımı bırakıp boş paket almaya değecek şey nedir tam olarak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat mı Volvo s60 mı
    6 yıl önce açıldı
    Peugeot 308 mi Audi a3 mü ?
    geçen yıl açıldı
    Peugeot 301'mi ? Fiat Egea'mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Görsel olarak çok fark yok ancak motor ve şanzıman farklı. Motor olarak yeni emisyon normlarına uygun BlueHDi motor var, e-HDi 115 HP 270 tork iken yenisi 120 HP 300 tork. Çok bir fark değil motor tarafındaki. Ancak şanzıman tarafında eski kasada yarı otomatik şanzıman varken yenisinde EAT6 tam otomatik şanzıman var. Bu baya bir fark. Şanzımandan dolayı makyajlı kasayı zorlayın dedim yoksa pek bir fark yok. 2015 olanların bir kısmı yarı bir kısmı tam otomatik, 2016dan itibaren hepsinin tam otomatik olması lazım. Araştırırken aklınızda bulundurun.

• Volvo açık ara önde götürür.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

2011 için cevap net s60 fakat s60 bitti artık
    Hocam bu S60 lar ABD den mi geliyir ondan bu bu kadar şişti fiyatları sifilarin bilginiz var mi

• quote:

Görsel olarak çok fark yok ancak motor ve şanzıman farklı. Motor olarak yeni emisyon normlarına uygun BlueHDi motor var, e-HDi 115 HP 270 tork iken yenisi 120 HP 300 tork. Çok bir fark değil motor tarafındaki. Ancak şanzıman tarafında eski kasada yarı otomatik şanzıman varken yenisinde EAT6 tam otomatik şanzıman var. Bu baya bir fark. Şanzımandan dolayı makyajlı kasayı zorlayın dedim yoksa pek bir fark yok. 2015 olanların bir kısmı yarı bir kısmı tam otomatik, 2016dan itibaren hepsinin tam otomatik olması lazım. Araştırırken aklınızda bulundurun.
    Biraz baktım da bizim paraya makyajlı kasa yok hocam malesef. Ağır hasar kayıtlı alırsan başka

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    s60 sıfırı türkiye'ye henüz gelmedi

muhtemelen gelmeyecek 2.0 benzinli motoru alamaz kimse, D2 T3 BİTTTİ Volvo TC'de bitti.

v60 var. premium d sw standartlarında fiyatı normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

s60 sıfırı türkiye'ye henüz gelmedi

muhtemelen gelmeyecek 2.0 benzinli motoru alamaz kimse, D2 T3 BİTTTİ Volvo TC'de bitti.

v60 var. premium d sw standartlarında fiyatı normal
    V60 D4 motorla geldi.

S60'ın T5 motor ile 40-42. hafta gibi gelmesi planlanıyormuş. Geçen gün sormuştum.
    Benzinli olarak S60 gelmesini bekleyenlerden biriyim...
  • ikiside degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 508 öneririm bi kere SORUNSUZ otonatiği olsun elektroniği olsun baskısı olsun ömürlük ömürlük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

ikiside degil
    Ne önerirsiniz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

508 öneririm bi kere SORUNSUZ otonatiği olsun elektroniği olsun baskısı olsun ömürlük ömürlük
    Vallahi bu gidişle araba alamayacagız

• Her ikisini de kullandım. Ama bana en iyi konforu sunan araç Peugeot 508'di. Yenilikçi yapası S60 fark atar bence :)
  • 110 civarı alınacak arabadan hayır gelmez

b segmente düş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.