Şimdi Ara

Pembe olmayan 5C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pembe harici iPhone 5C nerede bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    Novabazaar'da vs. ucuz da pembe iste. Bu tarz magazalarda satilipta pembe olmasin istiyorum hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o pembe öyle rezalet bir pembeki zaten pembe rengi benim diyen bir delikanlı kullanmaz benim görüşüm ama 5cnin pembesini benim diyen delikanlı bir kızda kullanmaması lazım toz pembe rezalet en ayar olduğum renk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnificentx

Novabazaar'da vs. ucuz da pembe iste. Bu tarz magazalarda satilipta pembe olmasin istiyorum hocam.

Ya ucuzda 2 gün sonra garanti için çırpınmayın Allah korusun şans işi sonuçta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

o pembe öyle rezalet bir pembeki zaten pembe rengi benim diyen bir delikanlı kullanmaz benim görüşüm ama 5cnin pembesini benim diyen delikanlı bir kızda kullanmaması lazım toz pembe rezalet en ayar olduğum renk

Bu size göre böyle. Renkle delikanlılığın ne alakası var ki? Size gıcık geliyor diye siz ayar oluyorsunuz diye pembe seven insanlar almasın mı yani ne saçma bir yorum bu.

Ayrıca Apple Store'da her rengi mevcut bulup alabilirsin ancak bana göre pahalı, biraz daha koyup 5S almalısın diye düşünüyorum karar senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

o pembe öyle rezalet bir pembeki zaten pembe rengi benim diyen bir delikanlı kullanmaz benim görüşüm ama 5cnin pembesini benim diyen delikanlı bir kızda kullanmaması lazım toz pembe rezalet en ayar olduğum renk

Bu size göre böyle. Renkle delikanlılığın ne alakası var ki? Size gıcık geliyor diye siz ayar oluyorsunuz diye pembe seven insanlar almasın mı yani ne saçma bir yorum bu.

Ayrıca Apple Store'da her rengi mevcut bulup alabilirsin ancak bana göre pahalı, biraz daha koyup 5S almalısın diye düşünüyorum karar senin.

pembesevenlerin alınmasına ne gerek varki ben şahsen o rengi seven birisiyle karşılaşmadım ama sen ben seviyorum diyorsan renkler ve zevkler tartışılmaz ama yoruma saçma sapan diyemessin saçma dersen bende sana karışma işine bak eğer alınan varsa pembre renk seven gelsin yazsın derim cevap veremessin o yüzden uzatma konuyu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Magnificentx kullanıcısına yanıt
    Pek fazla tercih edilmediğinden orada daha ucuza satılıyor olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

pembesevenlerin alınmasına ne gerek varki ben şahsen o rengi seven birisiyle karşılaşmadım ama sen ben seviyorum diyorsan renkler ve zevkler tartışılmaz ama yoruma saçma sapan diyemessin saçma dersen bende sana karışma işine bak eğer alınan varsa pembre renk seven gelsin yazsın derim cevap veremessin o yüzden uzatma konuyu

Ben pembe seviyorum. :) Siz kendi yorumunuzu yazmamışsınız öyle olsa karışmaya hakkım yok ama pembe seven delikanlı değildir delikanlı olan kullanmaz falan diyerek başkalarına laf atmışsınız ve bu saçmalık bana göre. :)

• Rihanna pembe 5c kullanıo

• quote:

ona bakarsan biz de ip6'nın rezalet bir telefon olduğunu söylüyoruz (tasarım açısından) , var mı bir itirazın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalvin Clein

quote:

ona bakarsan biz de ip6'nın rezalet bir telefon olduğunu söylüyoruz (tasarım açısından) , var mı bir itirazın?

Sen ne diyorsun ya sazan kendi kendine eğlen sen

• Forumda amma pembeciler varmış adamlara sövdüm sanki ne bu tepki böyle isterseniz pembe don giyin kardeşim meşrebinize göre bana alıntı yapmayında zaten engeli basıyorum direk okumadan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.