Teğmen
05 Nisan 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda 2gb ddr2 800mhz RAM bulunmakta, bilgisayar boşta çalışırken bile %60-70 ram kullanmakta 2gb daha RAM takmak istiyorum fakat sıfır ram bulmak zor ikinci el alsam da uyumsuzluk sorunu olabilir. Ne yapmalıyım, uyumsuzluk problemi olmadan nasıl ram takviyesi yaparım?

N1996ms-7222 Ver:2.0 ana kartı olan cihazım var şuan ki özellikleri şöyle;

İşlemci: İntel Pentium 4 (tek çekirdek) 630ht

Ram: 1gb ddr2

Hdd: 80gb

Ekran kartı: Geforce Fx5200 125mb ya da 256mb

Bu bilgisayara neler yapabilirim amacım 1gb normal bir ekran kartı takmak, 2gb ram takmak eğer ucuz yollu işlemci bulabilirsem çift çekirdekli bir işlemci takmak. Eğer bunu yapabilirsem ets2 gibi oyunlar oynayıp ofis programları kullanacağım. Yapılabilir mi? Yapılabilirse ne kadara mâl olur? Şimdiden teşekkürler sağlıklı günler...

Saygıdeğer dh üyeleri, içerisinde bulunduğumuz durumdan dolayı herkesi hat safhada dikkatli olmaya davet ediyorum. Sağlıklı günler.
4ay önce aldığım megane1 otomatik vites aracımda bazen auto lambası yanıyor. Stop edip tekrar çalıştırdığımda ise bir sorun yok. Aracı ilk aldığımda şanzıman ustasına göstermiştim, bir problem olmadığını söylemişti. Bu ışık aklıma takıldı, internette yaptığım araştırmalara göre de selenoid valfi değişimi yaklaşıyor gibi. Bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa memnun olurum. Ve sizce şanzıman ne kadar süre daha gider, araç şuan 178 bin kmde 2003 model. Bilmeyenler için, araç tam otomatik şanzıman kullanıyor, tork konvertörlü şanzıman modeli ise dpo al4.
Selamlar arkadaşlar, 2003 model megane 1 araca sahibim,aracın koltukları yarı deri döşeme kumaş olan kısımlar gayet temiz fakat deri olan kısımlar yıpranmış.Ne tür işlem uygulamam gerekiyor, deri kısımları boyamak istiyorum ama hangi boya ile boyamalıyım bilmiyorum.Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.Sağlıklı günler.
Selamlar arkadaşlar uzun zamandır foruma girmiyordum.Şimdi size bir konu hakkında danışacağım,lütfen bilgisi olanlar yorum yapsın. Yeni bir araç aldım 2003 Renault megane 1 otomatik,174bin kilometrede.Otomatik olarak ilk deneyimim,önerileriniz görüşleriniz nedir.Fransız grubu otomatik araç kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.Aracın şanzımanı Al4 Dpo Selametle...
Caddy 2004 modelde pasif özellikler nelerdir yani yazılımla neleri açabiliriz internette aradım fakat bulamadım bilenler yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
İyi akşamlar beyler 1995 Skoda feliciam var bugün aracı yıkamak için aşağı indim araç normal LPG sıralı sistem değil marşa bastım 2-3 kere denedim tık yok benzine aldım 3-4 kere bastım çalıştı fakat bayağı bi siyah duman attı ve rölanti de çalışırken tekleme yaptı bi süre sonra stop etti tekrar çalıştırdım yine aynı 15-20 sn gaza basmayınca stop ediyor 3-5 km benzinde gittim yolda giderken de siyah duman atıyor vitesi boşa atınca yine stop ediyor işimi hallettim eve geldim evin önünde gaza aldım 5 dk çalıştıktan sonra sıkıntılar bitti,benzinde iken siyah dumanın ve teklemenin nedeni nedir?
Not;araç rahat 2 aydır benzin görmedi hep LPG de çalıştı
Beyler malum ehliyet alacağım fakat ben 2004 de kaza geçirdim sağ elimde 1 parmağın ucu yok orta parmak da kısa bana bi zararı yok gayet normal kullanıyorum fakat bu ehliyet için sağlık raporu ve emniyette parmak izinde ne olacak bilen varsa yazsın lütfen saygılar iyi akşamlar

Beyler martta yaşım doluyor ehliyet alacağım ne evrelerden geçip ne kadar para ödeyeceğim ehliyet almam kaç ay sürecek nerelere gidip neler yapacağız bilenler yazarsa memnun olurum şimdiden teşekkürler iyi geceler
Beyler oncelikle selamlar.Bizde1995 model skoda felicia var,sabahları cok zor calisiyor hatta bazen vurdurma taktigini uyguluyoruz son zamanlarda sunlari yaptik ona gore sizde yorumlarinizi yapin;
Bujiler
Gaz ayarı(rolanti yukseltmesi)
10-40 yağ
Karburator temizligi
Aku olculdu usta normalde calistirir demis bide soyle bisey var benzinde de olsa zor calisiyor baska ne olabilir yardim ederseniz memnun olurum.
Hakkında
Meslek: ÖĞRENCİ
Forum İmzası:
MRSHN06
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Volkswagen
Operatör
Türk Telekom
Takım
Fenerbahçe
TV
LG
Motosiklet
Kawasaki
Kulaklık - Amfi
Sony
Beyaz Eşya
Vestel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 202
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.258 (Bu ay: 322)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.