Şimdi Ara

PEPSİ Mİ? COCA COLA MI? COLA TURKA MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
4.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapmayın arkadaşlar milli duygular nerede kaldı ne derseniz deyin tabiki Cola Turka :)
  • Şuraya ayranla şalgam suyunu da koysaydın.
  • Coke
  • İçince Colanın Turkalısını kalmaz Krizi de Amerikasıda

ya zaten bilgisayar parçaları ithal, bari diğer ihtiyaçları yerli malı alında yeni kriz çıkarmayın
  • sen istediğin kadar iç kola turka nı yakında kazanılan parayla iç sorunlar olarak geri döner ...
  • vay be krize çare cola turka imiş.2 yıl önce yapsalardı da şu kriz çabuk bitseydi ya.
  • abi ağzı olan konuşuyor
  • cola turka diyiler, oyu başkasına veriler.
  • hepsinin tadı birbirinden farklı. ayrı güzellikleri var. ama benim favorim coca cola
  • kimileri ise başka yerlerinden konuşmaya alışmış konuştuklarında sadece kin kusabiliyorlar başka bir .... yaramıyor onların çeneleri adamlar fikir üretmeyi bırakmış iftiradan başka bir... bilmiyorlar yaw yine dellendim [wand][wand][wand]
  • SU SU SU
  • yaw çamlıca kola çıkınca kimse "biz türküz yeter artık çamlıca kola içiyoruz" dememişti. demekki reklam çok önemli....

ama coca -cola daha güzel
    e kaç senelik dünya firması
    bizde türkü isteriz tabi ama daha iyi olmamış lazım türkide çok satar tabiki bende cola turka içerim ama ihracat yapsak fena olmazmı.
    <b>ama çok mükemmel bir başlangıç oldu</b>
  • valla berber in dediği doğru şimdiye kadar hiç tadına bile bakmadım çamlıcanın colaturka ondan iidir herhalde harbiden herifler iyi giriş yaptılar
    ihracat olayına kesinlikle gireceklerdir başarılıda olurlar zaten asyada ve arap ülkelerinin tamamında çikolata filan işinde piyasadalar colaturka da cocacola ile bu ülkelerde kafakafaya duruma gelebilir bence fakat şu andaki üretim kapasiteleri iç piyasaya anca yeter
  • Cola Turka men!
  • Coca Cola but i'll drink Cola Turca anyway... :)
    bundan sonra ülker kazansın, tadı da iyi ---> Cola Turca
  • Arapça okumayı bilen arkadaşlar o garip coca cola yazısını ters çevirip bi okumaya çalişsınlar bakalım ne yazıyo ondan sonra anlayın yeşili maviyi!!!!
  • coca cola butun diger colalara basar en iyisi Coca Cola:)
  • PEPSİ COLA<b></b>
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by FixXxeR</i>
    <br />Arapça okumayı bilen arkadaşlar o garip coca cola yazısını ters çevirip bi okumaya çalişsınlar bakalım ne yazıyo ondan sonra anlayın yeşili maviyi!!!!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Allah Allah!!!nelerde yazıyomuş ya!!!vay bee...adamlar allah yok mekke yok mu yazmışlar benmi yanlış okudum nedir....vah vah vah...tümden dinden imandan çıktık ya!!!1888 yılında adamlar gelmişler arabistana...demişler araba yaz şuraya şöyle acaip bişe...al buyur yazdım demiş arap,bizimkiler bunu ters çevirip bi bakmışlar...Amanin coca cola!!!vaaaaaay beee!!!!!!

yani hala böyle geyiklere kulak asan insanlar yetiştiriyoruz biz ya!!!biride çıkıp demezki ben daha iyisini yapiim ondan sonra bi isim koyiim,tersten okununca latince bişiler yazsın,belki sevaba girerim diye:))))

yapmayın etmeyin...
    ayrıyetten Kola-Turkayı çok seviyom,sayesinde Coca Colayı ucuza içiyoruz:))))

• tad ve içim bakımdan coco cola... ama hiç sevmem amerika'yı...
    [wand]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.