Şimdi Ara

Peugeot 206 XR 1.4 8v araca LPG tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu araca sahibim. 166.000 KM'de şu an. Motor kondüsyonundan gayet memnunum. Şehiriçinde 8lt , şehirdışında 6lt yakıyor aracım. Ancak son benzin ve mazot fiyatlarından sonra artık dizel arabaya kaçsak ta anlamı olmayacak belli. Aracıma LPG takıp kullanma düşüncesindeyim. Bursa'da ikamet ediyorum. Ancak LPG konusunda pek bilgim yok ve montaj çok önemli olduğu için nerede yaptıracağımı da bilmiyorum.

Öncelikle;

-Bu motor LPG montajına uyumlumudur? Yani bu motora LPG tavsiye edilir mi? Sorun yaşarmıyım , yaşarsam ne gibi sorunlar yaşarım.
    -166.000kmdeki 8 valfi motorum beni daha ne kadar götürür ve LPG takmak mantıklımıdır? Bu motorun ömrü nedir.
    -LPG taktıktan sonra ortalama yakıt tüketimim ne kadar yükselir?
    -LPG taktırırsam hangi marka ve hangi kit'i tavsiye edersiniz?
    -Son olarak ta montaj sanatına , el emeğine ve bilgisine güvendiğiniz tecrübe ettiğiniz tanıdığınız ustalar varmı samimi , yarı yolda bırakmayacak.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

• PEUGEOT 206 ARAÇ İÇİN EN SORUNSUZ KİT ATİKER SAFE FAST & PRINS SİZE BİZİM ÖNERİMİZ KALİTELİ İŞÇİLİKLE HİÇ BİR SORUN YASAMAZSINIZ

WWW.CETİNSAYOTOGAZ.COM WEB SAYFAMIZDAN MONTAJINI YAPTIGIMIZ PEUGEOT
    MODELLERİN MONTAJ REİMLERİNİ GÖREBİLİRSİNİZ
  • atiker sıralı otogaz sistemleri saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Selam arkadaşlar.

Bu araca sahibim. 166.000 KM'de şu an. Motor kondüsyonundan gayet memnunum. Şehiriçinde 8lt , şehirdışında 6lt yakıyor aracım. Ancak son benzin ve mazot fiyatlarından sonra artık dizel arabaya kaçsak ta anlamı olmayacak belli. Aracıma LPG takıp kullanma düşüncesindeyim. Bursa'da ikamet ediyorum. Ancak LPG konusunda pek bilgim yok ve montaj çok önemli olduğu için nerede yaptıracağımı da bilmiyorum.

Öncelikle;

-Bu motor LPG montajına uyumlumudur? Yani bu motora LPG tavsiye edilir mi? Sorun yaşarmıyım , yaşarsam ne gibi sorunlar yaşarım.
    -166.000kmdeki 8 valfi motorum beni daha ne kadar götürür ve LPG takmak mantıklımıdır? Bu motorun ömrü nedir.
    -LPG taktıktan sonra ortalama yakıt tüketimim ne kadar yükselir?
    -LPG taktırırsam hangi marka ve hangi kit'i tavsiye edersiniz?
    -Son olarak ta montaj sanatına , el emeğine ve bilgisine güvendiğiniz tecrübe ettiğiniz tanıdığınız ustalar varmı samimi , yarı yolda bırakmayacak.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Arkadaş birçok soru sormuş , siz reklam yapmışsınız. Bu soruları en iyi cevaplayabilecek olanlar sizler ve kullanıcılardır , cevaplarınızı bekliyoruz.

• reklamlardan bende sıkılıyorum bazen üstü kapalı yazılıp geçiliyor. ama araba canın yongasıdır. googleden bu soruna cevap arayanalr vardır onların yorumlarını oku hocam birazda. bendede aynı araç var. ben tüplü satın almıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 LPG Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.