Şimdi Ara

Peugeot 207 1.4 Hdi mi 1.6 Hdi mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki model arasında kaldım.
    Sizce hangisi tercih edilir ve neden?
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hussoloji -- 26 Şubat 2010; 16:07:58 >

• Kullanım şekliniz ve bütçenize göre bu seçim değişir.

Fazla performanslı ve atak kullanmam arabaya ayıracak fazla bütçem yok diyorsanız 1.4 HDI 207 size yeterli gelebilir.

Yok ben performanslı kullanırım arabaya ayıracak bütçede o kadar önemli değil karşılarım diyorsanız 1.6 HDI biçilmiş kaftandır.
  • Yakıt konusunda 1.6 hdi ler sıkıştırmadan kullanılırsa daha az yakar gibi bir şeyler duydum. doğru mudur kullananlara soruyorum...
  • hemen hemen aynı yakıyorlar..ve kesinlikle 1.6 hdi derim eger bütçe varsa.düşünmeyin bile..en basiti klima açıkken rampada 1.4 ile 1.6 arasında daglar var..esnekliği söylemeye gerek yok zaten.
  • Peki 1.6 hdi 2.el alınır mı?
  • Neden alınmasın?

Almadan önce bir yetkili servise aracı gösterin yanlız
  • alınır ama o paralara kesınlıkle sıfır dizel 206+ derim..
    çünkü 206 kasayı 207 den çok çok rahat taşıyor.hemde sıfır daha ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruk33 -- 27 Şubat 2010; 18:53:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 206 1.4 hdi'nin yakıt olayı nasıl?
    100 Km'de ortalama kaç litre yakıyor?
  • 100 km de 5,3 lt (şehiriçi) yakıyorum. son yol bilgisayarı verisi.
  • bence kesinlikle 1.6 hdi... yakıt olarak farkı yok... ve kullanım konforu cok farklı... sahsen bende 1.4 hdi vardı arkadasımın 1.6 hdi 307 syle aynı yakıtı yakıyorduk...
    307 ile 207 kiloları cok yakın bence 1.4 hdi puglar 206 üzeri bi modelde cok basarısız...
  • 307 1.4 hdi vardı gerci 200bindeydi ama araç rezil gidiyordu...

arkadas 1.4 hdi 207 aldı onu 1.2 twingoyla geçtim kapıstık daha ne soliim :)
  • kesinlikle 1.6 90 hp ama keşke 110 olsaydı:(((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.