Şimdi Ara

Opel Corsa 1.3 cdti mi 1.7 dti mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç alma arefesindeyim Opel corsa 1.3 cdti ve 1.7 dti bakıyorum. Araç yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temiz ve oynanmamış dti bulmak zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz temiz binerim derseniz cdti tercih edin. Yok ben güç ve eğlence istiyorum, vakitte bol uğraşırım derseniz dti alın. 120 bg ile canavar kesilir 3.20d kovalarsınız otobanda
  • Duman atmayan bulursan dti

• senged kullanıcısına yanıt
    Ne 120si ne 3.20dsi hocam. Çevremde iki tane corsa var 1.7, birisi 175hp cikti dynoda digeride 190

Çıldırıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam kullanıma göre değişir hız seviyorsanız performans istiyorsanız temiz bir dti iyi gider.
    şehir içi yakıtta biraz tasarruf isterseniz ve sakin kullanıyorsanız cdti olabilir
  • Bu isin sonu yok hocam. Dti unite gercektende basarili. Aracta hafif olunca ortaya guzel degerler cikiyor. Ama 120-140 bg ustu bu araclarda standart donanimlarla mantiksiz geliyor. Birde harcanan mebla onemli tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senged kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle başarılı. Mebla ve emek.
    Emin olmamakla birlikte arkadaşımin agzindan bana dedigi degerlendirmeyi söyleyeyim "istedigin araçla kalkarız, 0-195 14 saniye."
    M5e yakin bir deger nerdeyse. Lastikler silme'ymış öyle dedi. O ne dedigimde, patiye düşmeyen lastik oldugunu söyledi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trafik gittikçe çoğalıyor heryerde radar falan var istesende basamıyosun bazen ben şahsen 1.3 cdti tercih ederim. şehir içi daha ekonomik.
  • 1.7 temizini bulmak cok zor. Bir de 5 kapisi yok. Bunlari cozerseniz 1.7 tabi ki daha fazla keyif verir.

• Ben dti nin daha duman atmayanını görmedim desem yeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Kesinlikle başarılı. Mebla ve emek.
    Emin olmamakla birlikte arkadaşımin agzindan bana dedigi degerlendirmeyi söyleyeyim "istedigin araçla kalkarız, 0-195 14 saniye."
    M5e yakin bir deger nerdeyse. Lastikler silme'ymış öyle dedi. O ne dedigimde, patiye düşmeyen lastik oldugunu söyledi.

o standart araç değil, turbo vs değişmiş bir araç, standart haliyle yazılımla 120 civarı güç veriyor
  • 1.3 lere de yazılım atılıyormuş galiba 1.7 kadar gitmesede yine de keyif verirmiş 1.3 ün 5 kapı olması sanırım 1.3 tercihim olacak

• 1.3 ctdi common rail motor,diğeri isuzu DTi motor farklı sistem.CTDİ daha verimli ve yakıt tüketimi düşüktür,bildiğimiz ticarilerde kullanılan fiat multijet motoru. DTİ içinde düzgün bakımla kullanılırsa daha uzun km ler gider.Ama temizini bulmak mesele,genelde ağzına edip stock yazılım yükleyip sonra satıyorlar.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-big-corsa-200hp-362121231/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: biskrem42

1.3 lere de yazılım atılıyormuş galiba 1.7 kadar gitmesede yine de keyif verirmiş 1.3 ün 5 kapı olması sanırım 1.3 tercihim olacak

evet atılıyor, geçen bir 75 lik 1.3 palio ya attım, ciddi manada hissedilir güç artışı oldu

diğer yandan 1.7 zaten bulaşılacak bir araç değil, 1.7 lerin tamamı van olarak üretilip şu an camlı olanlar sonradan cam koltuk eklenenlerdir, yalıtım sıfırdır, motor adeta adamın kucağında çalışır, seneler evvel adetli olarak satıldığında tanesi 5-6 bin liraya gidiyordu bu araçlar, şu yazılım mevzusu şişirdi fiyatlarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

1.3 ctdi common rail motor,diğeri isuzu DTi motor farklı sistem.CTDİ daha verimli ve yakıt tüketimi düşüktür,bildiğimiz ticarilerde kullanılan fiat multijet motoru. DTİ içinde düzgün bakımla kullanılırsa daha uzun km ler gider.Ama temizini bulmak mesele,genelde ağzına edip stock yazılım yükleyip sonra satıyorlar.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-big-corsa-200hp-362121231/detay

aslında bu ve benzeri ilanlardaki arabaların sanıldığı gibi ağzına edilmiyor, aksine aşırı derecede temiz araçlar oluyorlar, bu zamana kadar sıfır araçlar da dahil gördüğüm en temiz araçlar 1.7 aracıyla böyle oynayanların araçları oldu, zaten bunla uğraşınca kafayı sıyırıyor sabah akşam temizliyor parlatıyorlar, en ufak seste problemde koşa koşa tamire götürüyorlar

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    A ve c serisi kapak jantı

• Aynen düzgün 1.7 yok olanlarda bi dünya para istiyor gereksiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.