ben daha once soyledim kristalden vazgecemem. heheh! kolayi pek sevmem. henuz tadmadim. ama turk firmasi olmasi dolayisiyla cola turka derim. hehe!
c turka [clps]
coca cola tabiki ama cola turka da güzel denir.
efes pilsen desem :-)
cola turca
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by RICHY</i> <br />PEPSİ Mİ? COCA COLA MI? COLA TURKA MI? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Dr.Pemberton sanırım buluşların en büyüklerindne birini yapmış..Analjezik olarak icat edilse de kola yüzyılın en büyük ticari buluşlarından birisi.. Ben oyumu Coca Cola dan yana kullandım..
Gaza getirdnizi abi beni..Dedim kardeşime kap iki kola turca , içelim.. içerken iyi hoş da..Sonra damakta bıraktıgı tat ne öle? Suratım ekşidi resmen..Aromatik bişiler koymuşlar formula galiba.. sözün özü tutmadım ben..bi daha içmem
kola turka da yeşilcidir amerikan sömürgesi de yeşil üzerine kuruludur... bunda milleti karıştırmayınızzz <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Milleti karıştırmalıyız aksine ne kadar yerli tüketim o kadar yerli üretim o kadar istihdam o kadar dövizin ülkede kalması.
+ Başka forumdaki bir arkadaşında dediği gibi "Cami yeşili dolar yeşilinden evladır".
Saygılar.
içme şu amerikan cocacola sını dediklerinde verdiğim cevap şuydu adam gibi cola yapsınlar bizimkiler bende onu içeyim.bugüne kadar yapılan Türk colalarının hepsi (pek yoz zaten) en ucuza nasıl üretirimde bu milletten daha fazla para nasıl kazanırım mantığıyla üretildi fakat cola turka gerçekten kaliteli pepsiden ii ama coca cola kadar ii değil yinede ben çıktığı günden beri cola turka içiyorum ve bundan sonrada içecem özellikle kutu olanı daha ii.
Agent_WD40 da aynen katılıyorum,bir arkadaşımızın saçma sapan bir mantık yürütmesi ile vardığı sonucada üzüldüm.